techkid Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 στα win10 όταν κάνω right click στο Start στο task Bar δεν ανοίγει το γνωστό menu, σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί και δεν ξέρω πως να το επαναφέρω, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δοκιμασε να πας στον task manager , βρες τον "explorer" , δεξι κλικ και restart.Λογικα θα ξαναφορτωσει την μπαρα...δοκιμασε ξανα τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 το δοκίμασα δεν έγινε τίποτα, βλέπω στο google ότι είναι περίπλοκο πρόβλημα και είμαι λίγο απογοητευμένος. έχεις κάποια άλλη ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασε αυτό μήπως και...βαλε στο classic shell,κανε μια επανεκκινηση , απεγκατέστησε το classic shell και ξανακάνε επανεκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Crybal είπε Δοκίμασε αυτό μήπως και...βαλε στο classic shell,κανε μια επανεκκινηση , απεγκατέστησε το classic shell και ξανακάνε επανεκκίνηση. δηλαδή "κατεβάζω" το classic shell από εδώ http://www.classicshell.net/ και του κάνω εγκατάσταση, μετά τι κάνω; πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια μέσω του CS ; υπάρχει περίπτωση να γίνει μεγαλύτερη ζημιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1.Ναι 2.Ως τωρα σε οποιο pc κι αν το εχω βαλει απο 7 ως 10 δεν υπηρξε ποτε κανενα προβλημα.Αν σου κατσει...ξερω εγω....!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 κάνε καινούριο προφίλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, cosmos000 είπε κάνε καινούριο προφίλ. πολύ σωστή ιδέα, θα προσπαθήσω και αυτό που λέει ο Crybal ευχαριστώ (προς το παρόν) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από techkid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα