DsLmAnIaC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, notist είπε Τι προσφορά σου έκαναν? Είχα παραγγείλει τη reference της πρώτης προσφοράς αφού είχα πουλήσει την ίδια μέρα τη vega και μου ακύρωσαν την παραγγελία λόγω διαθεσιμότητα. Ευγενικοτατα τα ψιλοέχωσα στον εκπρόσωπο για την ακύρωση της παραγγελίας εξηγώντας ότι παρήγγειλα όσο το προϊόν φαινοταν διαθέσιμο, ότι εξαιτίας του λάθους τους έμεινα χωρίς κάρτα γραφικων και ότι δεν είναι σωστή λειτουργία εταιρίας τέτοιου μεγέθους στους πελάτες της. Έκανα μια δεύτερη παραγγελία την οποία τελικά ακύρωσα Δευτέρα πρωί και Τρίτη πρωί με κάλεσαν και με ενημέρωσαν ότι λόγω της ακύρωσης της αρχικής παραγγελίας και όλης αυτής της ταλαιπωρίας μου τη δίνουν σε ειδική τιμή στα 409 ευρώ. Ετσι κατάλαβα ότι κάτι πρέπει να παίζει με προσφορά και μπήκα να δω την τιμή στο site. Αυτά. 5
johnmt2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε Λοιπόν καλώς την. Σε γενικές γραμμές η κάρτα είναι μικρότερη από τη Vega, σημαντικά ελαφρύτερη, όχι τόσο επιβλητική και ογκώδης ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αποκόμισα και πιο όμορφη χάρη σε μία RGB λωρίδα στην πρόσοψη του backplate, που εκτείνεται από τα αριστερά και καταλήγει πάνω από το λογότυπο της Sapphire. Περισσότερα στη συνέχεια, καθώς σε λίγο πρέπει να γυρίσω στη δουλειά. η vega 64 nitro + εχει ιδιες διαστασεις με την 5700χτ που πηρες τουλαχιστον στο μηκος τους
DsLmAnIaC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Ε ναι αυτή είναι η μια διάσταση. Και είναι παρόμοια. Νομίζω όμως ότι είναι πιο ογκώδης η vega και έχει σίγουρα μεγαλύτερο βάρος. Για αυτό άλλωστε στη συσκευασία συμπεριλάμβανε και βραχίονα στήριξης ενώ η 5700xt δεν έχει κάτι αντίστοιχο. 2
notist Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Απ ότι βλέπω θέλει διπλή 8πινη τροφοδοσία η κάνω λάθος? Η rx580 nitro που είχα ήθελε μια .
DsLmAnIaC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, notist είπε Απ ότι βλέπω θέλει διπλή 8πινη τροφοδοσία η κάνω λάθος? Η rx580 nitro που είχα ήθελε μια . Ναι. 1
johnmt2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 37 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Ε ναι αυτή είναι η μια διάσταση. Και είναι παρόμοια. Νομίζω όμως ότι είναι πιο ογκώδης η vega και έχει σίγουρα μεγαλύτερο βάρος. Για αυτό άλλωστε στη συσκευασία συμπεριλάμβανε και βραχίονα στήριξης ενώ η 5700xt δεν έχει κάτι αντίστοιχο. αν εχεις χρονο μπορεις να ανεβασεις και συγκριτικα benchmarks v64 vs 5700xt?
noFEARgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με πηραν απο το Plaisio τηλεφωνο , μολις παρελαβαν λεει τις καρτες. Το θεμα ειναι οτι θα την στειλουν Δευτερα λεει , τι στο καλο ξεχασαν οτι αυριο ειναι Παρασκευη και οχι Σαββατο .... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από noFEARgr 2
evagelou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 38 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Με πηραν απο το Plaisio τηλεφωνο , μολις παρελαβαν λεει τις καρτες. Το θεμα ειναι οτι θα την στειλουν Δευτερα λεει , τι στο καλο ξεχασαν οτι αυριο ειναι Παρασκευη και οχι Σαββατο .... το ιδιο ακριβως εγινε και σε μενα και μου ειπε τα ιδια ακριβως! λογο οτι ειμαι σαλαμινα θα παραλαβω δευτερα η τριτη πφφφφ
billeiros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Είχα παραγγείλει τη reference της πρώτης προσφοράς αφού είχα πουλήσει την ίδια μέρα τη vega και μου ακύρωσαν την παραγγελία λόγω διαθεσιμότητα. Ευγενικοτατα τα ψιλοέχωσα στον εκπρόσωπο για την ακύρωση της παραγγελίας εξηγώντας ότι παρήγγειλα όσο το προϊόν φαινοταν διαθέσιμο, ότι εξαιτίας του λάθους τους έμεινα χωρίς κάρτα γραφικων και ότι δεν είναι σωστή λειτουργία εταιρίας τέτοιου μεγέθους στους πελάτες της. Έκανα μια δεύτερη παραγγελία την οποία τελικά ακύρωσα Δευτέρα πρωί και Τρίτη πρωί με κάλεσαν και με ενημέρωσαν ότι λόγω της ακύρωσης της αρχικής παραγγελίας και όλης αυτής της ταλαιπωρίας μου τη δίνουν σε ειδική τιμή στα 409 ευρώ. Ετσι κατάλαβα ότι κάτι πρέπει να παίζει με προσφορά και μπήκα να δω την τιμή στο site. Αυτά. Με γεια το καρτονι φίλος!! Θερίζει από όλες τις αποψεις 1 1
starmanwarz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Με πηραν απο το Plaisio τηλεφωνο , μολις παρελαβαν λεει τις καρτες. Το θεμα ειναι οτι θα την στειλουν Δευτερα λεει , τι στο καλο ξεχασαν οτι αυριο ειναι Παρασκευη και οχι Σαββατο .... 44 λεπτά πριν, evagelou είπε το ιδιο ακριβως εγινε και σε μενα και μου ειπε τα ιδια ακριβως! λογο οτι ειμαι σαλαμινα θα παραλαβω δευτερα η τριτη πφφφφ Μια απ'τα ιδια
anretal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Λοιπόν καλώς την. Σε γενικές γραμμές η κάρτα είναι μικρότερη από τη Vega, σημαντικά ελαφρύτερη, όχι τόσο επιβλητική και ογκώδης ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αποκόμισα και πιο όμορφη χάρη σε μία RGB λωρίδα στην πρόσοψη του backplate, που εκτείνεται από τα αριστερά και καταλήγει πάνω από το λογότυπο της Sapphire. Περισσότερα στη συνέχεια, καθώς σε λίγο πρέπει να γυρίσω στη δουλειά. καλοριζικη. Μπορεις να μετρησεις το μηκος της σε παρακαλω ειναι οντως 306 mm ? 1
minim3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 αν δεν τη θελει κανεις τελικα, κανε μου πμ να σε βοηθησω να αλαφρωθεις
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, johnmt2 είπε αν εχεις χρονο μπορεις να ανεβασεις και συγκριτικα benchmarks v64 vs 5700xt? Δεν έχω κρατήσει νούμερα από τη vega αλλά περίπου ξέρω την αποδοση της στο σύστημά μου. 1 ώρα πριν, anretal είπε καλοριζικη. Μπορεις να μετρησεις το μηκος της σε παρακαλω ειναι οντως 306 mm ? Ναι εκεί είναι.
Inler Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις με κάλεσαν για παραλαβή αύριο στο κατάστημα. 2
FLO Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Την έχει βάλει κανείς σε fractal design meshify c?
Προτεινόμενες αναρτήσεις