Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, haHa είπε

Ειναι προφανες οτι δεν εισαι αξιοπιστος στο να συζητας αυτο το θεμα, γραφεις ανακριβειες που μονος σου μετα τις αναιρεις. Δεν ειναι η πρωτη φορα.

XAXAXAXAXA!!!

Ωραία λογική... Πες μου πού διαφωνείς σε ότι έγραψα στο παρόν άρθρο.

3 λεπτά πριν, haHa είπε

Καταλαβαινω οτι νιωθεις καπως και προχωρας σε προσωπικους χαρακτηρισμους, αλλα δεν θα σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο.

Το θεμα απλα ειναι οτι δεν ειναι αξιοπιστα αυτα που γραφεις πανω σε αυτο το θεμα, οποτε καλο θα ειναι να μην παρασυρεται ο κοσμος που διαβαζει. Καλη συνεχεια με τους προσωπικους χαρακτηρισμους.

Πώς σε χαρακτήρισα; Ποιο επίπεδο; Σχολίασα στο άρθρο και ήρθες από το πουθενά και μου επιτέθηκες προσωπικά.

Αν διαφωνείς σε αυτά που έγραψα στο παρόν άρθρο υποστήριξέ το. Είμαι ανοικτός σε συζήτηση. Έλα, παραδέξου το: ήρθες για καυγά και δε σου έκατσε...😂

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λεγαμε:

17 λεπτά πριν, haHa είπε

Καταλαβαινω οτι νιωθεις καπως και προχωρας σε προσωπικους χαρακτηρισμους, αλλα δεν θα σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο.

Το θεμα απλα ειναι οτι δεν ειναι αξιοπιστα αυτα που γραφεις πανω σε αυτο το θεμα, οποτε καλο θα ειναι να μην παρασυρεται ο κοσμος που διαβαζει. Καλη συνεχεια με τους προσωπικους χαρακτηρισμους.

Αμεσως να το επιβεβαιωσεις:

16 λεπτά πριν, Jophiel είπε

XAXAXAXAXA!!!

Λογική από τα Lidl...

---------------

16 λεπτά πριν, Jophiel είπε

Πώς σε χαρακτήρισα; Ποιο επίπεδο; Σχολίασα στο άρθρο και ήρθες από το πουθενά και μου επιτέθηκες προσωπικά.

Αν διαφωνείς σε αυτά που έγραψα στο παρόν άρθρο υποστήριξέ το. Είμαι ανοικτός σε συζήτηση. Έλα, παραδέξου το: ήρθες για καυγά και δε σου έκατσε...😂

Δεν απανταω στους προσωπικους χαρακτηρισμους ουτε θα δωσω συνεχεια στον καυγα που δεν σου εκατσε:

21 λεπτά πριν, Jophiel είπε

Σε τί εξυπηρετούν το θέμα του άρθρου; Αν θέλεις απλά να κάνεις προσωπική επίθεση, τότε λυπάμαι, αλλά δεν πιάνει. Μπορεί να είναι αναζωογονητικό για τον προσωπικό σου εγωισμό, αλλά απλά φαίνεσαι μνησίκακος στους υπόλοιπους. Δεν κερδίζεις κάτι. Ήξερα τί θα μου έγραφες και σου απάντησα έχοντας γνώση. 

Δεν θα σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο, καλη συνεχεια στον καυγα που δεν σου εκατσε.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, haHa είπε

Τι λεγαμε:

Αμεσως να το επιβεβαιωσεις:

Μόλις το έκανα edit. Έχεις δίκιο. Δεν έπρεπε να το γράψω και συγνώμη, αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο. Να μιλάς για επίπεδο, όταν έρχεσαι σκασμένος για καυγά...

Εσύ με επιβεβαιώνεις σε όλα τα προηγούμενα post σου. Όλο επίθεση, ακόμα και όταν συμφωνώ μαζί σου... Μέχρι και like σου έκανα...

8 λεπτά πριν, haHa είπε

Γράφεις το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια και πριν το δικό μου post...

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, haHa είπε

Συμφωνεις οτι και η MS(εκτος απο την google) εχει εσοδα απο διαφημισεις, εκμεταλλευομενη τα προσωπικα δεδομενα που συλλεγει και δημιουργει καταναλωτικα προφιλ;

Περιεργα τα οσα γράφεις. Κατα την γνωμη εχεις μπερδεψει καποια πραγματα.

Η ms δεν εχει εσοδα απο διαφημισεις. Αντιθετως επενδυει εκατομμυρια για να διαφημησει προιοντα της. Επισης, δεν εχει καποια υπηρεσια αντιστοιχη με google ads.

Απο εκει και περα, ναι, συλλεγει δεδομενα χρησης συκευων της (surface, xbox) αλλα και των λειτουργικων της συστηματων και ολων των εφαρμογων που αναπτυσει και ναι μεσα απο αυτη την συλλογη δεδομένων δημιουργει καταναλωτικα προφιλ για να προωθει καλυτερα και πιο στοχευμενα τα προιοντα της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, desosav είπε

Περιεργα τα οσα γράφεις. Κατα την γνωμη εχεις μπερδεψει καποια πραγματα.

Η ms δεν εχει εσοδα απο διαφημισεις. Αντιθετως επενδυει εκατομμυρια για να διαφημησει προιοντα της. Επισης, δεν εχει καποια υπηρεσια αντιστοιχη με google ads.

Απο εκει και περα, ναι, συλλεγει δεδομενα χρησης συκευων της (surface, xbox) αλλα και των λειτουργικων της συστηματων και ολων των εφαρμογων που αναπτυσει και ναι μεσα απο αυτη την συλλογη δεδομένων δημιουργει καταναλωτικα προφιλ για να προωθει καλυτερα και πιο στοχευμενα τα προιοντα της. 

Εχει εσοδα απο διαφημισεις, δες τους ισολογισμους της. Ενδεικτικα:
https://www.mediapost.com/publications/article/331335/microsoft-sees-bing-ad-revenue-inch-upward.html

Αναφορά σε κείμενο

Microsoft announced Wednesday that revenue from its search advertising, excluding traffic acquisition costs, rose 14% in the fourth quarter of 2018.

Εδω απο την ιδια την Microsoft:
https://www.microsoft.com/en-us/Investor/earnings/FY-2019-Q2/press-release-webcast

Εχει παρομοια υπηρεσια με τα google ads, λεγεται microsoft advertising .

Αναφορά σε κείμενο

Microsoft Advertising (formerly Bing Ads, Microsoft adCenter and MSN adCenter) is a service that provides pay per click advertising on both the Bing and Yahoo! search engines. As of June 2015, Bing Ads has 33% market share in the United States.[1]

Δεν προωθει μονο τα προιοντα της, συλλεγει δεδομενα και απο την μηχανη αναζητησης της(bing) και απο την yahoo και απο το linkedin, για να πουλησει διαφημισεις σε τριτους για αλλα προιοντα.

Τουλαχιστον απο το 2006 πουλαει διαφημισεις και εχει εσοδα απο αυτες, ασχετα με τις ανακριβειες που γραφει ο Jophiel οτι αρχισε απο τα windows 10 λογω κολληματων του κλπ. Μην παρασυρεσαι απο καποιον που γραφει ανακρίβειες και δεν εχει καμια αξιοπιστία και προσπαθεί να το καλυψει με προσωπικους χαρακτηρισμους. 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, haHa είπε

Ειναι προφανες οτι δεν εισαι αξιοπιστος στο να συζητας αυτο το θεμα, γραφεις ανακριβειες που μονος σου μετα τις αναιρεις. Δεν ειναι η πρωτη φορα.

Ενώ μέχρι πριν από αυτό το post συμφωνούσα μαζί σου. Σου έκανα και like. Άρα, ουσιαστικά μας γράφεις ότι είσαι αναξιόπιστος. Δεν τα γράφω εγώ, εσύ τα γράφεις... Εσύ αναιρείς τον εαυτό σου... Εγώ δεν προσπάθησα καν να το κάνω...

Παρεπιπτόντως έγραψα ότι από το 2015, με τα Windows 10, εφάρμοσε την ίδια τακτική αποσκοπώντας, προφανώς, στο ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο με τη Google και όχι αυτό που γράφεις.

Το θέμα εδώ ήταν να μπεις για να μου την πεις. Έκανες το κομμάτι σου και όπως πάντα χάλασες το νήμα. Ξεκίνησες κουβέντα εκτός θέματος και εξαφανίστηκαν όλοι οι άλλοι χρήστες... Τί σχέση έχει η κουβέντα για τη MS ή την Apple, που ανάφερες πιο πριν με τους λόγους που ξεκίνησε η Google μια υπηρεσία; Τα post σου είναι παραπάνω και φαίνεται ότι ΕΣΥ ξεκίνησες κουβέντα με προσωπική επίθεση και εκτός θέματος... Εδώ είναι χώρος για να γράφουμε ο καθένας τη γνώμη του και να συζητάμε και όχι η προσωπική σου αρένα.

Τελοσπάντων, δε θα το συνεχίσω άλλο. Έχω οικογένεια και πραγματική ζωή να ζήσω. Κάθισε και γράψε ότι άλλο θέλεις στο θέμα αυτό. Σε αντίθεση με εσένα εγώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα αποχωρήσω και δε θα συνεχίσω τον καυγά που άρχισες. Τα post σου είναι ακριβώς πιο πάνω και ο καθένας ξέρει να τα διαβάσει και να διαπιστώσει ποιος ξεκίνησε τις προσωπικές προσβολές και ήρθε σκασμένος για καυγά.

Αυτό που κάνεις είναι Cyberbullying και κοίτα να το αλλάξεις γιατί θα υπάρξουν κυρώσεις... 

https://en.wikipedia.org/wiki/Cyberbullying

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΛΟΦΑΡΩ...

Επεξ/σία από Jophiel
Δημοσ.

Ξαπλώνεις να κοιμηθείς και βάζεις το κινητό να παίζει μουσική ... Σου πέφτει το κινητό κάτω και σε 5 λεπτά σου έρχονται εξω απο το σπιτι Αστυνομία, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική !

Δημοσ.

"Αρχικά, το app ρωτάει τον χρήστη αν έχει γίνει κάποιο τρακάρισμα, περιμένοντας τον χρήστη να ανταποκριθεί. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, αυτομάτως ειδοποιεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης."

εαν σε κάθε τέτοια περίπτωση ειδοποίουνται οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης  στο τέλος θα καταλήξουμε σαν το παραμύθι του Αισώπου με το βοσκό και το λύκο 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Περιμένω με ανυπομονησία να δω ποιό σύστημα στην Ελλάδα θα είναι σε θέση να υποδέχεται το σήμα έκτακτης ανάγκης του πίξελ και να δρομολογεί ασθενοφόρα κλπ.

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω την διαφωνια σας. Απο την στιγμη που κατι ειναι στο ιντερνετ παυει να ειναι ιδιωτικο, αυτοματα χωρις πολλα-πολλα. Αυτο με τα δεδομενα για στοχευμενες διαφημισεις ειναι τεραστια μπιζνα, παλαιοτερα γινοταν το ελα να δεις και σχετικα προσφατα εχουν γινει καποιες κινησεις να ρυθμισουν νομοθετικα καποια πραγματα τουλαχιστον, προφανως με μεγαλες ελλειψεις, αναγκαζοντας τις εταιρειες να συμμορφωθουν η να πληρωσουν τεραστια προστιμα. Παιζουν τεραστια ποσα και συμφεροντα απο πισω που βαζουν εμποδια , δεν ειναι απλα τα πραγματα. Δεν ειναι και μνημονιο να βγεις με ενα νομο και ενα αρθρο οποτε θες (sic).  Ουσιαστικα η Ε.Ε. πιεζει για αυτα τα θεματα περισσοτερο καθως ακομα και η ιδια η εννοια της ιδιωτικοτητας στην Αμερικη εχει εκλειψει με Δουρειο Ιππο την ασφαλεια και τα λοιπα γνωστα πλεον. Υπαρχουν καποιες υπηρεσιες που απλα συλλεγουν τα δεδομενα σου και καποιες υπηρεσιες που κανουν κατι χρησιμο ενω συλλεγουν τα δεδομενα σου. Προσωπικα προτιμω τις δευτερες, εστω και μια ζωη να σωθει δεν εχει σημασια. Μην τα ισοπεδώνουμε και ολα. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Αστείο αλλά θα είναι πολύ σημαντικό έτσι όπως φαίνεται. Έχουν χαθεί πολλές ζωές για 1 λεπτό καθυστέρηση.

και για ενα λεπτο φεισμπουκ επισης

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Sierra Levin είπε

Σκοντάφτεις, πέφτεις, και σπας την κούπα που κρατάς στο χέρι.. με το κινητό στην τσέπη. 10 λεπτά μετά, αναρωτιέσαι γιατί σου χτυπάει την πόρτα το ΕΚΑΒ.

Στα πόσα λεπτά θα σου χτυπήσει το ΕΚΑΒ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...