Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την προσφορά την πέτυχα και εγώ τυχαία στην σελίδα τους και έκανα την πιο γρήγορη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω την R9 290 Vapor-X που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τα τελευταία 5 χρόνια και ακόμα συνεχίζει σε αρκετούς τίτλους. Μια φορά Sapphire, για πάντα Sapphire!

Να προσθέσω επίσης ότι, μετά από επικοινωνία με το Πλαίσιο με ενημέρωσαν ότι αναμένετε μέσα στην εβδομάδα.

Επεξ/σία από Ookami999
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

Κι εδώ θα την έπαιρναν πίσω άμεσα στο πλαίσιο. Το έχω κάνει. 

Μην συγκρίνουμε customer support του Amazon με οτιδήποτε εδώ πέρα..

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ookami999 είπε

Την προσφορά την πέτυχα και εγώ τυχαία στην σελίδα τους και έκανα την πιο γρήγορη αγορά που έχω κάνει ποτέ. Ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω την R9 290 Vapor-X που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τα τελευταία 5 χρόνια και ακόμα συνεχίζει σε αρκετούς τίτλους. Μια φορά Sapphire, για πάντα Sapphire!

Να προσθέσω επίσης ότι, μετά από επικοινωνία με το Πλαίσιο με ενημέρωσαν ότι αναμένετε μέσα στην εβδομάδα.

Τούμπανο η Vapor-X, είχα τον μικρό αδελφό την 290 Tri-X.... η κάρτα ήταν αλλού...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, STORM1978 είπε

Τούμπανο η Vapor-X, είχα τον μικρό αδελφό την 290 Tri-X.... η κάρτα ήταν αλλού...

Δεν το περίμενα να τραβήξει πέντε ολόκληρα χρόνια και να αποδείδει. Αυτή η κάρτα για εμένα έχει "μπει στην καρδιά μου" και εννοείται πως δεν θα την πουλήσω τώρα με την αλλαγή.

Δημοσ.

Εμενα θα αντικαταστησει μια 780 Classified 3GB 7ετιας, η οποια ακομα και σημερα ειναι τιμιοτατη σε 1080p!

Ετοιμαζομαι για ισχυρο σοκ παντως με την μεταβαση στην Νιτρο... :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Ενταξει προφανως του αμαζον ειναι καλυτερη αλλα οταν βρισκεις φθηνοτερη απο Ελλαδα ,απο γνωστο καταστημα και χωρις μεταφορικα,ε δεν υπαρχει σκεψη.

Στη τελικη καρτα γραφικων ειναι,δε χαλαει και καθε μερα.

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Όταν μπορώ να πάω 10 λεπτά από το σπίτι μου, να το παραδώσω και να πάρω πιστωτικό την ίδια η άλλη μέρα για ιδιο η άλλο προϊόν, ε αυτό είναι λίγο καλύτερο από το να επικοινωνήσω με το support, να το στείλω στο εξωτερικό, να ζητάω να μου πληρώσουν τα μεταφορικά και να περιμένω να μου το ξαναστειλουν.

Το amazon έχει τεράστιο πλεονέκτημα στην αρχική αγορά επειδή σου επιτρέπει να επιστρέψεις το προϊόν ακόμη και αν το έχεις χρησιμοποιήσει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

(offtopic Λιγο..)

οσον αφορα την καρτα γραφ απο οτι καταλαβα θα εχει και mail με Amd rewards , δηλαδη αυτο ποσο value ειναι ? τα δωρα της καρτα γραφ. ειναι κανα 50αρικο σε κοστος value?

εχω 144hz monitor TN 1080p , αξιζει να την αγορασω και να αντικαταστησω την καρτα γραφ μου που εχω τωρα?(rx 570 nitro) , εχω βρει ηδη την 570 να την δωσω σε φιλο 130 ευρω , και υπολογιζω δηλαδη οτι η καρτα (αν βγαλεις τα amd rewards) , παει στα 380 περιπου. , αξιζει η διαφορα +250 ευρω αναβαθμιση (αφου θα πουλησω την rx 570 4GB 130euro) , για να παω σε αυτην την καρτα γραφ του πλαισιου?

σημειωση οτι η οθονη μου ειναι 1080p 24αρα και οχι 2k ,

τι πιστευετε?

(ουσιαστικα παιζεις 1080p ανετα κολλημενα 144hz ολα τα games ultra με αυτην της αγγελιας?  Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 

Επεξ/σία από MetronAriston
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

( Μια μικρή παρένθεση, όσοι μένουμε εκτός μεγάλων πόλεων πχ σε νησιά, κερδίζει εξτρα πόντους το αμαζον σε επιστροφές προϊόντων καθώς οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα, εκτός νησιού, δυστυχώς επωμίζεται ο πελάτης τα μεταφορικά πήγαινε έλα, σε περίπτωση rma τα οποία δεν επιστρέφονται. )

Τώρα φυσικά κ είναι μεγάλη προσφορά η συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για γενικές αγορές είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα εάν μένεις έκτος Αθήνας για παράδειγμα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MetronAriston είπε

καλησπερα

οσον αφορα την καρτα γραφ απο οτι καταλαβα θα εχει και mail με Amd rewards , δηλαδη αυτο ποσο value ειναι ? τα δωρα της καρτα γραφ. ειναι κανα 50αρικο σε κοστος value?

εχω 144hz monitor TN 1080p , αξιζει να την αγορασω και να αντικαταστησω την καρτα γραφ μου που εχω τωρα?(rx 570 nitro) , εχω βρει ηδη την 570 να την δωσω σε φιλο 130 ευρω , και υπολογιζω δηλαδη οτι η καρτα (αν βγαλεις τα amd rewards) , παει στα 380 περιπου. , αξιζει η διαφορα +250 ευρω αναβαθμιση (αφου θα πουλησω την rx 570 4GB 130euro) , για να παω σε αυτην την καρτα γραφ του πλαισιου?

σημειωση οτι η οθονη μου ειναι 1080p 24αρα και οχι 2k ,

τι πιστευετε?

Μονο game pass δινουν οχι τα παιχνιδια. Μολις το εξαργυρωσα τα παιχνιδια δεν τα εχει το plasio εκτος αν τα φερει αργοτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Μονο game pass δινουν οχι τα παιχνιδια. Μολις το εξαργυρωσα τα παιχνιδια δεν τα εχει το plasio εκτος αν τα φερει αργοτερα.

μιλησα στο Live chat σημερα και μου εγραψαν οτι θα αποσταλλουν εντος 3-4 ημερων amd reward για την καρτα του πλαισιου του θεματος , λες να εννουσε δηλαδη μονο το game pass? εχω την εντυπωση οτι θα δωσουν και amd rewards .. πρεπει να το ψαξουμε αυτο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MetronAriston είπε

μιλησα στο Live chat σημερα και μου εγραψαν οτι θα αποσταλλουν εντος 3-4 ημερων amd reward για την καρτα του πλαισιου του θεματος , λες να εννουσε δηλαδη μονο το game pass? εχω την εντυπωση οτι θα δωσουν και amd rewards .. πρεπει να το ψαξουμε αυτο

Μπορούμε να στείλουμε email στο Amdrewards και να το ζητήσουμε. Είναι μέσα στα χρονικά όρια της νεας προσφοράς. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

τα δωρα της καρτα γραφ. ειναι κανα 50αρικο σε κοστος value?

Όχι πιο κάτω είναι κανα 30αρι? Κάπου εκεί. Καλά Ελλάδα αν σκέφτεσαι να τα δώσεις δε θα φύγουν με τη καμία. Ψάξου για ρεντιτ.

Δίνουν νομίζω Game pass + Borderlands3/Breakpoint

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Μπορούμε να στείλουμε email στο Amdrewards και να το ζητήσουμε. Είναι μέσα στα χρονικά όρια της νεας προσφοράς. 

Εστειλα και στο amdrewards mail μου απαντησαν οτι πρεπει να μιλησω με το καταστημα δεν στελνουν αυτοι. Μιλησα και με plaisio αλλα τελικα εστειλαν game pass. Δεν με χαλασε εννοειται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...