Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Η vega θα παει επιστροφη καθως με τις 2 οθονες εκανε flickering.Για αυτο και δανειστηκα απο φιλο τη pulse ,ετσι ωστε να διαπιστωσω εαν εχει και η 5700 το ιδιο θεμα,πριν ανοιξω και τη δικια μου.

Ωστε να μπορω να τη γυρισω σφραγισμενη αν ειναι.

Καλορίζικη η κάρτα! 

• Like 2
Δημοσ.

Οπως καταλαβατε εφοσον οσο τη δουλεψα δεν ειδα να εχει το θεμα που ειχε η 64αρα,ανοιξα τη νιτρο που ελεγα οτι θα ανοιξω αυριο.

Εδω ολες μαζεμενες

IMG_20191005_142446.jpg.1e6ea5badf65e278546f96b1fa587250.jpg

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Η vega θα παει επιστροφη καθως με τις 2 οθονες εκανε flickering.Για αυτο και δανειστηκα απο φιλο τη pulse ,ετσι ωστε να διαπιστωσω εαν εχει και η 5700 το ιδιο θεμα,πριν ανοιξω και τη δικια μου.

Ωστε να μπορω να τη γυρισω σφραγισμενη αν ειναι.

Επιστροφή στο amazon αν κατάλαβα καλά;

Μιλάς με γρίφους γέροντα! 😛

Και εμένα η δικιά μου μου έκανε flickering κάποιες φορές αλλά με αλλαγή driver έστρωσε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Επιστροφή στο amazon αν κατάλαβα καλά;

Μιλάς με γρίφους γέροντα! 😛

Και εμένα η δικιά μου μου έκανε flickering κάποιες φορές αλλά με αλλαγή driver έστρωσε. 

Ναι στο αμαζον.

Ειχα δοκιμασει απειρους drivers,απειρες ρυθμισεις,ειχα καταληξει σε καποιες που το ειχαν ελαχιστοποιησει αλλα υπηρχε.

Ε αφου εσκασε η ευκαιρια,ειπα να το ξεφορτωθω μια και καλη και αυτο το θεμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ναι στο αμαζον.

Ειχα δοκιμασει απειρους drivers,απειρες ρυθμισεις,ειχα καταληξει σε καποιες που το ειχαν ελαχιστοποιησει αλλα υπηρχε.

Ωραίος και εγώ από κει την πήρα. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. ;) 

Eγώ πάντως αν και την έβαλα αγγελία, σκέφτομαι να την κρατήσω την vega και να διώξω την 580.

Ιδωμεν. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από το κατάστημα το τελευταίο κομμάτι απο την πρώτη φουρνιά. Να μας "ζήσει" το νέο μέλος! :)

• Like 2
Δημοσ.

Για φίλο που ρώτησε χθες αν χωράει στο Mescify C λίγο που την είδα μου φάνηκε ίδιο μήκος με την Vega56 Nitro και χωράει οριακά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ookami999 είπε

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από το κατάστημα το τελευταίο κομμάτι απο την πρώτη φουρνιά. Να μας "ζήσει" το νέο μέλος! :)

Καλορίζικη σε όλους! 

1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Ωραίος και εγώ από κει την πήρα. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. ;) 

Eγώ πάντως αν και την έβαλα αγγελία, σκέφτομαι να την κρατήσω την vega και να διώξω την 580.

Ιδωμεν. 

Κι εγώ με πόνο καρδιάς την αποχωρίστηκα τη vega 64. :D

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Ναι στο αμαζον.

Δύσκολο το κόβω να σου δίνουν πιστωτικό. 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ηδη κανονιστηκε :P

Τζαματη εξυπηρέτηση. Δε στην αλλάζουν με νέα; Απλά σου δίνουν πιστωτικό; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε

Δεν εχουν στοκ λεει.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Και μένα που τους έστειλα πίσω την rx 580 8gb nitro ενώ μου έδωσαν 3 επιλογές α) αντικατάσταση με την ίδια                        β) πιστωτικό και γ) ένα ποσό πιστωτικού άγνωστο πόσο και να την κρατήσω, ενώ διάλεξα αντικατάσταση με την ίδια, αυτοί μου έδωσαν την αξία της κάρτας με τα μεταφορικά. Δεν το πολύ έψαξα. Μιλάω για το Amazon fr.

• Thanks 1
Δημοσ.

εντωμεταξύ μαζί με την κάρτα έχω παραγγείλει κ τα υπόλοιπα κομμάτια  τα οποία έχουν έρθει σχεδόν όλα κ δεν έχω βρει ακόμα κάποιον να τα συνδέσει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...