Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnmt2 είπε

Παιδιά παίζει κανένα free game π. Χ borderlands 3 με την 5700 xt nitro +? Παίζει λόγο από που θα την αγοράσεις; εγω παραλαμβάνω από πλαίσιο με την προσφορά που την είχε 430 θα παίξει τίποτα; 

Περιμένω απάντηση από amdrewards και Πλαίσιο. Κανονικά θα πρέπει να το έχεις. Ο κωδικός που μου έδωσαν είχε μόνο Gamepass ενώ με διαβεβαίωσαν ότι θα έχει και τα δύο δώρα.

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σου στείλουν κωδικό στο email η την ημέρα αγοράς ή τις αμέσως επόμενες.

Εμένα μου έστειλαν 3 μέρες μετά την αγορά κωδικό για 3 μήνες game pass.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dimidi είπε

Με ενημερωσαν για παραλαβη απο βδομαδα.

Με τον AMD FX-8320 και την ASUS M5A97 R2.0 θα εχω bottleneck;

Σίγουρα, αλλά δε θα μείνεις για πάντα με τον ίδιο. Κάποια στιγμή προγραμμάτισε αναβάθμιση.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dimidi είπε

Με ενημερωσαν για παραλαβη απο βδομαδα.

Με τον AMD FX-8320 και την ASUS M5A97 R2.0 θα εχω bottleneck;

Σιγουρα θα εχεις bottleneck. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ χθες. Η προηγούμενη κάρτα μου ήταν η ASUS RX580 8GB OC. Πιάνοντας το κουτί της Nitro, από το βάρος της κατάλαβα ότι θα απογοητευτώ από την ποιότητα κατασκευής. Καμία σχέση με την ASUS από υλικά κατασκευής και για αυτό η ASUS 5700XT είναι η πιο ακριβή. Από επιδόσεις η κάρτα τσακίζει και δεν έχω κανένα θέμα με τους drivers. 

Επεξ/σία από kostas7837aek
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Παρέλαβα και εγώ χθες. Η προηγούμενη κάρτα μου ήταν η ASUS RX580 8GB OC. Πιάνοντας το κουτί της Nitro, από το βάρος της κατάλαβα ότι θα απογοητευτώ από την ποιότητα κατασκευής. Καμία σχέση με την ASUS από υλικά κατασκευής και για αυτό η ASUS 5700XT είναι η πιο ακριβή. Από επιδόσεις η κάρτα τσακίζει και δεν έχω κανένα θέμα με τους drivers. 

Δεν είναι θέμα ποιότητας κατασκευής, η Asus έχει ένα κόψιμο ψύκτρας για όλες, από rx 570 έως τις κορυφαίες και τις προσαρμόζει στο μέγεθος της κάρτας χωρίς τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα, όσον αφορά τις AMD υλοποιήσεις.  Τεράστιο σύστημα ψύξης για να δικαιολογήσει και το premium της τιμής.

Η Sapphire βάζει ότι ακριβώς χρειάζεται για να μην πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Αυτό που αγοράζεις είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση ψύξης σε κάρτα AMD.

Παράδειγμα, οι Vega. Εκεί η Sapphire Nitro είναι θηριάκι 1.6kg και η Asus 1.2 κιλά.

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mameloukos είπε

Κανα video με navi UV for noobs υπαρχει; Μονο στην 580 ειχα δοκιμασει χωρις καλα αποτελεσματα

Δεν χρειάζεται βίντεο. Κατεβάζεις το voltage και βλέπεις ποση συχνότητα κρατάει η κάρτα σε load. Αν δεις ότι κρασαρει ανεβάζεις voltage η κατεβάζεις συχνότητα. Μέχρι να βρεις το sweet spot που θα έχεις το 95+ των επιδόσεων με όσο χαμηλότερο voltage σηκώνει το chip. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω ακόμα πρόβλημα στα 75hz. Δεν δουλεύει κανένα πρόγραμμα με sensor reading ουτε after burner ούτε wattman. 

Δεν ξέρω τι φταίει. Οθόνη έχω αυτή 

AOC Q3279VWFD8

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, anretal είπε

Παιδιά εγώ έχω ακόμα πρόβλημα στα 75hz. Δεν δουλεύει κανένα πρόγραμμα με sensor reading ουτε after burner ούτε wattman. 

Δεν ξέρω τι φταίει. Οθόνη έχω αυτή 

AOC Q3279VWFD8

Έχεις τους τελευταίους drivers? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, anretal είπε

ναι και μου το εκανε και η reference . οποτε ειναι η γενικο θεμα των 5700 χτ η κατι αλλο . Παντως δεν ειμαι ο μονος που το εχει https://forum-en.msi.com/index.php?topic=325700.0

Κάποιος συνδιασμος φταίει. Η με οθόνη η με μητρική. 

Στα 75hz την έχω από την πρώτη μέρα. Hwinfo afterburner wattman δείχνουν κανονικά τα πάντα. Το nzxt cam πρόγραμμα δεν την διαβάζει καθόλου αλλά έχει να πάρει update πάνω από 3 μηνο οπότε το ρίχνω σε αυτό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...