Inler Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το έχω εγώ το Mescify C.Είχα βάλει Vega56 Nitro που αν θυμάμαι καλά επειδή τσέκαρα specs ήταν 3-4εκ πιο μεγάλη και οριακά έβρισκε στους μπροστινούς 140αρηδες ανεμιστήρες.Οπότε αυτή θα είναι οκ.Θα σου πω αύριο σίγουρα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Inler 2
lionheart75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα είναι ακόμα σε στάδιο αναμονής. . update: Μίλησα με chat, αύριο ή από Δευτέρα. Θα με ενημερώσουν. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από lionheart75 1
mpokwsths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Ε ναι αυτή είναι η μια διάσταση. Και είναι παρόμοια. Νομίζω όμως ότι είναι πιο ογκώδης η vega και έχει σίγουρα μεγαλύτερο βάρος. Για αυτό άλλωστε στη συσκευασία συμπεριλάμβανε και βραχίονα στήριξης ενώ η 5700xt δεν έχει κάτι αντίστοιχο. Μαγεία φίλε. Η Nitro Vega είναι 1.6kg, η 5700XT Nitro είναι 1,1kg περίπου. Διαφορετική παραγόμενη θερμότητα απαιτεί διαφορετικές ψύκτρες. 3
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mpokwsths είπε Μαγεία φίλε. Η Nitro Vega είναι 1.6kg, η 5700XT Nitro είναι 1,1kg περίπου. Διαφορετική παραγόμενη θερμότητα απαιτεί διαφορετικές ψύκτρες. Είναι πιο επιβλητική η vega, λόγω του όγκου της σου προκαλεί άλλη εντύπωση όταν τη βγάζεις από το κουτί. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC 2
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε Είναι πιο εντυπωσιακή η vega, λόγω του όγκου της σου προκαλεί άλλη εντύπωση όταν τη βγάζεις από το κουτί. Καλοριζικη αδερφε. Το tdp της 5700xt ειναι αρκετα μικροτερο οποτε επαρκει και με το παραπανω η ψυκτρα. Η Vega ηταν γομαρι 1.5 κιλο πραμα. Λιωσε την στο gaming να χαρουμε τις καρτες μας. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Σε AC Odyssey που την έβαλα λίγο λόγω περιορισμένου χρόνου σε 1440p είχα την αίσθηση ότι η κίνηση κέρδισε σε ομαλότητα. Δεν έλεγξα Frames και τα σχετικά. Θα γίνει και αυτό. 1
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε Σε AC Odyssey που την έβαλα λίγο λόγω περιορισμένου χρόνου σε 1440p είχα την αίσθηση ότι η κίνηση κέρδισε σε ομαλότητα. Δεν έλεγξα Frames και τα σχετικά. Θα γίνει και αυτό. Χωσε chill μαζι με freesync και η κινηση θα πηγαινει βουτυρο. Στα AC οι GCN ειχαν τα θεματακια τους οι navi τα πανε πολυ καλυτερα. 2 μερες ενα 3ωρο rage 2 βουτυρο. Καλοριζικη και σε οσα παιδια παρελαβαν να την χαρουν. 1 1
Inler Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Chill γιατί θεωρείται απαραίτητο? Πες εντυπώσεις και από θερμοκρασίες/θόρυβο και αργότερα τιμές για undervolt(καλύτερα σε ξεχωριστό θέμα). Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Inler
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Inler είπε Chill γιατί θεωρείται απαραίτητο? Πες εντυπώσεις και από θερμοκρασίες/θόρυβο και αργότερα τιμες για undervolt(καλύτερα σε ξεχωριστό θέμα). Χωρις freesync λειτουργει σαν cap οπως ειναι το riva tuner. Μαζι με freesync βαζεις το range που θελεις και προσαρμοζετε η συχνοτητα εκει. Το αποτελεσμα πολυ καλυτερα frame times και smooth κινηση. Πχ σε σημεια που δεν ειναι απαιτητικα βλεπω την καρτα να παιζει στα 800mhz για να κρατησει τα 75fps. Σε δυσκολα σημεια πηγαινει πανω απο 1500mhz για να τα κρατησει. Peak δεν βαραει ποτε. Τρομερο feature για μενα και το προτεινω σε ολους σε συνδιασμο με freesync κανει θαυματα και θα εχετε μια πολυ smooth εμπειρια σε ολα τα παιχνιδια. Θερμοκρασιες μετα απο 2 ωρες rage 2 επαιζε απο 65 μεχρι 82 και 90-92 junction. Τον ανεμιστηρα τον εχω σταθερα στο 28% στις 1500-1550 στροφες στο 30% πεφτουν ακομα 1-2 βαθμους τα temps. 0.975voltage. Η nitro θα κραταει καλυτερες θερμοκρασιες προφανως σε παρομοιο θορυβο. 31-32db εχω στο σημειο που καθομαι. Το chip ειναι πολυ δυνατο και με UV θα ριξετε παρα πολυ καταναλωση θερμοκρασιες θορυβο κρατοντας το 97-98% των επιδοσεων και με το chill πολυ σπανια θα βαρεσετε peak στη συχνοτητα με αποτελεσμα πολυ καλυτερα frametimes. Καλο gaming. Edit: Ενεργοποιηστε και το ris χωρις καμια πτωση των fps προσθετει sharpening και ακομα και το θολο ΤΑΑ το στρωνει αρκετα καλα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Arkin Προσθηκη περιεχομενου 4
Ookami999 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Αν ισχύουν τα λεγόμενα της εξυπηρέτησης, αύριο θα παραλάβω από το κατάστημα. 1
billeiros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Το chill σε ορισμένα games ρίχνει επιδόσεις.προσεξτε το.εγω δεν το χρησιμοποιώ ποτε 3
Inler Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ούτε εγώ εξαρτάται τι επιδιώκει ο καθένας σε συνάρτηση με το hardware οθόνη του.
noFEARgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μα αυτο κανει το chill να ριχνει τα frames σε στιγμες που δεν χρειαζεσαι υψηλα frames( κοιτας τον ουρανο , δεν υπαρχει δραση , μενει σταθερη η καμερα κτλπ )
lionheart75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατόπιν τηλεφωνήματος πριν λίγο επιβεβαιώθηκε ότι τελικά θα παραλάβω την Δεύτερα. Κρίμα γιατί ήθελα να την δοκιμάσω μέσα στο ΣΚ αλλά δεν βαριέσαι, σημασία έχει ότι προλάβαμε και την τσιμπήσαμε (χάρη στον Νικόλα @DsLmAnIaC ). Σκέφτηκα χτες το εξής σενάριο, τυχαίνει να έχω 2 εκδόσεις της Sapphire Nitro+ αυτή τη στιγμή, την RX 580 8gb και την RX Vega 64 και σκέφτηκα την δευτέρα που θα παραλάβω και την RX 5700XT, αν προλάβω εντός της ημέρας, θα βγάλω μια φωτογραφία με τις 3 μαζί, τη μία δίπλα στην άλλη, όπου θα φαίνεται το μέγεθος έκαστης. Τι λέτε; Eπίσης ο κωδικός που μου έστειλαν από plaisio από την αγορά της reference δεν δούλεψε αρχικά μέσω του product verification tool της AMD. Μου έβγαζε ότι έφτασε το redemption limit. Έστειλα claim στην AMD όπου μου απάντησαν σήμερα: Hello Nikolaos, Thank you for contacting AMD Rewards Support. We have increased your redemption limit. Please try again. Regards, AMD Rewards Ξαναδοκίμασα πριν λίγο και ενεργοποιήθηκε. Μου έδωσε 3 Months to Xbox Game Pass for PC. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από lionheart75 5
chrisde Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Μα αυτο κανει το chill να ριχνει τα frames σε στιγμες που δεν χρειαζεσαι υψηλα frames( κοιτας τον ουρανο , δεν υπαρχει δραση , μενει σταθερη η καμερα κτλπ ) Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις στα ρίχνει και όταν δεν πρέπει. Το χρησιμοποιούσα και εγώ αρκετά αλλά είδα ότι χωρίς αυτό είναι καλύτερα. Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός είναι freesync, cap στα 74 και enhanced sync. Δοκιμάστε το είναι και ανάλογα το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις