koupan16 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Θέλω να αναβαθμίσω ένα Pentium 4560 με κάτι αρκετά ισχυρότερο για δουλιές γραφείου, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video αναβάθμιση υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε : έως 400 (πανω-κάτω) Χρήση υπολογιστή : Office, Internet, Photoshop, (ίσως κανένα παιχνιδάκι ανάλυσης μέχρι 1080) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Eφαρμογή μικροσκοπίας LAS X – Leica, (αρκετά βαρύ αλλά κάνω τη δουλειά μου όπως είμαι σχετικά αξιοπρεπώς) και επεξεργασία videos (απλή) από action camera με Handbrake προς το παρόν (ίσως και κανένα καλύτερο αργότερα). Σε αυτά τα δύο θέλω να ανέβω σε ταχύτητα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. OXI - Dell U2417H – ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΚ Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο - DUAL BOOT WIN10 (Υπάρχει κλειδι) και LINUX Ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα αναβαθμίσουμε: Οθόνη: Dell U2417H PSU: Thermaltake Smart SE 730W HD, SSD: OK
Rhamnusia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2400g / 16gb / b450 2600 / 1030 / 16gb / b450 αυτό είναι το πρόγραμμα; 1
koupan16 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Rhamnusia είπε 2400g / 16gb / b450 2600 / 1030 / 16gb / b450 αυτό είναι το πρόγραμμα; Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι αυτό είναι το πρόγραμμα, μόνο που αυτό είναι παλιότερο. Ανοίγει και να επεξεργάζεται φωτος και βιντεος από μικροσκόπια της Leica. Δεν είναι κανένα προγραμμα τέρας, πχ στο σύστημά μου (4560/8 gb Ram) φαίνεται ελαφρύτερο από το photoshop. Στο internet το προτείνουν με GPU, οπότε λέω να βάλω μια καρτούλα, βλέπω πως πάει και αν δε μου κάνει την περνάω σε Ryzen 2600/16Gb Ram. Τι λέτε για αυτή των 4 GB? https://www.skroutz.gr/s/13189722/Sapphire-Radeon-RX-560-4GB-Pulse-11267-18.html 1
Rhamnusia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Λογικά μόνο για το gaming η δυνατότερη κάρτα και αν φτάσεις 125 γιατί να μην πας σε 570 4γβ πχ. 1
koupan16 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Οκ τότε, θα ανέβω για να παιζω κανενα παιχνιδακι στα διαλείμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα