Προς το περιεχόμενο

Birds of Prey (2020)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικά κακή η ταινία.

Τραγικές οι σκηνές μάχης με κάποιες σκόρπιες εκλάμψεις.

Τραγικοί χαρακτήρες.

Ευτυχώς που δε το έπαιξαν οι (περισσότεροι) κινηματογράφοι, δεν υπάρχει περίπτωση να άντεχα μέχρι το τέλος.

Πως το κατάφεραν αυτό;

Εκεί που λες κάτι γίνεται με το Joker.

Spoiler

Σκότωσαν Black Mask & Zsasz!!

Έτσι που τους αναπαράστησαν καλά έκαναν βέβαια...

DCEU δεν υπάρχει πλέον ε;

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει και ελπιζω το birds of prey να τους εγινε μαθημα ( δεν νομιζω αλλα λεμε ) και να ασχοληθουν με σοβαρες ταινιες οπως το joker. 

Δημοσ.

Θα βγει και συνέχεια της σιχαμαρας αυτής. Καλά δεν βάζουν μυαλό. Δεν πήραν χαμπάρι ότι ο κόσμος θέλει ταινίες πιο σκοτεινές τύπου Τζοκερ/ Dark Knight κλπ DC WAKE UP 

Δημοσ.

Δυστηχως δεν λειτουργει ετσι ο κινηματογραφος πλεον.

Αυτο που ισχυει ειναι το Quantity>Quality.

Να βγαινουν δηλαδη πολλες ταινιες ''για να εχει να βλεπει ο κοσμος'',παρα να περιμενει χρονια για 1-2 αξιολογες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ε δεν είναι και κάτι δύσκολο να καταλάβουν οι χαρτογιακαδες σε τι επενδύσεις χάνουν τα λεφτακια τους.

• Like 2
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα παντως, χωρις να εχω καμια σχεση με φεμινισμο (που χει φτασει στο αλλο ακρο πλεον), πρεπει να το κοιταξετε εσεις που σας πειραζουν ταινιες με δυνατες γυναικες πρωταγωνιστριες, ενω τρωγαμε στη μαπα τοσα χρονια αηδιες τυπου Expendables.

Μαπα η ταινια Birds of prey βεβαια, αλλα δεν πρεπει να εστιαζουμε στο all women cast, αλλα
στο ποσο καλη ηταν η ταινια.

Επεξ/σία από thermo-sifounas
Δημοσ.
5 ώρες πριν, thermo-sifounas είπε

Γενικα παντως, χωρις να εχω καμια σχεση με φεμινισμο (που χει φτασει στο αλλο ακρο πλεον), πρεπει να το κοιταξετε εσεις που σας πειραζουν ταινιες με δυνατες γυναικες πρωταγωνιστριες, ενω τρωγαμε στη μαπα τοσα χρονια αηδιες τυπου Expendables.

Μαπα η ταινια Birds of prey βεβαια, αλλα δεν πρεπει να εστιαζουμε στο all women cast, αλλα
στο ποσο καλη ηταν η ταινια.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κανένας δεν έχει πρόβλημα με τις δυναμικές γυναίκες πρωταγωνίστριες. Κανένας δεν έχει πρόβλημα με την Ρίπλεϊ των Άλιεν πχ, το αντίθετο μάλιστα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ άντρα στον ρόλο της. Όταν θες όμως να μου το επιβάλεις με τον τρόπο που το κάνουν , τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.

• Like 5
Δημοσ.

η υλοποιηση ειναι το θεμα...ειπε κανεις τιποτα για τη σαρλιζ θερον στο mad max ή την uma thurman στο kill bill? To Νικιτα για πολλα χρονια το ανεφερα ως στην αγαπημενη μου ταινια...Το hanna και οι προσφατες ταινιες του besson, εμενα μου αρεσαν επισης...αυτο εδω ηταν μια απλα κακη ταινια..

• Like 5
Δημοσ.

^ Αυτό ακριβώς.

Την είχε το Prime και έτσι την είδα την περασμένη βδομάδα. Ακόμα κι αν ήταν all men cast πάλι σκουπίδι θα ήταν.

Ουσιαστικά οι δημιουργοί θεώρησαν ότι θα είναι καλό και empowering (?) να πάρουμε κλισέ από ταινίες με άντρες πρωταγωνιστές και να τα βάλουμε σαν σαλάτα στην ταινία. Λες και ένας χαρακτήρας σε μια ταινία χτίζεται από long shots που τον δείχνουν να γίνεται λιάρδα ή να βαράει κόσμο χωρίς καμία άλλη υπόσταση ή σχέση με το υπόλοιπο σενάριο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελεγε ο KilliK στο αλλο topic (Joker ) για το πως "βαφτισανε την HQ απο το Birds of Prey ,την ψυχοπαθη κατα συρροην δολοφονο, συμβολο φεμινιστικης ενδυναμωσης"

Eχεις πολυ δικιο .Το ειδα προχτες και πραγματικα το Birds of Prey ειναι ακριβως η ταινια που δειχνει οτι κατι σαπιο υπαρχει στο Hollywood.Ειναι μια κακη ταινια που αρχικα απορεις αυτοι που την φτιαξανε σοβαρα περιμεναν να εχει επιτυχια?Ποιος θα πληρωσει να δει αυτη την σαχλαμαρα? Ασε πια τα αρθρα που ειχανε βγει μαζι με την ταινια σωνει και καλα να μας πεισουν οτι η παλαβη serial killer Harley Quinn ειναι "φεμινιστικo συμβολο" :rolleyes: Το Alita ειναι εργο αναγεννησιακής τεχνης μπροστα στο Birds of Prey.Για να μην πω για Ripley,Sarah Connor, Major Motoko Kusanagi κλπ.

Κι αν πω οτι ολα αυτα τα κατασκευασματα Birds of Prey Batwoman κλπ δεν μου αρεσουν η woke police θα αρχισει τα "α εισαι εναντια των δυνατων γυναικων" Αν ειναι δυνατον :blink: .Ειναι ακριβως επειδη αγαπω τις ταινιες με badass πρωταγωνιστριες απο μικρος-ειχα λατρεια με την σειρα ταινιων In the Line of Duty με το φοβερο τριο Rothrock,Michelle Yeoh,Cynthia Khan-που δεν δεχομαι το BOP για girl power.

Τα πα και ξεθυμανα.

Επεξ/σία από mecanomecano
  • Like 6
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λες, αλλά η ταινία είναι γροθιά στο στομάχι της πατριαρχιας. Ένα υπέροχο δίωρο, υπέροχη σκηνοθεσία, θεσπέσιοι ηθοποιοί, υποκριτική από άλλο πλανήτη.

Edit: Συγνώμη παιδιά όταν τα έγραφα αυτά ήμουν τύφλα στο μεθύσι. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...