friderik23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Έχω ένα DELL OPTIPLEX 330 με τα πολυ προχω εξωπραγματικα windows xp servicepack3. Το άλυτο πρόβλημα το οποίο θα ανεβάσω σε εικόνα παραμένει άλυτο και πολύ φοβάμαι ότι η μόνη λύση που θα μου προτείνετε είναι, πάρε σπρέι βαψτο μπλε και πήγαινε πεταξετο το από τα Λιμανάκια μήπως βοηθήσεις κάνα χταποδακο η κανα καβουρακο να έχει ένα σπίτι τώρα με αυτές τις μεταμνημονιακες δύσκολες εποχές .... 'Εψαξα διάφορα βίντεο στο yt για πιθανές λύσεις όμως όλες πέσανε στο κενό... Στην εικόνα δείχνω τι εμφανίζει κάθε 5 λεπτά που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω τίποτα χωρίς να πρέπει να κλικαρω το cancel ...
friderik23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Να το ξαναγραψω λιγο ποιο ποιητικα μπας και λαβω kamia απαντηση? :p
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Σε ασφαλή λειτουργία μπήκες να δεις αν στο κάνει και εκεί; Κανά φορμάτ δεεεν παίζει;;;
friderik23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) θενξ θα το δοκιμασω...Ναι ρε φιλε φορματ θα γινει περιμενω να γυρισει δε μαστορι...Θα παρω κ ενα λαπτοπακι συντομα οποτε θα δω πως θα παει.. 16 λεπτά πριν, mounopaniakos είπε Φιλε μου εγινε δουλεια σε safe mode...Ενω στην κανονικη εκκινηση μου εβγαζε 3 σφαλματα...Ωραιος!!! Σε τι μπορει να οφειλετε αυτο το θεμα ? Επισης κανει να λειτουργω απο safe mode και να βλεπω youtube ? Η ειναι μια προσωρινη λυση ? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από mounopaniakos
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι χαρακτηριστικά έχει το dell; Μήπως παίρνει 10άρια; Αν έχεις c2d και πάνω από 2gb ram είσαι εντάξει. Έτσι, αντί να περιμένεις "δε μαστόρι", κατέβασε το iso των 10 από την microsoft με το εργαλείο που δίνει, μετέφερε το σε usb μέσα από το ίδιο εργαλείο ή το rufus και μπούταρε με αυτό. Ακολούθα τη διαδικασία (μη δηλώνεις κλειδί στην αρχή που θα ζητήσει) και όταν τελειώσει, άστο έτσι μέχρι να έρθει ο μάστορας, δεν έγινε κάτι. Αν σου βρει την κάρτα δικτύου άστο να κάνει και τις ενημερώσεις και να βρει μόνο του drivers. Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το lubuntu σαν iso (την x86 έκδοση αν έχεις κάτω από 3gb ram αλλιώς την amd64) και να το μεταφέρεις σε usb με το rufus. Μετά μπουτάρεις με αυτό και παίζεις με live λειτουργικό που τα έχει όλα και χωρίς εγκατάσταση. Αν θέλεις το μεταφέρεις και στον δίσκο σαν sigle boot ή dual boot με τα xp. Αν πάντως θέλεις να παραμείνεις στα xp κατέβασε το iso των xp sp3, κάψτο σε dvd και ακολούθα τις οδηγίες εγκατάστασης xp που έχω στην υπογραφή μου. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα