7nisiotis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συζήτηση για την 10η σεζόν του TWD. Προς ενημέρωση: διέρρευσε το 1ο επεισόδιο. _____________ - Το νήμα της 9ης σεζόν, εδώ. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από 7nisiotis
jerry banana Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Συζήτηση για την 10η σεζόν του TWD. Προς ενημέρωση: διέρρευσε το 1ο επεισόδιο. _____________ - Το νήμα της 9ης σεζόν, εδώ. Το είδα αρκετά καλό.
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Πληροφοριακά, αρκετά "νεροβραστο" το 1ο
Kostasspil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Η σειρά έχει πεθάνει κι έχει γίνει ζόμπι η ίδια 4
totalius Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Ουτε κρυο ουτε ζεστη το 1ο . Μου αρεσε που εδειξαν λιγο απο καθε χαρακτηρα για να μας ξαναβαλουν στο κλιμα αλλα ειδαμε κ πολες ανουσιες σκηνες με αχρηστο μπλα μπλα
icenex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Αλλο ενα spin off παιζει να το λενε και walking dead the teenagers...Και μονο απο το τρειλερ φαινεται πιο κακο και απο το fear ας το κανουν κωμωδια τουλαχιστον. 1
talibanakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Tην εχω παρατησει εδω και καιρο,ισως 2 σαιζον πισω,μαλιστα τα 2 τελευταια επεισοδια της σαιζον δεν τα ειχα δει καν. Υπαρχει καποιος λογος να την αρχισω παλι,η χειροτερευει σταθερα;
Pitzimpitzidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 δεν νομιζω οτι εχει σωτηρια εγω απο συνηθεια την βλεπω πια καπως βελτιωθηκε την προηγουμενη οχι τπτ δραματικο βεβαια το 10x01 μια απο τα ιδια μου φανηκε ειχε κανα 2 σκηνες για εντυπωσιασμο και ψιλοβλεποτανε αλλα μεχρι εκει
tasanton Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Η σειρά ξεφτιζει σταθερά. Εχουν φύγει οι περισσότεροι παλιοί χαρακτήρες, οι νέοι ειναι άνοστοι. Όπου να ναι φεύγει και η Μισον. Μια ελπίδα ειναι να πατώσει το Whiskey cavalier και να επιστρέψει η Lauren Cohan...
Kostasspil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 8 hours ago, tasanton said: να επιστρέψει η Lauren Cohan... Έχει ανακοινωθεί αυτό
Diinekis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Strong woman & PC principle;.. Χμμ... Φάση είχαν τα tactics που προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν αναπτύξει. Βέβαια με τα one on one που ακολουθούν για prime killing screen time στον κάθε ηθοποιό τα γελοιοποιούν..
totalius Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, icenex είπε Αλλο ενα spin off παιζει να το λενε και walking dead the teenagers...Και μονο απο το τρειλερ φαινεται πιο κακο και απο το fear ας το κανουν κωμωδια τουλαχιστον. Εδω θελουμε να σπασουμε την οθονη καθε φορα που βλεπουμε τα πιτσιρικια της σειρας να κανουν μ@λ@κιες κ αυτοι βγαζουν ολοκληρη σειρα με τα βλαμενα . 1
LiquidTroll Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Ασ δωσουμε μια ευκαιρια στην 10η σεζον, μπορει αργοτερα να τα σπασει.
tz3s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Λειπουν οι παλιοι χαρακτηρες η αληθεια ειναι, και η προσπαθεια των σκηνοθετων να δωσουν βαρος σε αυτους που εμειναν ειναι εμφανης. Επισης εχω την εντυπωση οτι απο θεμα σεναριου προσπαθουν να δωσουν μια ανατροπη και να το κανουν λιγο πιο ενδιαφερον... θα δουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα