Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Σου έρχεται κωδικός στο mail από το πλαίσιο, τον χρησιμοποιείς στο Amdrewards.com.με την κάρτα σου εγκατεστημένη στο σύστημα και κάνεις claim το παιχνίδι. Αν θέλεις να το πουλήσεις πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό σε στοιχεία αλλού χρήστη ( του αγοραστή) και να κάνεις τη διαδικασία εκεί. 

Ευχαριστώ DsLmAnIaC

κάλεσα στο Mustshop μπας και βγάλω άκρη, έχω πάρει την rx 5700 xt pulse από εκεί

• Like 1
  • Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Ακόμα πάντως εγώ Ελλάδα δεν βλέπω. Οπότε καλύτερα πάντε με την λογικη ότι δεν έχει τίποτα έξτρα, μην χαλιεστε τζάμπα.

https://www.amd.com/en/promotions/game-bundle-radeon

Το promo στο πλαίσιο ισχύει. Ισχυε μέχρι προχθές τουλάχιστον με τη reference. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ.

σε παραγγελια που εβαλα σημερα μου ηρθε το παρακατω εμαιλ

Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Το promo στο πλαίσιο ισχύει. Ισχυε μέχρι προχθές τουλάχιστον με τη reference. 

Μακάρι. Απλά ποσταρε κάνα λινκ μπας και το χρειαστεί κόσμος εδώ μέσα, γιατί με τα ελληνικά μαγαζάκια δεν βγάζεις άκρη.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2019 στις 7:27 ΠΜ, Arkin είπε

Καλορίζικη lion και σε όσα παιδιά παρήγγειλαν να χαρούμε την κάρτα. Μην ξεχνάμε το 3μηνο game pass τα 3 χρόνια εγγύηση plaisio το πρόγραμμα trixx της sapphire το οποίο δουλεύει μόνο με navi κάρτες της sapphire δίνει τεραστιο boost χωρίς διαφορά στην ποιότητα εικόνας και σίγουρα το wattman για undervolt/curved συν τα power tables για όποιον θέλει να της τινάξει τα πέταλα(ακούστηκε λίγο πρόστυχο αυτό). 

13 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μακάρι. Απλά ποσταρε κάνα λινκ μπας και το χρειαστεί κόσμος εδώ μέσα, γιατί με τα ελληνικά μαγαζάκια δεν βγάζεις άκρη.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dimidi είπε

σε παραγγελια που εβαλα σημερα μου ηρθε το παρακατω εμαιλ

Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Και σε εμενα το ιδιο ηρθε, με πηραν παντως πριν απο λιγο απο Πλαισιο για να μου πουνε οτι παραλαμβανουν μεσα στην εβδομαδα και πιθανοτατα θα την εχω μεχρι τελος της εβδομαδας/αρχες της επομενης.

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο μεγαλο ειναι το ρισκο να αφισεις αυτη την προσφορα για ενδεχομενη ιδια ή καλυτερη την black friday?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kalo είπε

Ποσο μεγαλο ειναι το ρισκο να αφισεις αυτη την προσφορα για ενδεχομενη ιδια ή καλυτερη την black friday?

Αρκετο. Και πόσο να παίξει στις 29 του Νοεμβρη, μετά από δύο μήνες σχεδον; 400; 380;

Για εμένα αξίζει το deal. 

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

γιατι?

Τρία χρόνια εγγύηση, πιστωτικό αν δεν υπάρχει το προϊόν, μεγάλη αλυσίδα. Τι άλλο θέλεις; 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Τώρα είναι καλό το πλαίσιο ε; :P

Να τις χαρείτε παιδιά, καλο gaming!

Πάντα είναι. Όταν υπερκοστολογει δεν είναι. 

• Like 6
Δημοσ.

Παλικαρε χίλια ευχαριστώ για την ενημέρωση!! Ακύρωσα κιεγω multicopter και πήρα από πλαίσιο. Ελπίζω μόνο μες τον πανικό να προλάβω να μην τα έκανα σαλάτα γιατί αλλού στέλνω κιαλλου κόβω τιμολόγιο.

Και πάλι ευχαριστώ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...