alexxkidd31 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Γι αυτή την μη smart F&U 40αρα ξέρει κανείς τίποτα; Δεν μπορώ να βρω σχόλια από άλλους, και έχει καλή τιμή https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl-40109-1225972.html?_§ja=tsid%3A48889&rbtc=lws|con|CD423||p|lws_product_feed|&lkws_10719=5d5be3e9-235e-3dbc-eaa4-da0f2e15ded8
kiriakos500 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 παρε αυτή για τη με την FU θα εχεις προβλήματα με την εγγυηση …. αυτή----- > 159 κανει είναι πολύ καλη και για τα λεφτα της https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3d3253473%3bsort%3dprice%3bsearchtext%3dtv+40 …..γιατι εδώ ο τυπος αναφερει ότι δεν εχουν καλη κατασκευή και εγγηυση η FU ..δεσ τη λεει …
alexxkidd31 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, kiriakos500 είπε παρε αυτή για τη με την FU θα εχεις προβλήματα με την εγγυηση …. αυτή----- > 159 κανει είναι πολύ καλη και για τα λεφτα της https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3d3253473%3bsort%3dprice%3bsearchtext%3dtv+40 …..γιατι εδώ ο τυπος αναφερει ότι δεν εχουν καλη κατασκευή και εγγηυση η FU ..δεσ τη λεει … Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά turbo-x όχι. Δεν έχω κανένα θέμα με την F&U, πολύ σπάνια να παρουσιαστεί προβλημα απ' όσο γνωρίζω από εκτεταμένη έρευνα (και στον περιγυρο μου) και υποδειγματικη after sales εξυπηρέτηση. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο βίντεο αφορά παλαιό μοντέλο, και είναι αυτό που λέμε η εξαίρεση.
kiriakos500 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά turbo-x όχι. Δεν έχω κανένα θέμα με την F&U, πολύ σπάνια να παρουσιαστεί προβλημα απ' όσο γνωρίζω από εκτεταμένη έρευνα (και στον περιγυρο μου) και υποδειγματικη after sales εξυπηρέτηση. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο βίντεο αφορά παλαιό μοντέλο, και είναι αυτό που λέμε η εξαίρεση. εγω από οσα γνωρίζω υπαρχουν θεματα πολλα με Fu ..και όχι με turbo-x. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, kiriakos500 είπε εγω από οσα γνωρίζω υπαρχουν θεματα πολλα με Fu ..και όχι με turbo-x. Διαφωνώ κάθετα, αλλά είναι off topic. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης; 1
alexxkidd31 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε Ειναι Μοντελο οκτωβριος του 2018! !!!!!! Ευχαριστώ για το input. Συμβαίνουν αυτά. Κανείς;
viman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Ανάλογα τι την θέλεις. Για κάνα εξοχικό ή για ηλικιωμένους που θα βλέπουν digea είναι υπεραρκετή. Την είδα λίγο όταν την αγοράσαμε και την στήσαμε για τα πεθερικά μου που ήθελαν μια φτηνή τηλεόραση για τα ελεύθερα κανάλια. Βέβαια αυτοί τώρα είναι μακριά αλλά μου λένε ότι τους αρέσει η μεγάλη οθόνη, είχαν μια 32". Μην περιμένεις πολλά, άλλα σε αυτή την τιμή είναι τίμια. Εγώ την πήρα από Κωτσόβολος και έκανα με 32 ευρώ 5ετη επισκευή. Έτσι πιστεύω και να χαλάσει θα βρεθεί λύση. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, viman είπε Ανάλογα τι την θέλεις. Για κάνα εξοχικό ή για ηλικιωμένους που θα βλέπουν digea είναι υπεραρκετή. Την είδα λίγο όταν την αγοράσαμε και την στήσαμε για τα πεθερικά μου που ήθελαν μια φτηνή τηλεόραση για τα ελεύθερα κανάλια. Βέβαια αυτοί τώρα είναι μακριά αλλά μου λένε ότι τους αρέσει η μεγάλη οθόνη, είχαν μια 32". Μην περιμένεις πολλά, άλλα σε αυτή την τιμή είναι τίμια. Εγώ την πήρα από Κωτσόβολος και έκανα με 32 ευρώ 5ετη επισκευή. Έτσι πιστεύω και να χαλάσει θα βρεθεί λύση. Καταρχήν σ ευχαριστώ για την απάντηση, δεν μπορούσα να βρω πουθενά καμία πληροφορία! Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα και αν ξέρεις μου λες. Λογικά η ποιότητα εικόνας είναι όπως αντίστοιχες της εταιρείας, τίμια. Από ήχο; Επίσης, το πιο σημαντικό. Η βάση της πως είναι; Είναι σταθερή ή κουνιέται όλη η συσκευή σαν βάρκα; Βασικά και γω την θέλω για ένα μικρό σαλόνι, για άτομα χωρίς απαιτήσεις, αλλά να μπορώ και γω να συνδέσω ένα Android box που έχω και να βλέπω τίποτα που και που. Τυχόν φωτογραφίες θα ήταν το ιδανικό, αλλά μιας και δεν είναι δική σου λογικά θα είναι δύσκολο, δεν πειράζει.
viman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελαφριά σαν τηλεόραση, θέλει λίγη προσοχή. Την βάλαμε σε μέρος που δεν είναι "πέρασμα" γιατί μπορεί να παρασυρθεί. Η βάση μου φάνηκε λίγο ψεύτικη αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα. Ήχος όχι κάτι σπέσιαλ, μπορώ να πω ότι χάνει σε σύγκριση με την lg μου, αλλά δεν ξεχνάμε και την κατηγορία τιμής. Εικόνα, δεν ξέρω για τις άλλες της εταιρείας. Μπορώ να σου πω μόνο για τηλεοπτικά, θέλει λίγη ρύθμιση για καλύτερα αποτελέσματα. Από ότι θυμάμαι δεν έχει και πολλές ρυθμισεις για αυτό, εκτός αν δεν τις πρόσεξα καλά. Σε σχέση με την lg μου (55lb730v) φαίνεται λιγότερο αναλυτική και λιγότερο ποιοτική. Τα πεθερικά μου όμως δεν έχουν πρόβλημα γιατί έμειναν ευχαριστημένοι. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με Android box, πιστεύω ότι θα μπορείς και να δεις ταινίες αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις ανώτερης τηλεόρασης. Κρίνοντας από αυτά που μου λένε τα πεθερικά μου, αν τους αντέξει καιρό (για αυτό έβαλα 5ετη πρόγραμμα) θα είναι μια τίμια, φτηνή λύση για μικρές απαιτήσεις. Ένα υπέρ είναι ότι στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει υποστηρίζει hevc.265. Αν όντως ισχύει είναι θετικό στοιχείο για future proof. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από viman 1
tasvar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ιδιες τηλεοράσεις είναι F&U με Turbo-x, voxson,hitachi,akai,finlux,toshiba και δεν ξέρω πόσες άλλες. Vestel Τουρκία. Για απλή χρήση, είναι οτι πρέπει. Οσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις, κοιτάμε αλλού. 1
yositosi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, tasvar είπε Ιδιες τηλεοράσεις είναι F&U με Turbo-x, voxson,hitachi,akai,finlux,toshiba και δεν ξέρω πόσες άλλες. Vestel Τουρκία. Για απλή χρήση, είναι οτι πρέπει. Οσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις, κοιτάμε αλλού. Κινέζικη είναι η συγκεκριμένη, όχι Τούρκικη!
tasvar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, yositosi είπε Κινέζικη είναι η συγκεκριμένη, όχι Τούρκικη! Αν το γράφει made in china, o.k τότε. Αν γράφει made in EU Ερχεται από Τουρκία.
yositosi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, tasvar είπε Αν το γράφει made in china, o.k τότε. Αν γράφει made in EU Ερχεται από Τουρκία. πιο China πεθαίνεις
alexxkidd31 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, yositosi είπε πιο China πεθαίνεις Πως κι έτσι; Όλες οι f&u από Τουρκία είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα