totalius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ασχολειστε ακομα με το τοπικ ;;; Εδω εγινε σχολιο για ερμηνεια χωρις να εχει δει τη ταινια κ ψαχνετε να βγαλετε ακρη . Απο αυτους που εφυγαν το 99% ειχε την εναλακτικη του NETFLIX . Ειναι αυτοι που θα τη δουν σε κομμάτια κ θα εχουν κ αποψη . 1
mclein² Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 δε θελω να σας στεναχωρησω ή να σας κατεβασω απο το ροζ συννεφακι αλλα δυστυχως και οι κυβερνησεις (σοβαροτερο θεμα απο μια ταινια) εκλεγονται απο το Μ.Ο.. ΑΡΑ ΝΑΙ, μετρανε και οι ασχετοι, μετρανε και οι βαρεμενοι, μετρανε και οι πορωμενοι, μετρανε κ αυτοι που εφυγαν στη 1 ωρα. προχωρηστε παρακατω, καποιοι την ειδαν κ κ@υλωσαν & καποιοι κοιμηθηκαν. 2
nyne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Εγω ξερω οτι εχω σε λιγες ωρες σπιτι μου πρεμιερα.Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...Τωρα οποιος σνομπαρει Σκορσεζε ,Ντενιρο,Αλ πατσινο,Πεσι κ τα σχετικα ειναι δικο του θεμα... 2
thomasG4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Την είδα χθες στο σινεμά. Προσωπικά σε πολύ λίγα σημεία μπόρεσα να πω ότι με κούρασε η διάρκεια. Η ταινία είχε τα πάντα. Δολοπλοκίες, πολιτικά παιχνίδια, συναίσθημα και κοινωνικά μηνύματα. Το de-aging δεν με ενόχλησε προσωπικά. Μόνο στον De Niro στις πρώτες σκηνές του σαν πιο νέος ήταν λίγο πιο εμφανές, αλλά το συνήθιζες πολύ γρήγορα. Το προτιμούσα πάντως από το νο παίξει κάποιος ηθοποιός τη νεότερη εκδοχή του. Joe Pesci όλα τα λεφτά η ερμηνεία του. 2
bluesattack Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, mclein² είπε η αιθουσα ηταν 30 - 40 - 50 και πανω στην πλειοψηφια. οι περισσοτεροι που εφυγαν ηταν 40-45 απ'οσο παρατηρησα. απ'τους φευγατους εξαιρω αυτους που ηρθαν με παιδακια 10-15 ετων γιατι ηταν ηλιθιοι εξ'αρχης. Δηλαδη μεσηλικες που αναπολουσαν την εποχη των goodfellas αλλα στο τελος τους εγκατελειψαν οι δυναμεις , απογοητευτηκαν και αποφασισαν οτι το ...προφιτερολ με το αμορε εχει πιο πολυ βαθος και ουσια (πιθανοτατα και συνουσια ) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από bluesattack
totalius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε δε θελω να σας στεναχωρησω ή να σας κατεβασω απο το ροζ συννεφακι αλλα δυστυχως και οι κυβερνησεις (σοβαροτερο θεμα απο μια ταινια) εκλεγονται απο το Μ.Ο.. ΑΡΑ ΝΑΙ, μετρανε και οι ασχετοι, μετρανε και οι βαρεμενοι, μετρανε και οι πορωμενοι, μετρανε κ αυτοι που εφυγαν στη 1 ωρα. προχωρηστε παρακατω, καποιοι την ειδαν κ κ@υλωσαν & καποιοι κοιμηθηκαν. Μια κ ασχολεισαι με το Μ.Ο. https://www.imdb.com/title/tt1302006/?ref_=fn_al_tt_1 νο1 σε βαθμολογια ταινια του Σκορτσσεζε απο ενα Μ.Ο. 15000 θεατων . Οποτε μαλλον αυτοι που εφυγαν ή κοιμηθηκαν ειναι μια ελαχιστη μειοψηφία που πρεπει να αναρωτηθει κατ αρχήν γιατι πληρωσε να μπει στην αιθουσα . Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από totalius
mclein² Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, totalius είπε Μια κ ασχολεισαι με το Μ.Ο. https://www.imdb.com/title/tt1302006/?ref_=fn_al_tt_1 νο1 σε βαθμολογια ταινια του Σκορτσσεζε απο ενα Μ.Ο. 15000 θεατων . Οποτε μαλλον αυτοι που εφυγαν ή κοιμηθηκαν ειναι μια ελαχιστη μειοψηφία που πρεπει να αναρωτηθει κατ αρχήν γιατι πληρωσε να μπει στην αιθουσα . σιγουρα επρεπε να ειχαν αναρωτηθει γιατι μαλλον πιστευαν οτι θα δουν πιστολιδι & κοκες αλλα εαν δεν τα κονομας απο τη μπιζνα, τσαμπα ζοριζεσαι. γνωμη μου : μια μετρια σε σκηνοθεσια ταινια που αν δεν ηταν η "αγια τριαδα" παιζει να μην εβγαζε πανω απο 5/10.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Όσο για την ταινία , νομίζω ότι ρέπεις προς την υπερβολή.
mclein² Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Όσο για την ταινία , νομίζω ότι ρέπεις προς την υπερβολή. μα ειπα οτι προσωπικα μου αρεσε. εβαλα 7/10 γιατι οντως ηταν καλη. πως να γινει ομως οτι ηταν μια κουραστικη ταινια κ το μεσο σκελος τραβηχτηκε απο τα μαλλια με το ζορι (45' τουλαχιστον εξτρα). πως να γινει οτι σκηνοθετικα δεν ηταν κατι μη-αναμενομενο, κατι μη-πρωτοποριακο ή επαναστατικο. ξαναζεσταμενο φαγητο που δεν υπηρχε λογος να το φαω στο σινεμα με 10€ (εισιτηριο), 12€ (ταξι επιστροφης), 1€ νερο. επισης, ο ρολος του Πατσινο που επρεπε να ειναι ο δυνατοτερος ισως να παρουσιαστηκε φτωχοτερος ολων. αμφιβαλλω αν το 70% του ελληνικου κοινου καταλαβε ποια η δυναμη του χοφα εκεινη την εποχη. τελος, ερωτηση κρισεως : εαν δεν ηταν Σκορτσεζε, Πατσινο, Ντε Νιρο, Πεσι...θα την εβλεπαν οι μισοι που πηγαν να τη δουν ή οχι ; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από mclein²
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Συζηταμε σοβαρα, δλδ ειναι κατι σαν actual επιχειρημα, οτι εφυγαν ατομα απο τις αιθουσες σε μια ταινια 3.30 ωρων του Σκορσεζε οταν καθονται σε τριωρο Avengers + 10 λεπτα στους τιτλους για post credit σκηνη ενος λεπτου... το Apocalypse Now να εβγαινε σημερα θα κλαιγαν παλι οτι ειναι μεγαλο κ αργο κ #Marvelswsemas Το κάθε avengers δεν έχει καμία σχέση με το είδος της συγκεκριμένης ταινίας. Ενα action movie θα σε κρατησει σαφώς πιο εύκολα 1
liakinen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Lumini είπε υπαρχουν ακομα bluray? Όποιος δεν πάει σινεμά και δεν έχει Netflix κτλ τι κάνει; Μήπως περιμένει να του φέρει ο θείος του την ταινία; αν ναι η αρχική μορφή της μήπως είναι το Bluray; 1
mrpink Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Και γιατί ρωτάς εμάς και δε ρωτάς το θείο λολ; Με το που βγαίνουν στο νέτφλιξ τις φέρνει κι ο θείος. Άμα είσαι ... βλαμμένος με την ποιότητα, περίμενε μέχρι αύριο, ίσως βγουν 4Κ ριπς. Τα βλέπω σε ένα σάιτ αλλά δεν έχουν ανεβεί ακόμα τα λινκ. Εκτός αν είναι μούφα
Sanjuro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέχρι τα 1080p βλέπω την ταινία σε διάφορα site. Το Roma (επίσης του netflix και περσινό) δεν έχει βγει ακόμα σε 4k... Θα βγει σε δύο μήνες. Το είδα το εργάκι πριν λίγο στη VMAX στα βιλατζ. Προς το τέλος της η ταινία μεταμορφώθηκε σε ένα γκανγκστερικό ρεκβιεμ κλπ κλπ. Αυτό σίγουρα έχει την αξία του. Όμως νομίζω πως κάτι δεν πήγε καλά στην εκτέλεση, κάτι που δεν το απογείωσε όσο θα μπορούσε το έργο. Κάπως έτσι δεν κατάφερε να φτάσει τα παλιά του ίδιου σκηνοθέτη και απ'τα φετινά θα έλεγα αισθητά καλύτερο απ'το απλά καλό Τζόκερ αλλά και χειρότερο απ'τα αριστουργηματικά Παράσιτα. 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επος . Ελπιζω να ειναι το κυκνειο ασμα του Scorsese δεν χρειαζεται να βγαλει αλλη ταινια ,αυτη κλεινει ιδανικα την τεραστια καριερα του για εναν απο τους τελευταιους κλασικους του Holywwod .Επιτελους ξαναθυμηθηκαν πως ειναι ηθοποιοι οι Pacino ,De Niro και εσωσαν την υστεροφημια τους κατι που ειναι πολυ σημαντικο στην ηλικια που ειναι και στην δυση της σταδιοδρομιας τους . Συγκλονιστικος ο Pesci. Αναλυτικοτερα στην κριτικη μου στο αντιστοιχο topic των ταινιων . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα