Koeman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Π'ηγα να παραγγείλω, την βάζω καλαθι αλλά δεν ειχα λογαριασμο. Κάνω λογαριασμό, εξαφανίζεται από το καλάθι και δεν ξαναμπαίνει... FML Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Koeman
noFEARgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Με πηραν και μενα και με ειδοποιησαν οτι θα την εχουν μεσα στην βδομαδα . Απορω ποσο αποθεμα θα φερουν για να ειπαν σε ολους το ιδιο 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Με πηραν και μενα και με ειδοποιησαν οτι θα την εχουν μεσα στην βδομαδα . Απορω ποσο αποθεμα θα φερουν για να ειπαν σε ολους το ιδιο Καλά, νέα κάρτα είναι στο λανσάρισμα της. Αν δεν έχουν απόθεμα τώρα πότε θα έχουν; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC
mjmtvman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Με πηραν και μενα και με ειδοποιησαν οτι θα την εχουν μεσα στην βδομαδα . Απορω ποσο αποθεμα θα φερουν για να ειπαν σε ολους το ιδιο 80
notist Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, paparockas είπε Για την ιστορια να υπαρχει μια ιδεα τι παιζει στον ανταγωνισμο ετοιμαζεται να το σκασει το amazon https://www.amazon.fr/gp/product/B07XGV3FL3 466€ τελικη με το κουπονι αλλα δεν αναφερει οτι δινει τα παιχνιδια Επίσης για την ιστορία RX 580 nitro+ που κάηκε από τους πρόσφατους κεραυνούς, το amazon fr που την είχα αγοράσει,την πήρε πίσω και μου πλήρωσε και τα έξοδα επιστροφής. Εδώ δεν ξέρω τι δικαιολογίες θα σκέφτονταν. Καλορίζικη σε όλα τα παιδιά που την πήραν. Εγώ θα περιμένω amazon για αυτήν ακριβώς την κάρτα. 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Koeman είπε Π'ηγα να παραγγείλω, την βάζω καλαθι αλλά δεν ειχα λογαριασμο. Κάνω λογαριασμό, εξαφανίζεται από το καλάθι και δεν ξαναμπαίνει... FML Μπορούσεε να παραγγείλεις και σαν επισκέπτης νομίζω.
Koeman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mjmtvman είπε 80 Θα ξαναμπεί για αγορά, γνωρίζεις; Αφαιρέσαν το κουμπί προσθήκη στο καλάθι. 1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε Μπορούσεε να παραγγείλεις και σαν επισκέπτης νομίζω. Μπορούσα αλλά όταν πας να το κάνεις σου πετάει ένα μπάνερ με 5-6 μπουλετάκια που εξηγεί γιατί είναι καλύτερο να κάνεις λογαριασμό, με έπεισαν και την πάτησα χαχα έχω ξενερώσει άσχημα..όχι τίποτα αλλά μου το έστειλε φίλος το πρωί και εγώ πετούσα αετό. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Koeman
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, notist είπε Επίσης για την ιστορία RX 580 nitro+ που κάηκε από τους πρόσφατους κεραυνούς, το amazon fr που την είχα αγοράσει,την πήρε πίσω και μου πλήρωσε και τα έξοδα επιστροφής. Εδώ δεν ξέρω τι δικαιολογίες θα σκέφτονταν. Καλορίζικη σε όλα τα παιδιά που την πήραν. Εγώ θα περιμένω amazon για αυτήν ακριβώς την κάρτα. Κι εδώ θα την έπαιρναν πίσω άμεσα στο πλαίσιο. Το έχω κάνει. 1
starmanwarz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Οντως, δεν μπορει να προστεθει στο καλαθι, μαλλον οποιος προλαβε, προλαβε.
dagalis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 βρε παλικαρια και μεις μου εχουμε οθονες με GSYNC τι κανουμε ?
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, dagalis είπε βρε παλικαρια και μεις μου εχουμε οθονες με GSYNC τι κανουμε ? Μονο nvidia δυστυχως.
dagalis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Μονο nvidia δυστυχως. κριμα και εχει πολυ καλη τιμη
Havik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, dagalis είπε βρε παλικαρια και μεις μου εχουμε οθονες με GSYNC τι κανουμε ? Η Nvidia σε έβαλε στο μαντρί!
dagalis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Havik είπε Η Nvidia σε έβαλε στο μαντρί! δε λες τιποτα θελαμε smooth game και τα σχετικα 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, jmirko15 είπε Άτοκες με 8.70 x 60 = 522 Δόσεις παίζουν, άτοκες δόσεις δεν παίζουν. Oh well. έχεις δίκιο τώρα το είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις