Προς το περιεχόμενο

The Irishman (2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tην ειδα σινεμα...ευχαριστα περασε η ωρα αν και θα προτιμουσα να ειχε συμπιεστει στις 2 ωρες και κατι

Απο ερμηνειες ξεχωρισε ο Πεσι απο ολους κατ'εμε

Καλυτερη σκηνη της ταινιας ηταν το "τηλεφωνημα" .

• Like 1
  • Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/11/2019 στις 2:38 ΜΜ, dekulinkgr είπε

.Το κυριο θεμα της ταινιας,ο jimmy hoffa δηλαδη ,δεν αναπτυσεται σαν χαρακτηρας οπως θα επρεπε για μενα.Επρεπε να δειξει περισσοτερα πραγματα για την ζωη του.

Το κυριο θεμα της ταινιας ηταν ο Frank Sheeran

• Like 1
Δημοσ.

Εγω απο το trailer και απο το Imdb : " A mob hitman recalls his possible involvement with the slaying of Jimmy Hoffa"  περιμενα να δω κυριως για την ζωη του Jimmy Hoffa και οχι μονο κυριως για την μαφια.Να μην δω ενα αλλο goodfellas δηλαδη.

Δημοσ.

Αριστη τεχνικα και σε ερμηνειες αλλα κατι ελειπε στο σενάριο. Ισως φταιει οτι δεν ειχε καποια κορύφωση ή ιδιαιτερο συναίσθημα.

6/10 για τα στανταρτς που μας εχει συνηθίσει ο σκηνοθέτης 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ρίχνει κατάρες η γυναίκα, αναγκαστικά θα την ολοκληρώσω μόνος μου (την ταινία).

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2019 στις 11:33 ΜΜ, Musclemar είπε

Ήταν εξαιρετική! Πως λέτε θα πάει για προτάσεις Όσκαρ;

θα παρει υποψηφιοτητες αλλα θα αγνοηθει στις βραβευσεις, κυριως στις μεγαλες κατηγοριες. ταινια παραγωγης Νετφλιξ με γερασμενους λευκους ηθοποιους; η Ακαδημια δεν προκειται να την στηριξει, δεν επενδυει σε τετοια πακετα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα δε πουλαει σε κανενα απο τα target group :P Αντε να παρει κανα βραβειο ειδικης μνειας καπη .Υπαρχει βραβειο καλυτερης παραγωγης Νετφλιξ ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

μπα, σπανια να δωσουν βραβεια σε γερους, δεν υπαρχει νοημα να "διαφημισουν" καποιον στο τελος της καριερας του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...