soundou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μ ανοιχτο blutooth σε wifi πιανω max 35.Μ κλειστο 80mbps.Μ καλωδιο 65 min κ πανω.Επηρεαζει καπως?θελει καμια αλλαγη στις ρυθμισεις η να το αφησω ετσι;Οταν ανοιγω browser η 1η σελιδα εχει 2 sec dealy να ανοιξει.μετα ανοιγω οποιαδηποτε αλλη ικανοποιητικα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από soundou
zx1234r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Που κολλάει το Bluetooth? Τα στατιστικά της γραμμής είναι εξαιρετικά. Που παρουσιάζεται το πρόβλημα?
soundou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Εχω συνδεμενα με bluetooth smartwatch.οταν τα χω ανοιχτα δεν μπορω να πιασω πανω απο 40.με κλειστο το ρολοι εννοειτε μετραω.με το που κλεινω το bluetooth ανεβαινει στα 80+.Μηπως επιρεαζεται η καρτα δικτυου (δεν ξερω πως λεγετε το κινητο) με τα bluetooth?χρησιμοποιει την δυναμη της κεραιας;
zx1234r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασε με υπολογιστή για να δεις τις πραγματικές ταχύτητες. Μπορεί να έχει πρόβλημα και το κινητό ειδικά αν είναι κινέζικο.
soundou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Galaxy s9+ εχω.με το ps4 με καλωδιο που το χω 80+ μονιμαΔεν παιζει να υπαρχει καποιο θεμα οταν εχω ανοιχτα κ bt;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα