OTIS88 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Διαθέτω μία σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας και internet στην Vodafone, της οποίας η σύμβαση έχει λήξει. Η σύνδεση προέρχεται από την CYTA, η οποία και διατηρούσε αξιοπρεπείς ταχύτητες. Από τότε που πέρασε στην Vodafone, το καράβι βούλιαξε και έτσι σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο. Είχα μία καλή προσφορά από Nova, εως 24 (υποτίθεται) internet και απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 20,90 ευρώ. Έχει κανείς εμπειρία από το δίκτυο της, όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας; Έχει καλές ταχύτητες; Συμβαίνουν βλάβες; Γενικά υπάρχει καλή εντύπωση; Επίσης πείτε μου αν έχετε υπ' όψην σας κάποια παρόμοια προσφορά σε οποιοδήποτε πάροχο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα και καλό μήνα Δεν μπορείς να βγάλεις γνώμη γιατί ο πατέρας μου που είχε ήταν χάλια και άλλαξε άλλος θα συ πει καλή ειναι μόνο αν ρωτήσεις γείτονες καλύτερα, απο εδώ θα έχεις μια μικρή γενική εικόνα. Είναι ανάλογα τι γραμμή θα δόσει ο οτε στη nova ,τι δικτυο έχε η περιοχή σου, και άλλα πολλά Το ρουτερ δωρεάν θα στο δόσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 17 hours ago, OTIS88 said: Διαθέτω μία σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας και internet στην Vodafone, της οποίας η σύμβαση έχει λήξει. Η σύνδεση προέρχεται από την CYTA, η οποία και διατηρούσε αξιοπρεπείς ταχύτητες. Από τότε που πέρασε στην Vodafone, το καράβι βούλιαξε και έτσι σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο. Είχα μία καλή προσφορά από Nova, εως 24 (υποτίθεται) internet και απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 20,90 ευρώ. Έχει κανείς εμπειρία από το δίκτυο της, όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας; Έχει καλές ταχύτητες; Συμβαίνουν βλάβες; Γενικά υπάρχει καλή εντύπωση; Επίσης πείτε μου αν έχετε υπ' όψην σας κάποια παρόμοια προσφορά σε οποιοδήποτε πάροχο. Ευχαριστώ. ιδιο χαλκο θα παρεις.αλλο dslam αλλο router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 39 λεπτά πριν, poulinos είπε ιδιο χαλκο θα παρεις.αλλο dslam αλλο router Καλημέρα! Σχετικά με αυτό που αναφέρεις, αν ο χαλκός είναι ίδιος οι αποσυγχρονισμοί που εμφανίζονται ξαφνικά σε μία γραμμή από τη μια στιγμή στην άλλη μετά από αλλαγή παρόχου και διατηρώντας το ίδιο router οφείλονται στο DSLAM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OTIS88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο πως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ποιότητα των παροχών μίας εταιρίας από μενονωμένα περιστατίκα, αλλά είπα να ζητήσω μία γενική άποψη. Το ρούτερ το χρεώνουν 20 ευρώ, αλλά μου είπαν πως δεν χρειάζεται να αλλάξω το υπάρχον. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από OTIS88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Στις 1/10/2019 στις 12:47 ΜΜ, OTIS88 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο πως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ποιότητα των παροχών μίας εταιρίας από μενονωμένα περιστατίκα, αλλά είπα να ζητήσω μία γενική άποψη. Το ρούτερ το χρεώνουν 20 ευρώ, αλλά μου είπαν πως δεν χρειάζεται να αλλάξω το υπάρχον. Ισχύει αυτό. Απλά θα χρειαστείς το username/password για να κάνεις την παραμετροποίηση του ρούτερ μόνος σου ώστε να μη σε πετάει κάθε λίγο και λιγάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 On 01/10/2019 at 10:03, vsk said: Καλημέρα! Σχετικά με αυτό που αναφέρεις, αν ο χαλκός είναι ίδιος οι αποσυγχρονισμοί που εμφανίζονται ξαφνικά σε μία γραμμή από τη μια στιγμή στην άλλη μετά από αλλαγή παρόχου και διατηρώντας το ίδιο router οφείλονται στο DSLAM; μπορει να ειναι λογω dslam,μπορει να ειναι λογω Profile, μπορει να ειναι λογω ζευκτικου καλωδιου δηλαδη καλωδιο απο την αιθουσα παροχων μεχρι το γενικο κατανεμητη οταν μιλαμε για αστικα κεντρα και οχι για Kv. On 01/10/2019 at 12:47, OTIS88 said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο πως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ποιότητα των παροχών μίας εταιρίας από μενονωμένα περιστατίκα, αλλά είπα να ζητήσω μία γενική άποψη. Το ρούτερ το χρεώνουν 20 ευρώ, αλλά μου είπαν πως δεν χρειάζεται να αλλάξω το υπάρχον. εφοσον δεν θα πας voip γιατι αλλιως θα σου διναν εξοπλισμο τοτε κανει οποιοσδηποτε adsl εξοπλισμος εχεις απο πριν. On 03/10/2019 at 22:35, HateMe said: Ισχύει αυτό. Απλά θα χρειαστείς το username/password για να κάνεις την παραμετροποίηση του ρούτερ μόνος σου ώστε να μη σε πετάει κάθε λίγο και λιγάκι. αν δεν βαλει Username/password δεν θα τον συνδεσει απλα ποτε.τα στελνουν με sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, poulinos είπε μπορει να ειναι λογω dslam,μπορει να ειναι λογω Profile, μπορει να ειναι λογω ζευκτικου καλωδιου δηλαδη καλωδιο απο την αιθουσα παροχων μεχρι το γενικο κατανεμητη οταν μιλαμε για αστικα κεντρα και οχι για Kv. εφοσον δεν θα πας voip γιατι αλλιως θα σου διναν εξοπλισμο τοτε κανει οποιοσδηποτε adsl εξοπλισμος εχεις απο πριν. αν δεν βαλει Username/password δεν θα τον συνδεσει απλα ποτε.τα στελνουν με sms. Δεν είναι απαραίτητο. Παίζουν και χωρίς, απλά το κάνει οπότε του καυλώσει. Αυτό έχω παρατηρήσει τουλάχιστον εγώ. Λίγες φορές με είχαν πάρει, έμπαινα axiros και έβλεπα παντού BLOCKED; Άλλοι πάλι, ήταν πελάτες 373838 χρόνια με κάτι αρχαία ρούτερ του OTE και δεν χρειάστηκαν παραμετροποίηση ποτέ μέχρι σήμερα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 6 hours ago, HateMe said: Δεν είναι απαραίτητο. Παίζουν και χωρίς, απλά το κάνει οπότε του καυλώσει. Αυτό έχω παρατηρήσει τουλάχιστον εγώ. Λίγες φορές με είχαν πάρει, έμπαινα axiros και έβλεπα παντού BLOCKED; Άλλοι πάλι, ήταν πελάτες 373838 χρόνια με κάτι αρχαία ρούτερ του OTE και δεν χρειάστηκαν παραμετροποίηση ποτέ μέχρι σήμερα 😛 ΚΑΝΟΝΙΚΑ αν βαζεις λαθος στοιχεια θα εχεις η bad password η no such user.αν συνεχισεις να βαρας προσπαθειεις με λαθος στοιχεια για να μην floodaris θα σου δωσει μια ip του στυλ 10.χ.χ.χ με την οποια σε συνδεει και σου λεει οτι λαθος στοιχεια.αν γινεις blocked συνηθως δεν γινεται lock το port αλλα disable to username.νομιζω ομως οτι αν δεν γινεις disconnect (καποια στιγμη θα γινεις για χ ψ λογο) τοτε εχεις ιντερνετ αφου εχεις περασει το authentication ,του radius. επισης σε ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ κτιριο υπαρχει τροπος για να κανει ενας παροχος zero touch router αλλου παροχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα