Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παραγγελία είναι σε "Ξεκίνησε Picking" κατάσταση. Έχω επιλέξει παραλαβή από κατάστημα οπότε μάλλον αύριο θα είναι έτοιμη.

Εχω ακόμα τους ενδοιασμούς μου λόγω κόστους, τα 430 δεν είναι και λίγα.... Επίσης έχω 630w bronze τροφοδοτικό... Πως θα καταλάβω ότι δεν τραβάει το τροφοδοτικό ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panosp1 είπε

Η παραγγελία είναι σε "Ξεκίνησε Picking" κατάσταση. Έχω επιλέξει παραλαβή από κατάστημα οπότε μάλλον αύριο θα είναι έτοιμη.

Εχω ακόμα τους ενδοιασμούς μου λόγω κόστους, τα 430 δεν είναι και λίγα.... Επίσης έχω 630w bronze τροφοδοτικό... Πως θα καταλάβω ότι δεν τραβάει το τροφοδοτικό ?

Μια χαρα θα είσαι. Ενδοιασμό να έχεις μόνο αν ζοριζεσαι για το ποσό και δεν το έχεις. 

Κατά τα άλλα έχεις πάρει καρταρα σε τιμή που δεν έχει παίξει ακόμη πουθενά στην Ευρώπη. 

Βασικά δεν έχει προλάβει να πουληθεί πουθενά στην Ευρώπη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα ρίξει παραγγελία για παραλαβή από  το κατάστημα στην Δάφνη. Δεν με βλέπω να την παίρνω. Οπότε αν θέλει κάποιος και γνωρίζει ότι με τον αριθμό παραγγελίας μπορεί να πάει να την πάρει μου λέει

Επεξ/σία από chbl
Δημοσ.

Mόλις μίλησα με πλαίσιο γιατί δεν μου έχουν στείλει ακόμα κωδικό και ρώτησα αν ο κωδικός περιλαμβάνει μόνο game pass ή και παιχνίδι και μου λέει περιλαμβάνει ότι δίνει η amd (game pass και παιχνίδι στην προκειμένη περίπτωση), εκείνοι απλά το προωθούν.

Όσοι έχουν κάνει redeem ήταν μόνο για game pass?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kalo είπε

Mόλις μίλησα με πλαίσιο γιατί δεν μου έχουν στείλει ακόμα κωδικό και ρώτησα αν ο κωδικός περιλαμβάνει μόνο game pass ή και παιχνίδι και μου λέει περιλαμβάνει ότι δίνει η amd (game pass και παιχνίδι στην προκειμένη περίπτωση), εκείνοι απλά το προωθούν.

Εμένα πάντως που μου έστειλαν απο Πλαίσιο με την αγορά της Reference 5700XT, ο κωδικός ήταν μόνο για gamepass.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kalo είπε

Ναι και ακόμη περιμένω να βρω άκρη. Από Amdrewards δε μπορούν να κάνουν τίποτα όπως μου απάντησαν. Άρα μένει το Πλαίσιο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Μαλλον παρηγγειλες αργοτερα. Στην "εξελιξη παραγγελιας" στον λογαριασμο σου τι λεει? Σε εμένα ειναι "τιμολογημενη".

Σε εμένα λέει "Αναμονή για Επικοινωνία".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 Σεπτεβρη εβγαλε η amd την προσφορα με τα παιχνιδια , οτιδηποτε αγοραστηκε μετα πρεπει κανονικα να εχει game pass και την επιλογη μεταξυ borderlands 3 η ghost reacon μεσα. 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην ιστοσελιδα της amd αναφερει με αγορα μια απο αυτες

AMD Radeon™ RX 5700 XT

AMD Radeon™ RX 5700

AMD Radeon™ RX 5500

AMD Radeon™ RX 5500M

AMD Radeon™ RX 590

AMD Radeon™ RX 580

AMD Radeon™ RX 570

περνεις δωρο το Borderlands 3 η Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint + 3 Months of
Xbox Game Pass for PC

https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ.

ειμαι στην ευχαριστη θεση να αναφερω οτι με τους 19.10.1 ολα τα προβληματα αξαφανιστηκαν. δουλευουν ολα ρολοι στα 75hz πλεον 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, anretal είπε

ειμαι στην ευχαριστη θεση να αναφερω οτι με τους 19.10.1 ολα τα προβληματα αξαφανιστηκαν. δουλευουν ολα ρολοι στα 75hz πλεον 

Έκανες DDU και clean install ή απλό update;

Το μόνο θέμα που έχω μέχρι τώρα είναι flickering με freesync-on. (75hz κ εγώ) 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nikolis13 είπε

Σε εμένα λέει "Αναμονή για Επικοινωνία".

Πάρτους τηλέφωνο ή έστω από το chat μίλησε τους... Εμένα με παίρνανε 3 ημέρες στο σταθερό στο σπίτι ενώ είμουν δουλεία και μου στείλανε email ότι δεν με βρίσκανε... Θα είχα παραλάβει από την προηγούμενη εβδομάδα...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JoannisV είπε

Έκανες DDU και clean install ή απλό update;

Το μόνο θέμα που έχω μέχρι τώρα είναι flickering με freesync-on. (75hz κ εγώ) 

Έκανα clean install

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Εμένα πάντως που μου έστειλαν απο Πλαίσιο με την αγορά της Reference 5700XT, ο κωδικός ήταν μόνο για gamepass.

13 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Ναι και ακόμη περιμένω να βρω άκρη. Από Amdrewards δε μπορούν να κάνουν τίποτα όπως μου απάντησαν. Άρα μένει το Πλαίσιο.

Σε νεα επικοινωνια που ειχα, μου ειπε ο υπαλληλος οτι οι τωρινοι κωδικοι που εχουν ειναι μονο για game pass και αν τους στειλει η amd καινουριους κωδικους θα ξαναστειλουν σε οσες παραγγελιες εγιναν και θεωρουνται "συμβατες"

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις με κάλεσαν και μου είπαν το ίδιο και σε εμένα. Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν όπως με ενημέρωσαν και όταν τους έστελνε η AMD κωδικούς 15 με 20 ημέρες αργότερα τους ζητούσε με αυτούς να καλύψουν και πελάτες που είχαν πάρει λάθος κωδικούς.

Οπότε όποιοι έχουμε πάρει κωδικό με gamepass 3 μήνες, από ότι κατάλαβα θα πάρουμε κωδικό με gamepass και το παιχνίδι της επιλογής μας αμέσως μόλις παραλάβει και το Πλαίσιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...