Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι για North Face και ειμαι μεταξύ Borealis, Recon, Surge και Router. Θέλω να μετακινώ τακτικά λαπτοπ 16" (36εκ-27εκ) οπότε δινω εμφαση πολύ στο ξεχωριστο προστατευμενο compartment για λαπτοπ. Φοβαμαι πως το borealis δεν το χωράει. Δεν το θέλω για πεζοπορια, πιο πολυ για μεσα στον αστικο ιστο και μετακινησεις με κτελ σε ταξιδια, οχι ιδιαιτερα για αεροπλανο. Θελω να ειναι πολυ ανθεκτικο και ευρυχωρο να το γεμιζω με ρουχα, βιβλια και πράγματα, να μην σκιστει η ραφη ή η λαβη πανω, και να ειναι εργονομικο στην πλατη, και να αντεχει σε μια ψιλη-μετρια βροχη-μπόρα αν πιασει και ειμαι εξω με το λαπτοπ να ναι μεσα ξερω γω.

Εχει κανείς σας καποιο/α από τα παραπάνω 4 μοντέλα να μου πει γνώμη ή να μου προτείνει κάποιο άλλο με βάση αυτές τις απαιτησεις; Στην αρχή έβλεπα κάτι στρατιωτικού τυπου 36λιτρα οπως mil tec assault και pentagon tac maven, όμως παρολο που ειναι πολυ ανθεκτικα και ευρυχωρα, το κακο ειναι οτι δεν εχουν ξεχωριστο χωρο για λαπτοπ και τα επιφυλασσομαι.

Για να εχετε εικονα ως αναφορά, αυτη την τσαντα ειχα 4 χρονια και τωρα ψαχνω να αντικαταστησω επειδη μου σκιστηκε η ραφη πανω στη λαβη, οπότε σε τετοια χωρητικοτητα και διαστασεις ειμαι συνηθισμενος πανω κατω:
https://www.skroutz.gr/s/20211749/Rivacase-Biscayne-8365BLU-Tsanta-Platis-gia-Laptop-17-3-se-Mple-chroma.html
Δηλαδη θελω να πω πως αμα παω σε κατι μικροτερο (ας πουμε σε διαστασεις) φοβαμαι πως θα ειναι downgrade και δεν θα το ηθελα.

Επεξ/σία από chester20080
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chester20080 είπε

ή να μου προτείνει κάποιο άλλο με βάση αυτές τις απαιτησεις;

Τσέκαρε κάποιο Suissewin το μοντέλο Airflow. To 45litro πχ χωράει πολλά αν θέλεις να κουβαλάς πολλά πράγματα. Εγώ πήρα το 24λιτρο και μου είναι υπεραρκετό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 07/09/2023 at 18:49, KaRouLi said:

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν αξίζει η Osprey Daylite Plus και η Parsec? Κάποια γνώμη από προσωπική χρήση? Τις κοιτάω και βλέπω πολλά θετικά σχόλια.

Έχω την daylite plus 20 σε κόκκινο και την hikelite 18 σε μαύρο.Τις χρησιμοποιώ σε urban setting για δουλειά/ψώνια/γυμναστήριο κλπ, καθώς και σε day hiking. 

Η daylite plus εξαιρετική για χειμώνα, αλλά το σύστημα airspeed της hikelite είναι καταφανώς ανώτερο στην ζέστη. Επίσης, η hikelite λόγω της άκαμπτης πλάτης είναι πιο εύκολη στο να στοιβάξεις ψώνια/εφόδια στο μεγάλο compartment, και έχει και κάλυμμα για την βροχή. Από την άλλη η daylite plus έχει πολύ καλύτερη εργονομία (δύο τσέπες γερές και pouch της προκοπής). 

Έχω επίσης δει απο κοντά την Parsec 26. Ενώ έχει επίσης το Airspeed, επέλεξα την hikelite τελικά καθώς ήταν ελαφρώς ογκώδης για την δουλειά που την ήθελα.

Αν ενδιαφέρεσαι για γενικής χρήσης, ρίξε μια ματιά και στην Aoede 21. Έχει το Airspeed για την εφίδρωση, σύστημα που την κρατάει όρθια όταν την ακουμπάς στο έδαφος και φοβερούς χώρους για το μέγεθός της. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/12/2024 στις 10:18 ΜΜ, Nabuko είπε

Τσέκαρε κάποιο Suissewin το μοντέλο Airflow. To 45litro πχ χωράει πολλά αν θέλεις να κουβαλάς πολλά πράγματα. Εγώ πήρα το 24λιτρο και μου είναι υπεραρκετό. 

Αυτήν έχω (24 lt) κάπου 5 χρόνια, δεν θυμάμαι.

Εχει αδύναμο σημείο, ξεκίνησε να σκίζεται πάνω το ύφασμα που βρίσκεται στο πάνω φερμουάρ, επειδή σε εκείνο το σημείο ασκείται η περισσότερη πίεση και την έραψα.Αλλά της είχα βάλει 2-3 φορές λίγο παραπάνω βάρος.

Πάντως, το μέγεθος είναι ότι πρέπει, αλλά δεν στέκεται όρθια.Εχω πάρει και το αδιάβροχο κάλυμμα.

Για τα χρήματά της είναι ok, αλλά δυστυχώς δεν στέκεται όρθια, την βάζω σε κάποια καρέκλα κλπ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 10:18 ΜΜ, Nabuko είπε

πολυ αξιοπρεπη τα suisswin! και εγω το πιο μικρο εχω καθως μου αρκει και ειναι καλης ποιοτητας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 13/12/2024 at 22:09, chester20080 said:

Για να εχετε εικονα ως αναφορά, αυτη την τσαντα ειχα 4 χρονια και τωρα ψαχνω να αντικαταστησω επειδη μου σκιστηκε η ραφη πανω στη λαβη,

Αν σε βόλεψε και δεν έχει κάποια άλλη φθορά, πήγαινε να την επιδιορθώσεις. Θα δώσεις 5-10€ και θα γλιτώσεις το ψάξιμο και τις εκπλήξεις.

Προσωπικά κοίταξα στην Carpisa και βρήκα μία τίμια με ξεχωριστή θήκη για φορητό (και έχει ενδιάμεσο μαξιλάρι και παίρνει μέχρι 2 σχετικά λεπτούς), να έχει αρκετές θήκες, δέσιμο στο στήθος και ενσωματωμένο αδιάβροχο κάλυμμα.

Ας πούμε παρόμοια είναι η :
https://www.carpisa.it/hr_en/bag-bag-urban-move-go-vbb65204444/p?skuId=20006
Να περιμένεις εκπτώσεις που βγάζουν συχνά πυκνά, μην την πάρεις στην αρχική τιμή (η δική μου είχε 80, την πέτυχα στα 40 και στην ιταλική σελίδα είχε φτάσει 30 (προφανώς δεν συμφέρει από εκεί)).

Επεξ/σία από csontheline

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...