Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Είχες κάνει παραγγελία πριν τις 30 του μηνός. Ίσως και να ισχύει γιατί αυτό αναφερόταν και στην προσφορά. 

Τους μίλησα στο chat σημερα λοιπόν τους έκανα αντιγραφή τo μήνυμα στο ταχυδρομείο μου από το Promo της amd, τους εξηγησα τι συμβαίνει με τις ημερομηνίες και ότι σύμφωνα με το Amdrewards ο μεταπωλητής είναι υπεύθυνος για τον τύπο του κωδικού που δίνει και για το δώρο στο οποίο αντιστοιχεί. Μου είπαν ότι θα το δουν και θα με ενημερώσουν.

Προτεινω να κάνουν το ίδιο και όσοι περισσότεροι μπορούμε και να τους υο επικοινωνησουμε. Ο κωδικός δεν τους κοστίζει τίποτα. Και αφού αυτή είναι η προσφορά που ισχύει γιατί να μην τη δώσουν. 

Εν τω μεταξύ οποίος πάρει τον 3800x η τον 3900x παίρνει και τα δύο παιχνίδια και το τρίμηνο gamepass αν ο μεταπωλητής συμμετέχει. 

Ναι ισως να ισχυει αυτο μακαρι να το παρετε. Ετσι με ειπαν και μενα θα το δουν αλλα δεν το εδωσαν. Δεν πειραζει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ναι ισως να ισχυει αυτο μακαρι να το παρετε. Ετσι με ειπαν και μενα θα το δουν αλλα δεν το εδωσαν. Δεν πειραζει.

Σίγουρα δε με χαλάει και να μην το πάρω, η τιμή και μόνο μου αρκεί. Πιστεύω όμως ότι μαζί με τις κάρτες θα παραλάβουν και κωδικούς δε γίνεται.

Ε το σωστό είναι να μη χρησιμοποιήσουν αυτούς που τους έχουν μείνει από την προηγούμενη προωθητική αν ειναι ετσι και να δώσουν τους νέους. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ας παραλαβουμε πρωτα και βλεπουμε μετα για τον κωδικο. Υποτιθεται αυριο πρεπει να τις εχουν στο καταστημα...

Σου έδωσαν απο το Πλαίσιο την αυριανή ημερομηνία για παραλαβή;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ookami999 είπε

Σου έδωσαν απο το Πλαίσιο την αυριανή ημερομηνία για παραλαβή;

Oχι αυτο που μου ειπαν ειναι οτι μεσα στην βδομαδα θα την εχω . Αν δεν ειναι αυριο η παραλαβη τους τοτε Παρασκευη , ειδάλλως μας λενε μπαρουφες. 

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω και εγώ ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα που έχω βάλει. Πιστεύω αύριο ή Παρασκευή. 

Στο ιστορικό αναγράφει για την συγκεκριμένη παραγγελία "Αναμονή για Παραλαβή Προϊόντος" .

Υπομονή.  

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει η κάρτα γραφ αυτή για μόνιτορ 1080p 144hz .? Θα πιάνω τελευταίους τίτλους παιχνιδιων σε 1080 οθόνη στα 144fps γύρω κολλημένα ?

Η είναι overkill και καλύτερα για 1440p?

(Με ryzen 3600)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, MetronAriston είπε

Αξίζει η κάρτα γραφ αυτή για μόνιτορ 1080p 144hz .? Θα πιάνω τελευταίους τίτλους παιχνιδιων σε 1080 οθόνη στα 144fps γύρω κολλημένα ?

Η είναι overkill και καλύτερα για 1440p?

(Με ryzen 3600)

Γιατί να μην αξίζει ? οκ overikill είναι για τα 1080p,όμως αφού θές και τόσο ψηλά Hz, δεν νομίζω να πάει χαμένη,επίσης δεν σκέφτεσαι μήπως κάποια στιγμή πας στα 1440p ? θα είσαι υπερκαλυμμένος για εκεί,εδω ακόμα και σε 4Κ τηλεόραση αν υπάρχει η υπάρξει,θα μπορείς να παίζεις αρκετά παιχνίδια εκεί έξω κοντά στα 60fps με ορισμένες "παραχωρήσεις" στα πιο καινούργια,(αναλόγος πάντα το παιχνίδι και το optimization του) 😺

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

265582253_nitro1.jpg.6d701fc8915778b929ad1a3e808214ae.jpg

Nitro2.jpg.cc05bc763abfbd6c5719ba295c041bfa.jpg

nitro 4.jpg

nitro5.jpg.787ad4e2f73e5519873903e368236a9f.jpg

Λοιπόν καλώς την. Σε γενικές γραμμές η κάρτα είναι μικρότερη από τη Vega, σημαντικά ελαφρύτερη, όχι τόσο επιβλητική και ογκώδης ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αποκόμισα και πιο όμορφη χάρη σε μία RGB λωρίδα στην πρόσοψη του backplate, που εκτείνεται από τα αριστερά και καταλήγει πάνω από το λογότυπο της Sapphire.

Περισσότερα στη συνέχεια, καθώς σε λίγο πρέπει να γυρίσω στη δουλειά.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 21
Δημοσ.

Εμενα παντως ακομα αναμονη γραφει, δυσκολο το βλεπω για αυτη την εβδομαδα. Αντε και μολις παρελαβα το μονιτορ, παρακαλαει για λιγο 1440p 144hz gaming!

• Like 1
Δημοσ.

Γύρισα σήμερα τη reference πίσω σφραγισμένη και πήρα πιστωτικό. Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα την έχω και εγώ την Nitro+ από ότι μου είπαν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

265582253_nitro1.jpg.6d701fc8915778b929ad1a3e808214ae.jpg

Nitro2.jpg.cc05bc763abfbd6c5719ba295c041bfa.jpg

nitro 4.jpg

nitro5.jpg.787ad4e2f73e5519873903e368236a9f.jpg

Λοιπόν καλώς την. Σε γενικές γραμμές η κάρτα είναι μικρότερη από τη Vega, σημαντικά ελαφρύτερη, όχι τόσο επιβλητική και ογκώδης ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αποκόμισα και πιο όμορφη χάρη σε μία RGB λωρίδα στην πρόσοψη του backplate, που εκτείνεται από τα αριστερά και καταλήγει πάνω από το λογότυπο της Sapphire.

Περισσότερα στη συνέχεια, καθώς σε λίγο πρέπει να γυρίσω στη δουλειά.

Καλορίζικη και καλό "κάψιμο"!

Πότε έκανες την παραγγελία; Σε εμένα ακόμη αναμονή παραλαβής αναγράφεται. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Ookami999 είπε

Καλορίζικη και καλό "κάψιμο"!

Πότε έκανες την παραγγελία; Σε εμένα ακόμη αναμονή παραλαβής αναγράφεται. :(

Μου έγινε προσφορά τηλεφωνικά από το πλαίσιο λίγο πριν κάνω την ανάρτηση. Οπότε φαντάζομαι ότι είμαι από τους πρώτους στους οποίους απεστάλησαν. 

22 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Ε λογικα ηταν πρωτος και καλυτερος ο ευεργετης μας! :D

Ισως είχαν καλέσει και αλλους πριν από εμένα. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Μου έγινε προσφορά τηλεφωνικά από το πλαίσιο λίγο πριν κάνω την ανάρτηση. Οπότε φαντάζομαι ότι είμαι από τους πρώτους στους οποίους απεστάλησαν. 

Τι προσφορά σου έκαναν? 

Φίλε είναι κούκλα...καλορίζικη 

Επεξ/σία από notist
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...