titanopaido Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Έχω το εξής θεματακι. Από το ρούτερ μου συνδέω utp καλώδιο με μπλενταζ κατηγορίας 5 το οποίο το έχω πρεσαρει εγω στο συναγερμό και ο πίνακας συναγερμού μου βγάζει πρόβλημα στη σύνδεση. Όταν χρησιμοποιώ έτοιμο καλώδιο του εμπορίου μου δουλεύει κανονικά. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όταν βάζω το network cable tester μου δείχνει ότι είναι η καλωδίωση είναι σωστή. Κάνω κάτι λάθος? Μήπως δεν έχω σκεφτεί κάτι σωστά? Δεκτή κάθε βοήθεια. Ευχαριστώ
madrivermadonus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 βεβαιωθηκες οτι εχει κουμπωσει σωστα το κλιπ; ο συναγερμος σου παιρνει δικτυο; οχι τηλεφωνική γραμμή; τι καλωδιο εφτιαξες; straght? crossover?
pavloa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, titanopaido είπε Καλησπέρα σας, Έχω το εξής θεματακι. Από το ρούτερ μου συνδέω utp καλώδιο με μπλενταζ κατηγορίας 5 το οποίο το έχω πρεσαρει εγω στο συναγερμό και ο πίνακας συναγερμού μου βγάζει πρόβλημα στη σύνδεση. Όταν χρησιμοποιώ έτοιμο καλώδιο του εμπορίου μου δουλεύει κανονικά. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όταν βάζω το network cable tester μου δείχνει ότι είναι η καλωδίωση είναι σωστή. Κάνω κάτι λάθος? Μήπως δεν έχω σκεφτεί κάτι σωστά? Δεκτή κάθε βοήθεια. Ευχαριστώ Το καλώδιο είσαι σίγουρος οτι το έφτιαξες σωστά και απο τις 2 μεριές? Δες στην φώτο, πρέπει να το έχεις όπως δείχνει το πρώτο σχέδιο, και απο τις 2 μεριές πρέπει να είναι ακριβώς με την ίδια σειρά. Τα βύσματα τα έχεις πρεσάρει σωστά? 1
sotthes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Προφανως το καλωδιο σου ειναι λαθος τερματισμενο ή βραχυκυκλωνει καπου. Τα φθηνα tester δοκιμαζουν ενα ζευγαρι (ή μισο) τη φορα, αυτο σημαινει πως δεν μπορουν να καταλαβουν εαν εκανες λαθος καλωδιωση ή εαν καποιο απο τα ζευγαρια βραχυκυκλωνει με καποιο αλλο. Φτιαξε ενα νεο καλωδιο, T568B.
ice25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 ποιος συναγερμος ? σιγουρα παιρνει ethernet και οχι τηλεφωνο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα