Zaxos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Ρε παιδιά ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα ή τρόπο για να δω κωδικό που έχω βάλει για Facebook στο Samsung internet στο κινητό; Έχω ψάξει αυτά που λένε για Samsung account και αποθηκευμένους κωδικούς αλλά δεν έχω αποθηκευμένο τίποτα, θέλω κάποιο πρόγραμμα να βρίσκει ότι έχω πληκτρολογεί στο κινητό γενικά από κωδικούς, Instagram, Facebook, θέλω να βρω τον κωδικό της κοπέλας μου είχε μπει μια φορά Facebook απ το κινητό μου, καίγομαι..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 απλά ρώτησε τη στα ίσια αν παίζει κάτι με άλλον και άσε τις κατινιές.
Zaxos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δεν απαντάει στα ίσια καμία, κάποια εφαρμογή θα υπάρχει επί πληρωμή που θα σου βρίσκουν password δε ξέρω που αλλά υπαρχει
donblunts Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε Δεν απαντάει στα ίσια καμία, κάποια εφαρμογή θα υπάρχει επί πληρωμή που θα σου βρίσκουν password δε ξέρω που αλλά υπαρχει DARKWEB
Zaxos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, donblunts είπε DARKWEB Darkweb αλλά που; ποιο site; 1
zx1234r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε Δεν απαντάει στα ίσια καμία, κάποια εφαρμογή θα υπάρχει επί πληρωμή που θα σου βρίσκουν password δε ξέρω που αλλά υπαρχει Υπάρχει. Λέγεται tinder και είναι και δωρεάν. αν θέλεις να πληρώσεις, πληρώνεις μόνο για τα superlikes. θα φας καλά και θα ξεχάσεις τα πάντα σύντομα. 1
Zaxos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, zx1234r είπε Υπάρχει. Λέγεται tinder και είναι και δωρεάν. αν θέλεις να πληρώσεις, πληρώνεις μόνο για τα superlikes. θα φας καλά και θα ξεχάσεις τα πάντα σύντομα. Oυτε tinder ούτε μαλακιές απ αυτή τη συγκεκριμένη θέλω να ξέρω
zx1234r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zaxos89 είπε Oυτε tinder ούτε μαλακιές απ αυτή τη συγκεκριμένη θέλω να ξέρω Εγώ μονάχα λέω οτι θα τα πετάξεις που θα τα πετάξεις τα χρήματα. τουλάχιστον δώστα εκεί που θα πιάσουν τόπο.
Zaxos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλά όταν το βρω θα επιστρέψω εδώ να σου πω αν ήταν φρόνιμο κορίτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις