Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πρώτες 2 ήταν πολύ καλές η 3 απλά είχε καλά στοιχεία αλλά έχανε και πολύ σε ενδιαφέρων σε σχέση με τις προηγούμενες,τώρα βέβαια έχουν μεγαλώσει τα πιτσιρίκια αρκετά και δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η goonies κατάσταση,ελπίζω η 4η να πάρει τα πάνω της και να της δώσουν ενδιαφέρων καθώς και διαφορετικά πράγματα,παραμένοντας στο αγαπημένο κλίμα των 80 βέβαια που έχει ακόμη πολύ ψωμί να δώσει.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Η σειρά είναι έτσι κι αλλιώς corny! Γιατί corny ήταν τα 80s. Ακόμα και ότι το σενάριο κάνει λούπα σε κάθε σεζόν εμένα με διασκεδάζει γιατί όλες οι ταινίες και τα sequels τους στα 80s λούπες κάνανε. Νιώθω ότι γύρισα πίσω στα παιδικά μου χρόνια όταν το βλέπω. 

Δεν χρειάζεται πάντα να ψάχνουμε το Emmy award show για να δούμε. Μερικές φορές θέλουμε και το B Movie feeling να χαλαρώσουμε. (αυτό για όσους το πήρατε πολύ σοβαρά το ρόλο του κριτικού τέχνης). 

Με το Black Summer S02 τι θα γίνει ρε παιδιά; Μόνο σε μένα άρεσε; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία. Ξεχείλωμα και ανακύκλωση πλοκής άλλον 1 κύκλο. Γι αυτούς που έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο να βλέπουν ένα στυλιζαρισμένο τίποτα που στηρίζεται μόνο στην νοσταλγία των 80es. 

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ.

Ενταξει κατι πρεπει να κανουν με την πλοκη να εξερευνησουν λιγο περισσοτερο το παραλληλο συμπαν κτλ. γτ μετα απο 3 σαιζον ακομα δεν ξερουμε ιδιαιτερα πραγματα. Αυτο με τους Ρωσους που ετρεχαν μια μυστικη βαση στην καρδια της Αμερικης, δεν ειχε παρει κανεις χαμπαρι και 4 ανηλικα παραβιασαν ολο το συστημα ασφαλειας, μπηκαν μεσα τα εκαναν λαμπογιαλο, δεν επεσε σφαιρα και ολα καλα ηταν καπως τραβηγμενο. 

Δημοσ.

τα περισσοτερα likes τα πηρανε τα posts της γκρινιας. "κουρασατε", "μια απο τα ιδια" κλπ. πολυ ελιτιστες εχουμε γινει οι ελληνες. ελληνες ε με το σινεμα το τεραστιο και τις σειρες τις επικες. meanwhile η σειρα θεριζει παγκοσμιως. τα συμπερασματα δικα σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...