Προς το περιεχόμενο

Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Nitro+ 429,90 ευρώ @Plaisio (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, anretal είπε

οι 19.9.3 δεν εφτιαξαν το προβλημα με τα 75Hz παντως 

ακομα προσοχη γιατι η καρτα του θεματος ειναι 30 εκατοστα σε καποια κουτια μπορει να μην χωραει 

Δεν έχω κάποιο θέμα και διάβαζα πολλά και εγω πριν την πάρω. Κανένα flickering τα στατιστικα φαίνονται σε όλα τα προγράμματα το freesync δουλεύει εξαιρετικά μαζί με το chill ούτε artifacts είδα σε 4 παιχνίδια που δοκιμασα. Ίσως υπάρχει το θέμα σε συγκεκριμένο συνδιασμο πχ με τις x570 παρουσιάζονται προβλήματα αν δεν μπει force pcie 3 από το bios. 

Δημοσ.

εμένα που με πήραν τηλέφωνο δεν ήταν κ τόσο ευοίωνο το τηλεφώνημά τους καθώς μου είπαν οτι μπορεί να καθυστερήσει και θα με ενημερώσουν εκ νεου για την διαθεσιμότητά της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν έχω κάποιο θέμα και διάβαζα πολλά και εγω πριν την πάρω. Κανένα flickering τα στατιστικα φαίνονται σε όλα τα προγράμματα το freesync δουλεύει εξαιρετικά μαζί με το chill ούτε artifacts είδα σε 4 παιχνίδια που δοκιμασα. Ίσως υπάρχει το θέμα σε συγκεκριμένο συνδιασμο πχ με τις x570 παρουσιάζονται προβλήματα αν δεν μπει force pcie 3 από το bios. 

δεν δουλευει το wattman αν ενεργοποιησεις τα 75 στο Monitor γενικα κανενας σενσορ

https://community.amd.com/thread/242932

Επεξ/σία από anretal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, anretal είπε

δεν δουλευει το wattman αν ενεργοποιησεις τα 75 στο Monitor γενικα κανενας σενσορ

https://community.amd.com/thread/242932

Δουλεύουν κανονικά. Και hwinfo και wattman και afterburner. Την οθόνη την έχω από την αρχή με freesync 75hz και δεν συνάντησα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν. Και με τους 2 τελευταίους drivers. Δες το θέμα των navi έβαλα χθες screens δείχνω τα πάντα. Ίσως το διόρθωσαν. Ίσως συμβαίνει σε συνδιασμο με συγκεκριμένες μητρικές δεν γνωρίζω. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη,λίγο άργησα μέχρι να το σκεφτώ και να τους πάρω χθές αργά το απόγευμα και έμεινα με το κινητο στο χέρι,δεν πειράζει η Black Friday προσφορές δεν είναι μακριά ελπίζω να παίξει κάτι τότε με αυτήν η με καμμιά 2070super 😏

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη,λίγο άργησα μέχρι να το σκεφτώ και να τους πάρω χθές αργά το απόγευμα και έμεινα με το κινητο στο χέρι,δεν πειράζει η Black Friday προσφορές δεν είναι μακριά ελπίζω να παίξει κάτι τότε με αυτήν η με καμμιά 2070super 😏

Εμ σου είπα, παράγγειλε με αντικαταβολή και αν είναι ακυρώνεις. :D

Δε θα στην έφερναν και σήμερα την κάρτα. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

Εχει παραλαβει καποιος απο το αρχικο στοκ?

Επισης, δικαιουμαστε τελικα game (borderlands 3/Breakpoint) η μονο το game pass?

Μονο το game pass οπως με ειπαν το plaisio δεν εχει μπει στο συγκεκριμενο promotion. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μονο το game pass οπως με ειπαν το plaisio δεν εχει μπει στο συγκεκριμενο promotion. 

Κριμα, ψηνομουν λιγο για το Breakpoint μιας και το Borderlands το εχω ηδη. Θα παιξουμε Gears 5 τοτε, κατι ειναι και αυτο :)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Κριμα, ψηνομουν λιγο για το Breakpoint μιας και το Borderlands το εχω ηδη. Θα παιξουμε Gears 5 τοτε, κατι ειναι και αυτο :)

Ναι το breakpoint το ηθελα και εγω. Δεν πειραζει τουμπανο ειναι και το game pass ενα σωρο παιχνιδαρες δινει συν το εξαιρετικο gears 5. Τρεις μηνες ειναι αυτοι.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Είχες κάνει παραγγελία πριν τις 30 του μηνός. Ίσως και να ισχύει γιατί αυτό αναφερόταν και στην προσφορά. 

Τους μίλησα στο chat σημερα λοιπόν τους έκανα αντιγραφή τo μήνυμα στο ταχυδρομείο μου από το Promo της amd, τους εξηγησα τι συμβαίνει με τις ημερομηνίες και ότι σύμφωνα με το Amdrewards ο μεταπωλητής είναι υπεύθυνος για τον τύπο του κωδικού που δίνει και για το δώρο στο οποίο αντιστοιχεί. Μου είπαν ότι θα το δουν και θα με ενημερώσουν.

Προτεινω να κάνουν το ίδιο και όσοι περισσότεροι μπορούμε και να τους υο επικοινωνησουμε. Ο κωδικός δεν τους κοστίζει τίποτα. Και αφού αυτή είναι η προσφορά που ισχύει γιατί να μην τη δώσουν. 

Εν τω μεταξύ οποίος πάρει τον 3800x η τον 3900x παίρνει και τα δύο παιχνίδια και το τρίμηνο gamepass αν ο μεταπωλητής συμμετέχει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Είχες κάνει παραγγελία πριν τις 30 του μηνός. Ίσως και να ισχύει γιατί αυτό αναφερόταν και στην προσφορά. 

Τους μίλησα στο chat σημερα λοιπόν τους έκανα αντιγραφή τo μήνυμα στο ταχυδρομείο μου από το Promo της amd, τους εξηγησα τι συμβαίνει με τις ημερομηνίες και ότι σύμφωνα με το Amdrewards ο μεταπωλητής είναι υπεύθυνος για τον τύπο του κωδικού που δίνει και για το δώρο στο οποίο αντιστοιχεί. Μου είπαν ότι θα το δουν και θα με ενημερώσουν.

Προτεινω να κάνουν το ίδιο και όσοι περισσότεροι μπορούμε και να τους υο επικοινωνησουμε. Ο κωδικός δεν τους κοστίζει τίποτα. Και αφού αυτή είναι η προσφορά που ισχύει γιατί να μην τη δώσουν. 

Εν τω μεταξύ οποίος πάρει τον 3800x η τον 3900x παίρνει και τα δύο παιχνίδια και το τρίμηνο gamepass αν ο μεταπωλητής συμμετέχει. 

Ωραιος, θα τους σπαμαρω και εγω λιγο. Αν καποιος εχει νεοτερα ενημερωνει και τους υπολοιπους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...