Προς το περιεχόμενο

DIGOO DG-EX002 Wood Grain US$12.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, okinakoto είπε

ξέρουμε εμβελια  outdoor sensor?

Δεν ξέρω, αλλά εδώ είναι το παλαιό θέμα με το EX-001. Ίσως έχει κάποιες πληροφορίες εκεί..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, okinakoto είπε

ξέρουμε εμβελια  outdoor sensor?

ενας σε σχετικη ερωτηση στο bg απαντάει 60 μετρα σε ανοιχτο χωρο,  αλλα ειναι αγοραστης αυτος που το λεει

Δημοσ.

αυτο συνηθως σε τι τιμη παιζει;

ψηνομουν σημερα να παρω αυτο το πιο απλο, αλλα μαλλον καλης ακριβειας για θερμοκρασια/υγρασια
Xiaomi MiaoMiaoCe Humidity Sensor
το οποιο ειναι και μικρο σε μεγεθος...

και τωρα προβληματιζομαι σε ποιο απο τα 2 να παω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MasterX είπε

ψηνομουν σημερα να παρω αυτο το πιο απλο, αλλα μαλλον καλης ακριβειας για θερμοκρασια/υγρασια

Αυτό, όπως και πολλά άλλα κινέζικα παίζουν σε τιμές 30€ που δε τα αγγίζει κανείς και ανά περιόδους τα κατεβάζουν στην κανονική τους τιμή ώστε να φαίνονται ευκαιρίες. Εγώ πήρα ένα γιατί φαίνεται συμπαθητικό. Τώρα το Xiaomi που σκέφτεσαι μπορεί να έχει καλύτερη ακρίβεια αλλά δε βλέπω να έχει εξωτερικό αισθητήρα. Με τις δικές σου ανάγκες κρίνε..

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MasterX είπε

επειδη το έχω  ειναι ακριβες θεωρώ αλλα χωρις εξωτερικό αισθητηρα και ανα μηνα μπορει να κανει θεμα η μπαταρία αλλα φτιαχνει αν του ριξεις μια καλή. Στα θετικά του η οθονη του που ειναι πεντακάθαρη απο καθε γωνια. Επισης είναι αρκετά μικρο αλλα, θερμομετρο είναι

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, pipis_vidas είπε

ενας σε σχετικη ερωτηση στο bg απαντάει 60 μετρα σε ανοιχτο χωρο,  αλλα ειναι αγοραστης αυτος που το λεει

Αυτο το γραφει στα χαρακτηριστικα, δεν θα το θεωρουσα αληθινο.

Το 001 παντως το θεωρω καλυτερη περιπτωση στην ιδια τιμη και επομενως αποδυναμωμενη αυτη την προσφορα, αφου εντοπισα 2 διαφορές, μπορει να υπαρχουν και αλλες:

1. Δεν εχει του θεματος οθονη με ενδειξεις ο εξωτερικος αισθητηρας που ειναι ενα μειον αφου θα μπορουσε καποιος να ενημερωνεται και εκει για μετρηση.

2. Δεν εχει του θεματος wifi με το μειον οτι δεν εχεις μεταξυ αλλων, ιστορικο μετρησεων μεσω app.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα αγορασει πριν κανα μήνα οταν ειχε ξαναβγεί σε προσφορά. 

Η οθόνη του οκ αλλα οι γωνίες θέασης είναι πολύ μικρες. 

Ξερει κανεις αν ο ασύρματος αισθητηρας ειναι αδιάβροχος? Μπορώ να τον έχω εκτεθειμένο σε βροχή? ή πρεπει να ειναι σε μπαλκόνι εκεί που δεν τον βαράει απευθείας ο καιρός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...