noFEARgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Καλά που να το ξέρεις τι θα παίξει σε προσφορά; Κάποιος άλλος που κάλεσε κεντρικά, ενημερώθηκε ότι από αύριο λέει παραλαμβάνουν νέα κομμάτια. Ακυρο τελικα δεν προλαβα τις τελευταιες. Πρεπει να φυγανε σε 2-3 λεπτα μεσα γιατι οταν την εβαζα στο καλαθι υπηρχε ...
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Έτσι είναι αλλά στα 430 είναι εξαιρετική τιμή η nitro. Το 60αρι που γλίτωσα θα το δώσω σε 1tb Ssd αλλά είναι κρίμα για τόσο μικρή διαφορά ref με nitro. Δεν το συζητάμε αυτό, με τα χίλια. 1
geo4sar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Εγώ πάντως ακύρωσα την pulse και περιμένω αυτήν τώρα από πλαίσιο. Ελπίζω να έρθει μέσα στον Οκτώβριο αν και είχε ένα χρονόμετρο και έλεγε άμα την παραγγείλω τώρα θα την έχω 4 με 10 εργάσιμες? Κάτι τέτοιο, δεν πρόλαβα να το διαβάσω γιατί έφυγε η παραγγελία σε κλάσματα δευτερολεπτου. Η τιμή φαίνεται πολύ καλή σε σχέση ακόμα και με εξωτερικό που έχουν τουλάχιστον 50 ευρώ πάνω. Και άμα σκεφτείς τα 3 χρόνια εγγύησης και ότι η pulse είναι στα ίδια λεφτά. Επίσης η AMD ανακοίνωσε την επιλογή δύο games ή xbox live pass. Ευχαριστώ ρε κοράκι @DsLmAnIaC που την γραπωσες έτσι την προσφορά και την μοιράστηκες. Ελπίζω να την έχω σύντομα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 480 στο amazon France και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πάνω από 550. Πραγματικά τρελάθηκε το αφεντικό στο Πλαίσιο!
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Ακυρο τελικα δεν προλαβα τις τελευταιες. Πρεπει να φυγανε σε 2-3 λεπτα μεσα γιατι οταν την εβαζα στο καλαθι υπηρχε ... Προσπάθησε να κρατήσεις την παραγγελία ανοικτή. 1
noFEARgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, DsLmAnIaC είπε Προσπάθησε να κρατήσεις την παραγγελία ανοικτή. Ανοιχτει θα μεινει , μου ειπανε οτι θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουν ποτε θα ειναι η νεα διαθεσιμοτητα αλλα αν μιλαμε για Νοεμβρη θα φαει ακυρο . Ευτυχως που εβαλα με αντικαταβολη να μην περιμενω τα λεφτα πισω.
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, geo4sar είπε Εγώ πάντως ακύρωσα την pulse και περιμένω αυτήν τώρα από πλαίσιο. Ελπίζω να έρθει μέσα στον Οκτώβριο αν και είχε ένα χρονόμετρο και έλεγε άμα την παραγγείλω τώρα θα την έχω 4 με 10 εργάσιμες? Κάτι τέτοιο, δεν πρόλαβα να το διαβάσω γιατί έφυγε η παραγγελία σε κλάσματα δευτερολεπτου. Η τιμή φαίνεται πολύ καλή σε σχέση ακόμα και με εξωτερικό που έχουν τουλάχιστον 50 ευρώ πάνω. Και άμα σκεφτείς τα 3 χρόνια εγγύησης και ότι η pulse είναι στα ίδια λεφτά. Επίσης η AMD ανακοίνωσε την επιλογή δύο games ή xbox live pass. Ευχαριστώ ρε κοράκι @DsLmAnIaC που την γραπωσες έτσι την προσφορά και την μοιράστηκες. Ελπίζω να την έχω σύντομα. Με πήραν τηλέφωνο από το Πλαίσιο για να μου κάνουν αντιπροσφορά. Έτσι το πήρα είδηση. Α ρε έρμο multicopter, τι όνειρο να βλεπες χθες το βραδυ. Εξυπηρετικοί πάντως. 1
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ανοιχτει θα μεινει , μου ειπανε οτι θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουν ποτε θα ειναι η νεα διαθεσιμοτητα αλλα αν μιλαμε για Νοεμβρη θα φαει ακυρο . Ευτυχως που εβαλα με αντικαταβολη να μην περιμενω τα λεφτα πισω. Μακάρι να παραλάβεις fear. Σε 1440p θα είναι λουκούμι. Την 1080 δώσε την να φύγει. 1
panosp1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Τα διάφορα που γράφονται στα review ότι είναι πολύ ασταθής σε άκυρα σημεία.. π.χ. αν τρέχει πρόγραμμα για θερμοκρασίες κτλ δεν ανησυχούν κανένα ;
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, panosp1 είπε Τα διάφορα που γράφονται στα review ότι είναι πολύ ασταθής σε άκυρα σημεία.. π.χ. αν τρέχει πρόγραμμα για θερμοκρασίες κτλ δεν ανησυχούν κανένα ; Για τη Nitro+ όλα αυτά;
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, panosp1 είπε Τα διάφορα που γράφονται στα review ότι είναι πολύ ασταθής σε άκυρα σημεία.. π.χ. αν τρέχει πρόγραμμα για θερμοκρασίες κτλ δεν ανησυχούν κανένα ; Πρώτη φορα τα διαβάζω. Μαζί με Red devil και gaming x είναι οι 3 καλύτερες υλοποιήσεις της 5700xt σήμερα. Γενικά ότι διαβάζετε μην τα πιστεύετε. Είχα χθες hwinfo msi afterburner και wattman ανοιχτά. Καμία αστάθεια 1 ώρα που έπαιξα με 85 90% load της κάρτας. Nitro περνεις για τις θερμοκρασίες και τον θόρυβο. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Arkin 1
panosp1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Όχι, δεν τα είχα διαβάσει για την συγκεκριμένη. Για τις reference τα είχα διάβασει αλλά θεωρώ ότι είναι "θέματα" των πρώτων(;) γενιών Drivers... Με είχανε ψιλό-φοβίσει και κοιτάω μονόδρομο προς nvidia...
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Πρώτη φορα τα διαβάζω. Μαζί με Red devil και gaming x είναι οι 3 καλύτερες υλοποιήσεις της 5700xt σήμερα. Για τη Red devil ένα review τουλάχιστον στο amazon από αυτά που διάβασα είχε τέτοια θέματα όπως αυτά που έχουν αναφερθεί γενικά για τις 5700.
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, panosp1 είπε Όχι, δεν τα είχα διαβάσει για την συγκεκριμένη. Για τις reference τα είχα διάβασει αλλά θεωρώ ότι είναι "θέματα" των πρώτων(;) γενιών Drivers... Με είχανε ψιλό-φοβίσει και κοιτάω μονόδρομο προς nvidia... Έχουν στρώσει πάρα πολύ οι drivers. Καμία σχέση με πριν 2 μήνες.
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, panosp1 είπε Όχι, δεν τα είχα διαβάσει για την συγκεκριμένη. Για τις reference τα είχα διάβασει αλλά θεωρώ ότι είναι "θέματα" των πρώτων(;) γενιών Drivers... Με είχανε ψιλό-φοβίσει και κοιτάω μονόδρομο προς nvidia... Αυτή είναι η κορυφαία με διαφορά. Ότι διαβάζεις για τις άλλες είναι για τις άλλες. Σε αυτά τα χρήματα μην το συζητάς καν. Μόλις τώρα, Arkin είπε Έχουν στρώσει πάρα πολύ οι drivers. Καμία σχέση με πριν 2 μήνες. Και αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις