STORM1978 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από STORM1978
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε AMD has reopened its game bundle program with the purchase of selected graphics cards. Two games you can choose from if you purchase an RX 5700 you are eligible to choose Borderlands 3 or Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Instead of just a game you will also receive the 3 months of Xbox Game Pass. You also get a free t-shirt. -- AMD -- Blast your way to intergalactic loot or fight for survival behind enemy lines with AMD Radeon™ RX 5700 Series graphics cards. Set off on a mayhem-fueled adventure in Borderlands 3 with an in-game AMD Echo Device Communicator or prepare for battle as an Elite Spec Ops soldier in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint with an in-game AMD Clan Emblem and Shirt. (AMD Echo Device Skin will be available in-game on or before 10/8.) Wherever you’re headed, get the ultimate gaming experience and performance with Radeon RX graphics cards. You get one game with the Radeon RX 5700 XT, Radeon RX 5700, Radeon RX 590, Radeon RX 580 or AMD Radeon RX 570. Ίσως πρέπει να εντάξουν και την Ελλάδα στην προσφορά. Μικρό το κακό. Όποιος την πήρε για το παιχνίδι και μόνο ας ακυρώσει. 1
panoskatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Κάπου διάβασα ότι υπάρχει θέμα με τους 19.9.2 , στην ουσία είναι οι τελευταίοι αν δεν κάνω λάθος. Πάντως σήμερα βρήκα 19.9.3 και έβαλα στην δικιά μου (δεν έχω την 5700xt)
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, panoskatos είπε Κάπου διάβασα ότι υπάρχει θέμα με τους 19.9.2 , στην ουσία είναι οι τελευταίοι αν δεν κάνω λάθος. Πάντως σήμερα βρήκα 19.9.3 και έβαλα στην δικιά μου (δεν έχω την 5700xt) Τι θεμα υπαρχει?
panoskatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι θεμα υπαρχει? Δεν κρατάει τις αλλαγές στο wattman και μετά από boot των windows το γυρίζει σε default.
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, panoskatos είπε Δεν κρατάει τις αλλαγές στο wattman και μετά από boot των windows το γυρίζει σε default. Απεγκατασταση και επανεγκατασταση drivers.
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, panoskatos είπε Δεν κρατάει τις αλλαγές στο wattman και μετά από boot των windows το γυρίζει σε default. Το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζουν στο wattman. Δηλαδη παταω να αλλαξω κουμπι και δεν αλλαζει. Δεν ειναι οτι χανονται μετα απο restart.
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζουν στο wattman. Δηλαδη παταω να αλλαξω κουμπι και δεν αλλαζει. Δεν ειναι οτι χανονται μετα απο restart. 2 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Απεγκατασταση και επανεγκατασταση drivers. 1
blazexX23Xx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, panoskatos είπε Δεν κρατάει τις αλλαγές στο wattman και μετά από boot των windows το γυρίζει σε default. Και με τους 19.7.2 που είχα το έκανε αυτό σε εμένα. Δεν έχω δοκιμάσει με τους τελευταίους. 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζουν στο wattman. Δηλαδη παταω να αλλαξω κουμπι και δεν αλλαζει. Δεν ειναι οτι χανονται μετα απο restart. Δοκίμασες να κάνεις reset το wattman; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από blazexX23Xx
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, blazexX23Xx είπε Και με τους 19.7.2 μου είχα το έκανε αυτό εμένα. Δεν έχω δοκιμάσει με τους τελευταίους. Δοκίμασες να κάνεις reset το wattman; Ναι το εκανα τα shorcuts στο relive εχουν θεμα δεν αλλαζουν. Θα κανω αυριο ddu και install τους 19.9.3 ελπιζω να στρωσει. Σπαστικο να πρεπει να πατησω 3 κουμπια για screenshot η για να δω στατιστικα της καρτας. Στο chill αλλαξα κανονικα το F11.
okinakoto Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από okinakoto
leros2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Arkin είπε Σπαστικο να πρεπει να πατησω 3 κουμπια για screenshot η για να δω στατιστικα της καρτας. Μπορείς να αλλάξεις τον συνδυασμό των κουμπιών. Λογικά bug είναι αν δεν σου αποθηκεύει τις αλλαγές.. Κάποια στιγμή μπορεί να το "φτιάξουν" Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από leros2004 1
jmirko15 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Όταν μπορώ να πάω 10 λεπτά από το σπίτι μου, να το παραδώσω και να πάρω πιστωτικό την ίδια η άλλη μέρα για ιδιο η άλλο προϊόν, ε αυτό είναι λίγο καλύτερο από το να επικοινωνήσω με το support, να το στείλω στο εξωτερικό, να ζητάω να μου πληρώσουν τα μεταφορικά και να περιμένω να μου το ξαναστειλουν. Το amazon έχει τεράστιο πλεονέκτημα στην αρχική αγορά επειδή σου επιτρέπει να επιστρέψεις το προϊόν ακόμη και αν το έχεις χρησιμοποιήσει. Άμα ήταν τόσο εύκολο Μέχρι τώρα είχα καλύτερη αντιμετώπιση από σκρουτζομάγαζα από ότι plaisio/eshop.. Μπορεί να ήμουν άτυχος τι να πω. Εγώ μόνο για άτοκες δόσεις στα ίδια χρήματα διαλέγω από τα εδώ καμία φορά.. Αλλιώς δεν αξίζει το ρίσκο IMHO.. Καλές αγορές!
anretal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 οι 19.9.3 δεν εφτιαξαν το προβλημα με τα 75Hz παντως ακομα προσοχη γιατι η καρτα του θεματος ειναι 30 εκατοστα σε καποια κουτια μπορει να μην χωραει
panoskatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, anretal είπε οι 19.9.3 δεν εφτιαξαν το προβλημα με τα 75Hz παντως Ti πρόβλημα υπάρχει με τα 75Hz ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις