Nikolis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Με τιμη τιμοκαταλογου 820 ευρω μαλιστα.. Μα που τις βρισκουν αυτες τις τιμες, για τοσο χαζους μας περνανε? Anyway, σημερα λογικα στελνει το Πλαισιο και αυριο παραλαμβανουμε? Εμένα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους πριν λίγο μου είπαν Τετάρτη θα είναι στο κατάστημα. 1
starmanwarz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nikolis13 είπε Εμένα σε επικοινωνία που είχα μαζί τους πριν λίγο μου είπαν Τετάρτη θα είναι στο κατάστημα. Μαλλον παρηγγειλες αργοτερα. Στην "εξελιξη παραγγελιας" στον λογαριασμο σου τι λεει? Σε εμένα ειναι "τιμολογημενη". Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από starmanwarz 1
evagelou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Μαλλον παρηγγειλες αργοτερα. Στην "εξελιξη παραγγελιας" στον λογαριασμο σου τι λεει? Σε εμένα ειναι "τιμολογημενη". και εμενα τιμολογημενη λεει! αυριο παραλαμβανω επιτελους το αστειο ειναι πως μαλλον τελικα ειμαι sapphire φανμπόι. 2x7870xt απλες sapphire 280x toxic και 290 toxic rx570 nitro και τωρα 5700xt nitro. χορηγος ειμαι μαλλον😂 και ποτε κανενα προβλημα με καμια καρτα με υπολογιστη που ειναι ανοιχτος 24/7 P.s κριμα που σταματησαν οι Toxic Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από evagelou
johnmt2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Με τιμη τιμοκαταλογου 820 ευρω μαλιστα.. Μα που τις βρισκουν αυτες τις τιμες, για τοσο χαζους μας περνανε? Anyway, σημερα λογικα στελνει το Πλαισιο και αυριο παραλαμβανουμε? Ναι εμένα μου είπαν από το τηλ για τρίτη με Τετάρτη ανάλογα την περιοχή
starmanwarz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μολις ηρθε email απο Πλαισιο, μολις παραδοθηκε στον κουριερ 3
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από lionheart75 8
johnmt2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 παιδια περιπου ποσα ατομα απο εδω μεσα παραγγειλαμε την nitro απο το πλαισιο?
noFEARgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Τα μισά σίγουρα από insomnia θα φύγανε 😛. Tracking number σας στείλανε ; Γιατί ενώ παραδόθηκε στην courier δεν έχει κάποιο αριθμό . 3
jimaros13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Όχι, δεν βλέπω tracking number..θέλω να πιστεύω πάντως πως αν όχι αύριο - μεθαύριο θα έχουμε παραλάβει! Μίλησα και τηλεφωνικά σήμερα το πρωί και με διαβεβαίωσαν για αποστολή σήμερα και παραλαβή εντός 1-2 ημερών ανάλογα την διεύθυνση αποστολής.
DsLmAnIaC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Τα μισά σίγουρα από insomnia θα φύγανε 😛. Tracking number σας στείλανε ; Γιατί ενώ παραδόθηκε στην courier δεν έχει κάποιο αριθμό . Μπορείτε να πάρετε το racking number από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση του πλαισίου.. Στη συνέχεια καλείτε την υπηρεσία παράδοσης και σας ενημερώνουν που βρίσκεται. 1
preditor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 τελικά με δώρα τι παίζει? μας δίνουν game pass και ενα game ?
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Τα μισά σίγουρα από insomnia θα φύγανε 😛. Tracking number σας στείλανε ; Γιατί ενώ παραδόθηκε στην courier δεν έχει κάποιο αριθμό . Θα ερθει σε sms αργοτερα το tracking number. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, preditor είπε τελικά με δώρα τι παίζει? μας δίνουν game pass και ενα game ? Κανονικά δίνει gamepass ζητήστε κάτι καλύτερο τηλεφωνικά η μεσω mail. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις