Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lysopaine είπε

σκεφτόμουν την 2070ς κ αλλά τώρα είμαι σε δίλημμα

Δεν υπάρχει δίλημμα σε αυτή την τιμή αδερφέ, ειδικά αν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη η κάρτα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lysopaine είπε

σκεφτόμουν την 2070ς κ αλλά τώρα είμαι σε δίλημμα

Μια απο τα ιδια και εγω φιλε, ετοιμος ημουν για αγορα 2070 σουπερ σημερα μεχρι που ειδα το thread, σε ενα 10λεπτο ειχε φυγει η παραγγελια :D

Δημοσ.

Την παρήγγειλα και εγω αλλά δεν ξέρω να πουλήσω την άλλη λόγω τιμολογίου είναι λίγο μπέρδεμα σε θέμα εγγύησης. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Μια απο τα ιδια και εγω φιλε, ετοιμος ημουν για αγορα 2070 σουπερ σημερα μεχρι που ειδα το thread, σε ενα 10λεπτο ειχε φυγει η παραγγελια :D

Και γω το ίδιο,έχω Rx580 Nitro+ και με έβγαλε ασπροπρόσωπο όμως σκεφτόμουν και για 2070s η έστω καμμιά καλή και φτηνή 1080ti αλλά τώρα που βλέπω τέτοια τιμή σε τέτοια υλοποίηση, με την αρχιτεκτονική RDNA κλπ στήν Κάρτα,μάλλον θα την κτυπήσω και γω (αν την προλάβω),λέτε να έχω πολύ bottlneck με τον 7500Κ επεξεργαστή μου ? 🤔

Δημοσ.

Επαιξα με την φωτια εβαλα παραγγελια αφου εξαντληθηκε το στοκ για να βλεπω για καλυτερη τιμη μεχρι να τη φερουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Και γω το ίδιο,έχω Rx580 Nitro+ και με έβγαλε ασπροπρόσωπο όμως σκεφτόμουν και για 2070s η έστω καμμιά καλή και φτηνή 1080ti αλλά τώρα που βλέπω τέτοια τιμή σε τέτοια υλοποίηση, με την αρχιτεκτονική RDNA κλπ στήν Κάρτα,μάλλον θα την κτυπήσω και γω (αν την προλάβω),λέτε να έχω πολύ bottlneck με τον 7500Κ επεξεργαστή μου ? 🤔

Χτύπα τη με αντικαταβολή και αν είναι ακυρώνεις.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παραγγειλα και εγω :P

Α ρε dslmaniac μας εχεις καταστρεψει.

Χαχαχα δε φταιω εγώ. Το παλικάρι του πλαισίου που με πήρε τηλ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eυχαριστώ πολύ τον Νικόλα @DsLmAnIaC που με ενημέρωσε τηλεφωνικά για την προσφορά και ουσιαστικά με πρόλαβε από το να ανοίξω την κάρτα.

Την reference 5700XT την παρέλαβα σήμερα το απόγευμα (πριν 35 λεπτά) και ουσιαστικά με πρόλαβε στο τσάκ.

Εννοείται ότι παρήγγειλα την Nitro, την Reference δεν θα την ανοίξω και θα πάει επιστροφή όταν έρθει στο κατάστημα η άλλη.

Ελπίζω μετά από αυτό να μην δούμε καμιά 2070 super με 450€ ή καμιά 2080 με 500€ και πάθουμε καμιά συγκοπή (είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία!) :P :D 

(Πάει έχουμε καεί εντελώς λέμε χαχαχα)

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ειναι που ησουν ο τελευταιος των Μοϊκανων στις Vega...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μας έχει καταστρέψει εντελώς αλλά χαλάλι είναι καλό παιδί! :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Eυχαριστώ πολύ τον Νικόλα @DsLmAnIaC που με ενημέρωσε τηλεφωνικά για την προσφορά και ουσιαστικά με πρόλαβε από το να ανοίξω την κάρτα.

Την reference 5700XT την παρέλαβα σήμερα το απόγευμα (πριν 35 λεπτά) και ουσιαστικά με πρόλαβε στο τσάκ.

Εννοείται ότι παρήγγειλα την Nitro, την Reference δεν θα την ανοίξω και θα πάει επιστροφή όταν έρθει στο κατάστημα η άλλη.

Ελπίζω μετά από αυτό να μην δούμε καμιά 2070 super με 450€ ή καμιά 2080 με 500€ και πάθουμε καμιά συγκοπή (είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία!) :P :D 

(Πάει έχουμε καεί εντελώς λέμε χαχαχα)

Παλια σου τεχνη κοσκινο. Ειναι πολλες οι αξιολογησεις Αρη..🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...