Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να με πήραν και εμένα σήμερα αλλά στο σταθερό όταν ειμουν δουλεία.... Μα γιατί δεν παίρνουν στο κινητό.... 😣

Δημοσ.

Μιλησα με πλαισιο μεσω τσατ και λενε οτι θα παραδωσουνε στον κουριερ την Δευτερα, αρα θα την εχω την Τριτη. Δεν καταλαβαινω γιατι ενω την εχουν παραλαβει απο Τεταρτη την στελνουν με τοση καθυστερηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερες παιδια , ειδα το ποστ τυχαια στο google ψαχνοντας για μαγαζια για την nitro (εξωτερικο , μιας και ο σκρουτζ δεν την εχει) και εμεινα καγκελο οταν ειδα οτι την πουλαει το Πλαισιο και μαλιστα σε κανονικη τιμη ( μετα την εκπτωση).Αποτι καταλαβα ειναι μια απο τις εκπτωσεις για την επετειο των 50 χρονων.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γνωριζεται αν θα φερουν και αλλα κομματια μεσα στο μηνα δηλαδη αν θα συνεχιστει η εκτπωση για καποιο καιρο.Ευχαριστω !

Επεξ/σία από TheOldCoffinSpirit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TheOldCoffinSpirit είπε

Καλησπερες παιδια , ειδα το ποστ τυχαια στο google ψαχνοντας για μαγαζια για την nitro (εξωτερικο , μιας και ο σκρουτζ δεν την εχει) και εμεινα καγκελο οταν ειδα οτι την πουλαει το Πλαισιο και μαλιστα σε κανονικη τιμη ( μετα την εκπτωση).Αποτι καταλαβα ειναι μια απο τις εκπτωσεις για την επετειο των 50 χρονων.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται ειναι αν θα φερουν και αλλα κομματια μεσα στο μηνα δηλαδη αν θα συνεχιστει η εκτπωση για καποιο καιρο.Ευχαριστω !

Δυσκολα. Ισως φερει και αλλα κομματια το Πλαισιο αλλα το αποκλειω να εχουν τοσο χαμηλη τιμη. Ουτε καν τα σκρουτζομαγαζα θα παιξουν τοσο χαμηλα πιστευω, στην υπολοιπη Ευρωπη η καρτα ξεκιναει απο τα 485 ευρω αυτη την στιγμη.

Παντως τωρα το Πλαισιο δεν την εχει καν στη σελιδα του την καρτα.

Επεξ/σία από starmanwarz
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheOldCoffinSpirit είπε

Καλησπερες παιδια , ειδα το ποστ τυχαια στο google ψαχνοντας για μαγαζια για την nitro (εξωτερικο , μιας και ο σκρουτζ δεν την εχει) και εμεινα καγκελο οταν ειδα οτι την πουλαει το Πλαισιο και μαλιστα σε κανονικη τιμη ( μετα την εκπτωση).Αποτι καταλαβα ειναι μια απο τις εκπτωσεις για την επετειο των 50 χρονων.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται ειναι αν θα φερουν και αλλα κομματια μεσα στο μηνα δηλαδη αν θα συνεχιστει η εκτπωση για καποιο καιρο.Ευχαριστω !

Δύσκολο νομίζω αλλά αφού έγινε μια φορά ίσως ξαναγίνει σε κανένα blackfriday.

Επιλογή σου τώρα στα ίδια χρήματα είναι η Gigabyte Gaming OC, η οποία είναι πολύ καλή λύση. 

Δημοσ.

Σορυ αν είναι εκτός θέματος αλλά την κάρτα σε samsung Q7 1440p που υποτίθεται βγάζει 120 hz τι ευρος να βάλω για freesync? Τσαγκάρης άνθρωπος είμαι και δε το κατέχω όσο εσείς...

Και πάλι ευχαριστώ στον dlcm....στο Νικόλα για την ενημέρωση!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Μα αυτο κανει το chill να ριχνει τα frames σε στιγμες που δεν χρειαζεσαι υψηλα frames( κοιτας τον ουρανο , δεν υπαρχει δραση , μενει σταθερη η καμερα κτλπ )

Στο doom πχ όταν έπρεπε θυμάμαι να δώσει η κάρτα έβγαζε πολύ λιγότερα.δεμ αναφέρομαι σε φάσεις ηρεμίας.εκει λογικό και κατανοητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε στις 1:30 τα ξημερώματα μήνυμα ότι αποσταλθηκε  , στον ύπνο τους με βλέπανε φαίνεται 🤣

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
8 ώρες πριν, billeiros είπε

Στο doom πχ όταν έπρεπε θυμάμαι να δώσει η κάρτα έβγαζε πολύ λιγότερα.δεμ αναφέρομαι σε φάσεις ηρεμίας.εκει λογικό και κατανοητο

Φίλε στο Chill επιλέγεις ο ίδιος Min-Max FPS.

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα, μια από τα ίδια..μήνυμα στις 1.30 τα ξημερώματα πως η αποστολή έγινε!(με πέτυχαν ντέφι και άρχισα να πίνω στην υγεία του @DsLmAnIaC)

Από Δευτέρα-Τρίτη έχουμε unboxing!

Δημοσ.

Λοιπόν έπαιξα λίγο χθες το βράδυ με την κάρτα, αποτέλεσμα χωρίς πολλή προσπάθεια και ψάξιμο ρύθμιση στα 2040mhz/1130mv, powerlimit +50% γισ τις δοκιμές, ίσως να μπορούσα να κατέβω σε ρεύμα αλλά έχω την αίσθηση ότι μου έριχνε τα mhz του τσιπ, στοκ ανεμιστήρες που ακούγονταν ελαφρά, στοκ μνήμες, το ρολόι χτυπούσε 2000 με 2005 mhz σταθερά σε superposition και firestrike (ένα run που δοκίμασα αλλά δε συγκράτησα το νούμερο γιατί κουτουλουσα από τη νύστα), θερμοκρασίες 85 με 87 tjunction και 71 με 74 αν θυμάμαι καλά και κατανάλωση 205 watt στο maximum. 

Νομίζω ότι και να της δώσω παραπάνω mhz η ρευμα δε θα δω πολύ κέρδος. Ίσως πρέπει να παίξω και με custom fan curve.

Κάτω από 1060mv σε στοκ λειτουργία και ρολόι, έκανε restart o driver αλλα ισως και να μην ισχύει αυτό, θα το ξαναδοκιμάσω σήμερα. 

Superposition με το Ryzen 1700x στα 3.4, 1080p extreme 5270, 4k optimized 7500 αν θυμάμαι καλά πάλι.

Θα επιβεβαιώσω τα νούμερα όταν γυρίσω στο pc. 

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα κανένα μήνυμα στο email, μόνο όσα μου έχουν πει τηλεφωνικά και μέσω chat. Ίδωμεν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...