Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, dchatz είπε

η λογική

1. Κάτι δε πάει καλά

2. Ωχ ήρθαν τα τέρατα

3. Μας επιτίθενται

4. Θα τα νικήσουμε

5. Ουφ τα σκοτώσαμε

6. ....αλλά κάτι έμεινε .....

όπως έχει προχωρήσει και στις τρείς πρώτες σεζόν πρέπει να αλλάξει τώρα με κάποιο τρόπο γιατί έχει καταντήσει μία από τα ίδια.

ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι άλλο είναι το κοριτσάκι ξαφνικά να γίνει φουλ διαβολικό και να αρχίσει να γκρεμίζει αεροπλάνα και να βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι 

αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ, οπότε θα έχουμε πάλι το ίδιο 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι άλλο είναι το κοριτσάκι ξαφνικά να γίνει φουλ διαβολικό και να αρχίσει να γκρεμίζει αεροπλάνα και να βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι 

αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ, οπότε θα έχουμε πάλι το ίδιο 

για το λόγο αυτό κάποτε μία σειρά σταματάει και δε βγάζει αλλη σεζόν

Δημοσ.
22 minutes ago, Retromaniac said:

PagrHkYja3-4.png.44408cdb24a1728545c36b8dc567f8b7.png

Σκρολαρα ανχωμενος μεχρι να βρω ποστ με αρμεγμα αγελαδας, στην αρχη φοβήθηκα πως δε θα βρω και κατι εχει αλλαξει αλλα ευτυχως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snolly είπε

Σκρολαρα ανχωμενος μεχρι να βρω ποστ με αρμεγμα αγελαδας, στην αρχη φοβήθηκα πως δε θα βρω και κατι εχει αλλαξει αλλα ευτυχως.

Είναι από εξωγήινο όμως. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει καθότι γήινος.

Δημοσ.

κατα την ταλεπωρη γνωμη μου εφτανε μονο η πρωτη σεζον ή να ειχε παρει αλλη τροπη η σειρά και να εξηγουσε πραγματάκια. 

Μετά την πρώτη σεζον ειναι οικογενειακη περιπέτεια για Κυριακή μεσημέρι, τίποτα παραπάνω. Με μεγαλύτερη ανεση ομως βλέπω Βατός Λοκος(Δεσμοι αίματος) Κυριακή μεσημέρι παρα Stranger Things. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dj Beast είπε

Φτάνει πια! Σκοτώσανε όλα τα τέρατα του γαλαξία! Κούρασε και κούρασε άσχημα...

Κρατάω την εκπληκτική πρώτη σεζόν, οι υπόλοιπες ασχολίαστες περαιτέρω ...

είδα τη πρώτη μόνο εγώ που όντως ήταν φοβερή! Τη δεύτερη δε μπόρεσα να τελειώσω καν το πρώτο επεισόδιο.

• Like 2
Δημοσ.

Μια σειρά να την δω να την σταματάνε όταν πρέπει, το κακό είναι ότι όσο πιο πετυχημένη είναι τόσο περισσότερες σεζόν βγαίνουν και τόσο πέφτει η σειρά. 

Δημοσ.

Αυτή τη γκρίνια δεν την καταλαβαίνω. Όταν μια σειρά ξεκινάει και έχει ένα μυστήριο ή ένα αλφα ενδιαφέρον και επειδή είναι καλογυρισμένη (σκηνοθεσία, μονταζ, ήχος, ηθοποιίες, φωτογραφία, κλπ) κάνει μεγάλη επιτυχία, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικό να έχει συνέχεια. Και είναι επίσης λογικό η συνέχεια να μην έχει το ίδιο μυστήριο με την πρώτη σεζόν.

Όμως υπάρχει εξέλιξη στους χαρακτήρες, εξέλιξη στο στόρι, και όταν παραμένει η ίδια ποιότητα παραγωγής δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι γκρίνιάζουν που υπάρχει συνέχεια; Που το κακό; 

Εγώ έχω ευχαριστηθεί εξίσου και τις τρεις σεζόν, δεν λέω ότι ξετρελάθηκα και είχαν και τα κλισέ τους και τις υπερβολές τους και την κάμψη τους ανά διαστήματα, αλλά με κάλυψαν όσα είδα και περίμενα να δω από μια τέτοια παραγωγή και το διασκέδασα, οπότε μια χαρά θα είναι που θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν...

• Like 7
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nikosjc είπε

Όμως υπάρχει εξέλιξη στους χαρακτήρες, εξέλιξη στο στόρι, και όταν παραμένει η ίδια ποιότητα παραγωγής δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι γκρίνιάζουν που υπάρχει συνέχεια; Που το κακό; 

Γισ μένα μιλώντας γιατί με αναγκάζει έτσι να βλέπω και τις υπόλοιπες σεζόν για να δω το τέλος της ιστορίας χωρίς να είναι το ίδιο ενδιαφέρον με την αρχή. 

Βέβαια πλέον την έχω κόψει την συνήθεια. Τις περισσότερες σειρές που ξεκινάω σπάνια τις ολοκληρώνω πλέον αν κάποια σεζόν βλέπω ότι κάνει κοιλιά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Γισ μένα μιλώντας γιατί με αναγκάζει έτσι να βλέπω και τις υπόλοιπες σεζόν για να δω το τέλος της ιστορίας χωρίς να είναι το ίδιο ενδιαφέρον με την αρχή. 

Βέβαια πλέον την έχω κόψει την συνήθεια. Τις περισσότερες σειρές που ξεκινάω σπάνια τις ολοκληρώνω πλέον αν κάποια σεζόν βλέπω ότι κάνει κοιλιά.

Με αυτό το σκεπτικό δυστυχώς δεν θα βλέπαμε ποτέ πάνω από μια σεζόν σε καμία σειρά. Και δεν μιλάω για σειρές με αυτοτελή επεισόδια, αλλά με ολοκληρομένους κύκλους (σε μια ή δύο σεζόν). Πάντα ο πρώτος κύκλος είναι ο καλύτερος και οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν... Όπως γίνεται συνήθως και στις ταινίες που βγάζουν και συνέχειες.

Δημοσ.

Ίσως υπερέβαλα λίγο με το "ίδιο ενδιαφέρον", αλλά νομίζω είναι καθαρό το νόημα. Μια σειρά πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος, αν την παρατείνεις επ' αόριστον αυτό χαλάει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfaster είπε

Eμενα μου αρέσει το stranger things όπως και το the dark από netflix. Eίναι δικαια πιστεύω από τις πιο πετυχημένες. Kάτι πρέπει να κάνουν όμως με τον hopper στην season 4. Αυτό με την δεκαετία του 80 ήταν παρα πολύ έξυπνο. Και το έχουν αποτύπωση τέλεια στην σειρά. Πιστεύω αυτό τράβηξε παρα πολύ extra κόσμο γιατί όλοι νοσταλγούν την δεκαετία του 80.

Συμφωνω και για τις δύο σειρές αλλά για μένα το DArk είναι 2 κλικ πάνω .

Επίσης πολύ καλή σειρά είναι και το OA αλλά έμαθα ότι το έκοψαν.

Στα του StrangerΤhings ελπίζω να βρουν το παράγοντα που θα κάνει την έκπληξη στην 4η σεζον .

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...