costacurta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Τέλεια δε το περίμενα πραγματικά. Αυτό τό διάστημα έχω και λίγο άγχος στην δουλειά με υπερωρίες και δυσκολεύομαι το βράδυ να κοιμηθώ. Ήρθε και έδεσε η νέα σεζόν τουλάχιστον θα κοιμαμαι και θα ξεκουράζομαι τόσο γαλήνια.Ελπίζω να έχει και πολλά επεισόδια 2
spyroskonst Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Διόρθωση. Στις 8/10/2019 στις 6:06 ΜΜ, LiquidTroll είπε Ασ δωσουμε μια ευκαιρια στην 10η σεζον, μπορει αργοτερα να μας τα σπασει.
Alejandro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Οι Whisperers είναι η χειρότερη ιδέα που έχω δει. Εντελώς ανεδαφική ύπαρξη. 1
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Στην πρώτη σκηνή που ψιθύριζαν, μου πήγε στο μυαλό ότι κάποια ζόμπια εξελίχθηκαν με τα χρόνια, και δεν είναι απλά κινούμενες κούκλες (βλ. Crimson Heads στο remake του Resident Evil). Και σκέφτηκα ότι αν το πλασάρουν σωστά θα έχει ενδιαφέρον. Λίγο μετά που κατάλαβα τι παίζει ήρθα στα ίσια μου. 2
sakis92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μπορούν και χειρότερα. Το δευτερο επεισοδιο ηταν τραγικό , πιάστηκε το χέρι μου να πατάω SKIP 10 SECONDS..
totalius Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά το 2ο επ . Παντελώς αδιάφοροι οι whisperers κ το Background τους . Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από totalius
7nisiotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Κανα 2 3 σκηνές ήταν οκ... κατά τα άλλα το ίδιο μοτίβο
Kostasspil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 https://watchandchill.gr/the-walking-dead-chamila-ta-noymera-tiletheasis-tis-10is-sezon/?fbclid=IwAR0qzwUwxYvFYz9pMSsSURGxJ8eJdsIstNw6ZDAYkj5ciQ1QdyxracGODmo Ελα δε το πιστευω....
Pitzimpitzidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 η πλακα ειναι οτι ανανεωθηκε ηδη για 11η οσο πεσμενο και ναναι απο τηλεθεαση απο τις σειρες πουχει το AMC κανει νουμερα που δεν τα πλησιαζει καμια αλλη σειρα του καναλιου οποτε δεν θα γλυτωσουμε τοσο ευκολα πρεπει να υπαρξει καποια δραματικη αλλαγη να πουνε θα παμε 1-2 σεζον ακομα και καπως να αλλαξει το στορυ αν φαμε μια απο τα ιδια μια σεζον με whisperers θα πεσει πολυ υπνος
Coppermine Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Το TWD δεν βλέπεται εδώ και 4-5 σεζόν περίπου, σε σχέση με τις 3 πρώτες είναι άλλο σίριαλ βασικά, απλά έκει που γύριζα τα κανάλια κάθομαι και είδα 10 λεπτά.......μετά γύρισα και τα 4 τραγικά κανάλια nova cinema και τελικά κατέληξα πάλι στο pc gaming......αν βγει το pickard και βλέπεται θα ξανά ασχοληθώ με σειρές μέχρι τότε δυστυχώς nova, netflix δεν έχουν κάτι που να καλύπτει τα γούστα μου 2
Pitzimpitzidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 ψιλομπουρδα και το 3ο καλα παει και φετος πρεπει να αλλαξει ταχυτητα ειμαστε 10η σεζον και οι whisperers φαινονται λιγο γτπ καβαλα σαν "κακοι" 1
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μόνο ο Νιγκαν σώζει τη κατάσταση πλεον
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) πάντως αυτή η μουσικουλα που βάζει και οι σχέσεις σαπουνόπερα των χαρακτήρων μου θυμίζει έντονα τόλμη και γοητεία για όσους θυμούνται ριτς καρολαιν και τέτοια άπλα στο σύμπαν του wd με τα ζόμπι Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από rudigarcia222
LiquidTroll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Η πολυ καλή φάση σταμάτησε επι Νιγκαν...απο τοτε που τον νικήσανε, είναι αλήθεια έπεσε η σειρα.... Οκ βλεπεται, αλλα δεν συναρπάζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα