Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

παρελαβα και εγω σημερα.. πανεμορφη η καρτα και πολυ γρηγορη .. μου εβγαλε 30 με 40 % καλυτερα score (stock vs stock) απο  την vega 64 επισης nitro που αλλαξα.. επισης προσεξα οτι στο boost clock μου δινει 2065mhz! και οχι 2010 που διαφημιζει... τι παιζει?  προσωπικα με ενδιαφερει μονο το borderlands 3 οχι το game pass

Ηταν 2010 με τους drivers 19.9.2/19.9.3 απο οτι φαινεται το διορθωσαν στον τελευταιο και παει παλι 2065. 

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

παρελαβα και εγω σημερα.. πανεμορφη η καρτα και πολυ γρηγορη .. μου εβγαλε 30 με 40 % καλυτερα score (stock vs stock) απο  την vega 64 επισης nitro που αλλαξα...

40%; Μήπως κατά λάθος σου έβαλαν 2080Ti στο κουτί; 🤣🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

Αυτο που έγραψα είναι ότι μου είπαν μετά από επικοινωνία με τον κύριο που μας έστειλε τους κωδικούς. 

Με διαβεβαίωσε ότι όπoτε παραλάβουν νέους κωδικούς από την AMD θα στείλουν  νεο κωδικό με gamepass και παιχνίδι ακόμη και σε όσους έχουν παραλάβει ήδη κωδικό της προηγούμενης προσφοράς. 

Στο μαγαζί που την παρέλαβα, ο τύπος δεν είχε ιδέα καν.... να μιλήσω με το τηλεφωνικό τους κέντρο? ή απλά να περιμένω κάτι στο email μου?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε

40%; Μήπως κατά λάθος σου έβαλαν 2080Ti στο κουτί; 🤣🤣

π.χ στο 3d mark time spy η vega 64 stock Μου εβγαλε graphics score 6 879 η 5700 χτ εβγαλε stock 9472 ειναι ενα 38% περιπου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

2 8πινα.

φαινεται οτι το τροφοδοτικο μου δεν εχει δυο 8pin

το μονο ελευθερο 8αρι που εχω δεν ταιριαζει 

https://www.manualslib.com/manual/1008201/Xfx-Xtr-550w.html?page=14#manual

παντως το pc ανοιξε με 8pin+6pin. 

Επεξ/σία από dimidi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Στο superposition παντως η 5700ΧΤ μου εβγαλε 5220 οταν η 64αρα εβγαζε 4850.Ουτε 10% πανω δηλαδη.

Στο 1080p extreme οντως δεν βγαζει πολυ η 5700xt. Σε 4K optimized τα πηγαινει πολυ καλυτερα. Και στο firestrike δινει πονο στο timespy λιγο πιο κατω. Γενικα σε συγκριση με 2070super στα benchmark μπορει να ειναι 20-25% πισω αλλα στα παιχνιδια ειναι κατω απο 10% στις ιδιες συχνοτητες. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dantε είπε

Στο superposition παντως η 5700ΧΤ μου εβγαλε 5220 οταν η 64αρα εβγαζε 4850.Ουτε 10% πανω δηλαδη.

τρεξε λιγο ενα time spy (basic)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραθέτω την απάντηση απο το CS της AMD.

Αναφορά σε κείμενο

Codes are valid while supplies last. If you do not see the promotion on your retailer's website, the promotion may either have been exhausted or the retailer may not be participating.

Please note that sometimes the retailer does not provide a redeemable code until after the initial return period.

Please try to keep a log of all your communication with your retailer, as we may need this information in case we have to escalate your case internally.

We apologize for the inconvenience and thank you for your understanding.

Επεξ/σία από Ookami999
Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα για λογαριασμό φίλου. Πολύ όμορφη και δροσερή σε στοκ στο borderlands που δοκίμασα. 

Δοκίμασα κάτι powerplay mods του Igor αλλά δεν ήταν stable και νομίζω λόγο του memory frequency (1000). Πάντως το ρολόι έπιασε έστω για λίγο 2300 και ήταν συγκινητικό! Τώρα το άφησα στα 2240 να testαρει ο φίλος. Αν δοκίμασε κάνεις χοντρό oc με stability ας μας δώσει info's.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα για λογαριασμό φίλου. Πολύ όμορφη και δροσερή σε στοκ στο borderlands που δοκίμασα. 

Δοκίμασα κάτι powerplay mods του Igor αλλά δεν ήταν stable και νομίζω λόγο του memory frequency (1000). Πάντως το ρολόι έπιασε έστω για λίγο 2300 και ήταν συγκινητικό! Τώρα το άφησα στα 2240 να testαρει ο φίλος. Αν δοκίμασε κάνεις χοντρό oc με stability ας μας δώσει info's.

απο undervolt τι ξερεις φιλε? 1.115v ειναι καλα με την προιποθεση να μην χασουμε επιδοσεις?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ookami999 είπε

Παραθέτω την απάντηση απο το CS της AMD.

Μην το παλεύεις άλλο. Αφού από το Πλαίσιο είπαν θα μας καλύψουν, είμαστε εντάξει.

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

απο undervolt τι ξερεις φιλε? 1.115v ειναι καλα με την προιποθεση να μην χασουμε επιδοσεις?

Δεν κοίταξα καν uv. Οι θερμοκρασίες δεν ήταν ανησυχητικές ούτε στιγμή με stocks και δεν βρήκα κάποιον λόγο. 

Ευχαριστούμε πολύ @DsLmAnIaC για άλλη μια φορά. 

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...