Dutch Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ παιδια όλους! "Απόμερα" εννοώ αυτό που ανέφεραν κάποιοι, να μην είναι "ένα μεγάλο χωριό" , που έρχεται με μεγάλα προβλήματα όπως διαβάζω, π.χ. αποχέτευση κτλ... Δυστυχώς τα 650 για ενοίκιο είναι αυστηρό όριο! Παραπάνω θα πονάμε.... Να ρωτήσω...Αξίζει να κοιτάω περιοχές πιο μακριά αλλά "πάνω" στην Αττική οδό έτσι όπως βλέπω το χάρτη ? Π.χ. Παπάγου, Ζωγράφου,Βύρωνα κτλ... Δυστυχώς η εταιρεία πληρώνει μόνο διόδια και όχι βενζίνες, ή εναλλακτικά μηνιαία κάρτα ΜΜΜ... Και επίσης, να υπολογίζω σε "παζάρια" στα ενοίκια ή κοιμάμαι και ονειρεύομαι ?? 😏
papoys1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Dutch είπε Σας ευχαριστώ παιδια όλους! "Απόμερα" εννοώ αυτό που ανέφεραν κάποιοι, να μην είναι "ένα μεγάλο χωριό" , που έρχεται με μεγάλα προβλήματα όπως διαβάζω, π.χ. αποχέτευση κτλ... Δυστυχώς τα 650 για ενοίκιο είναι αυστηρό όριο! Παραπάνω θα πονάμε.... Να ρωτήσω...Αξίζει να κοιτάω περιοχές πιο μακριά αλλά "πάνω" στην Αττική οδό έτσι όπως βλέπω το χάρτη ? Π.χ. Παπάγου, Ζωγράφου,Βύρωνα κτλ... Δυστυχώς η εταιρεία πληρώνει μόνο διόδια και όχι βενζίνες, ή εναλλακτικά μηνιαία κάρτα ΜΜΜ... Και επίσης, να υπολογίζω σε "παζάρια" στα ενοίκια ή κοιμάμαι και ονειρεύομαι ?? 😏 Καλές περιοχές είναι και οι τρεις και μπορείς να κινείσαι από την περιφερειακή Υμητού η οποία είναι κοντά.Ζωγράφου τα ενοίκια ξεφεύγουν γιατί κινείται και πολύς φοιτητόκοσμος αλλά μπορείς να δεις και Χολαργό που δεν έχει και πολύ πέραση άρα μπορείς να πετύχεις κάποιο καλό ενοίκιο και η Αττική οδός δίπλα είναι. 1
basilis_k6 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 αν μπεις στην αττικη πας αερα στη δουλεια. μεχρι να μπεις ομως μπορει να φας καμια ωρα το πρωι. καλο θα ηταν οτιδηποτε δεις να ειναι 5 λεπτα με το αμαξι αοπ τον κομβο που θα μπαινεις. εγω γερακα δεν θα πηγαινα, ειναι σαν χωριο οπως λες. δες μερικα σπιτια που σου αρεσουν και αποφασιζεις. το οτι θα επιλέξεις περιοχη δεν σημαινει οτι θα βρεις και σπιτι. 1
green gordon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, paylidis είπε Δε βρίσκω λόγο να μπαίνεις Αττική οδό (2.80 σε κάθε είσοδο) όποτε μην καίγεσαι για αυτό. Μπορείς να δεις όντως Αγία Παρασκευή Αλλά επίσης και Γέρακα, Σταύρο, Βριλήσσια που είναι αρκετά καλά και κοντά (σε κανένα δεκάλεπτο τέταρτο θα είσαι Παιανία). Είχα αρχίσει να σου απαντάω ότι μια χαρά σπίτι βρίσκει με 650 και λέω μπες δες πρώτα,αυτός (εσύ) δεν γράφει πότε αρλουμπες εδώ μέσα. Μπήκα. Είδα. Έχεις δίκιο. Πότε φτάσανε τα ενοίκια στην Αγία εκεί και για ποιο λόγο? 4
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, green gordon είπε Είχα αρχίσει να σου απαντάω ότι μια χαρά σπίτι βρίσκει με 650 και λέω μπες δες πρώτα,αυτός (εσύ) δεν γράφει πότε αρλουμπες εδώ μέσα. Μπήκα. Είδα. Έχεις δίκιο. Πότε φτάσανε τα ενοίκια στην Αγία εκεί και για ποιο λόγο? Άστο. Έχει 1.5 χρόνο περίπου. Ίσως και 2... παλευω πραγματικά να βρω κ εγώ σπίτι έως 650 και δεν έχει τίποτα αξιόλογο στα βόρεια. σκεψου ότι αν βγει κάτι καλό στα 100 τμ το ζητάνε 850-900 και έχω δει και διαμέρισμα 110 τμ στο Μαρούσι στα 1000€ το οποίο μάλιστα νοικιάστηκε σε ούτε 2 μέρες.... Η κατάσταση γενικά με τα σπίτια στην Αττική έχει αλλάξει αρδην Σε σχέση με το 15-16... ο λόγος; 1) Δε χτίζονται οικοδομές. 2) Υπάρχει πολύ εσωτερική μετανάστευση. 3) Υπάρχουν παρά πολλά στελέχη σε εταιρείες σε Μαρούσι και Χαλάνδρι που τους πληρώνουν οι εταιρείες σπίτι όποτε δε νοιάζονται για το κόστος. 4) airbnb (νομίζω ειπώθηκε ήδη). αρκει να σου πω ότι με παρακαλάνε 3 φίλοι για να αλλάξω σπίτι να έρθουν στο δικό μου Με το νοίκι που πληρώνω τώρα που είναι για τα σημερινά δεδομένα ευκαιριαρα... επίσης έκαναν έξωση σε φίλο που έμενε Αγία, είχε λήξει το συμβόλαιο του και που ήταν απολύτως τυπικός και του πλήρωσαν και 1000€ Αποζημίωση για να νοικιάσουν το σπίτι στα δίπλα λεφτά (έδινε μόλις 320€ για σπίτι 80τμ του 2001)! 2
kronos73 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Κοίτα, στη θέση σου θα κοιταγα πρώτα Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Χαλάνδρι Βριλήσσια. Όλες καλές περιοχές κοντά στην Αττική οδό. Παπάγου είναι απλησιαστος. Και στις παραπάνω περιοχές βέβαια δεν είναι φθηνά, μην περιμένεις καινούριο σπίτι, με λίγο τύχη όμως ίσως βρεις κάτι αξιοπρεπές. Άνω Χαλάνδρι ας πούμε πριν λίγους μήνες είχα βρει αξιόλογα σπίτια με 2 ΥΔ στα 600 -700. Για λίγο. πιο φθηνά θα πήγαινα Γέρακα σε συγκεκριμένες γειτονιές με αποχέτευση. Γλυκά νερά και τα συναφή θα τα απέφευγα. 1
Dutch Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Άστο. Έχει 1.5 χρόνο περίπου. Ίσως και 2... παλευω πραγματικά να βρω κ εγώ σπίτι έως 650 και δεν έχει τίποτα αξιόλογο στα βόρεια. σκεψου ότι αν βγει κάτι καλό στα 100 τμ το ζητάνε 850-900 και έχω δει και διαμέρισμα 110 τμ στο Μαρούσι στα 1000€ το οποίο μάλιστα νοικιάστηκε σε ούτε 2 μέρες.... Η κατάσταση γενικά με τα σπίτια στην Αττική έχει αλλάξει αρδην Σε σχέση με το 15-16... ο λόγος; 1) Δε χτίζονται οικοδομές. 2) Υπάρχει πολύ εσωτερική μετανάστευση. 3) Υπάρχουν παρά πολλά στελέχη σε εταιρείες σε Μαρούσι και Χαλάνδρι που τους πληρώνουν οι εταιρείες σπίτι όποτε δε νοιάζονται για το κόστος. 4) airbnb (νομίζω ειπώθηκε ήδη). αρκει να σου πω ότι με παρακαλάνε 3 φίλοι για να αλλάξω σπίτι να έρθουν στο δικό μου Με το νοίκι που πληρώνω τώρα που είναι για τα σημερινά δεδομένα ευκαιριαρα... επίσης έκαναν έξωση σε φίλο που έμενε Αγία, είχε λήξει το συμβόλαιο του και που ήταν απολύτως τυπικός και του πλήρωσαν και 1000€ Αποζημίωση για να νοικιάσουν το σπίτι στα δίπλα λεφτά (έδινε μόλις 320€ για σπίτι 80τμ του 2001)! Τρομερά πράγματα ρε παιδιά...Τιμές Αμστερνταμ πλησιάζουν τα ενοίκια...Και εγώ κορόιδευα τους Ολλανδούς να φανταστείς! 1
mitspetr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Το πρόβλημα είναι ότι η δουλειά σου είναι εκτός λεκανοπεδίου και οι περιοχές εντός λεκανοπεδίου που είναι κοντά στην Αττική οδό για να μπορέσεις να μπεις, έχουν διάφορα θέματα. Μιλάμε ότι είναι ο ένας πάνω στον άλλον, δεν βρίσκεις να παρκάρεις όταν επιστρέφεις από τη δουλειά ενώ το πρωί μέχρι να φτάσεις στην Αττική οδό, καλύτερα να έχεις και ένα τάβλι μαζί. Οπότε αυτό το σενάριο το ξεχνάς, σπίτι εντός του λεκανοπεδίου. Εγώ θα έψαχνα για σπίτι κοντά στη δουλειά, δηλαδή εκτός του λεκανοπεδίου. Τώρα σε ό,τι αφορά την αποχέτευση, δεν πειράζει. Θα πάρεις εκδίκηση το καλοκαίρι που είναι δυο βήματα οι ανατολικές ακτές της Αττικής για να πηγαίνεις για μπάνιο, ενώ οι υπόλοιποι εντός του λεκανοπεδίου θέλουν πάνω από μια ώρα για να φτάσουν εκεί. Αφού δεν θα είναι δικό σου το σπίτι, νοίκιασε κοντά στη δουλειά σου. 1
Dutch Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, mitspetr είπε Το πρόβλημα είναι ότι η δουλειά σου είναι εκτός λεκανοπεδίου και οι περιοχές εντός λεκανοπεδίου που είναι κοντά στην Αττική οδό για να μπορέσεις να μπεις, έχουν διάφορα θέματα. Μιλάμε ότι είναι ο ένας πάνω στον άλλον, δεν βρίσκεις να παρκάρεις όταν επιστρέφεις από τη δουλειά ενώ το πρωί μέχρι να φτάσεις στην Αττική οδό, καλύτερα να έχεις και ένα τάβλι μαζί. Οπότε αυτό το σενάριο το ξεχνάς, σπίτι εντός του λεκανοπεδίου. Εγώ θα έψαχνα για σπίτι κοντά στη δουλειά, δηλαδή εκτός του λεκανοπεδίου. Τώρα σε ό,τι αφορά την αποχέτευση, δεν πειράζει. Θα πάρεις εκδίκηση το καλοκαίρι που είναι δυο βήματα οι ανατολικές ακτές της Αττικής για να πηγαίνεις για μπάνιο, ενώ οι υπόλοιποι εντός του λεκανοπεδίου θέλουν πάνω από μια ώρα για να φτάσουν εκεί. Αφού δεν θα είναι δικό σου το σπίτι, νοίκιασε κοντά στη δουλειά σου. Κατάλαβα.... Για ωράριο 10-6 αυτά να περιμένω δλδ ?
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Dutch είπε Τρομερά πράγματα ρε παιδιά...Τιμές Αμστερνταμ πλησιάζουν τα ενοίκια...Και εγώ κορόιδευα τους Ολλανδούς να φανταστείς! Μόνο που στο Άμστερνταμ είναι και οι μισθοί διπλάσιοι... 2 λεπτά πριν, Dutch είπε Κατάλαβα.... Για ωράριο 10-6 αυτά να περιμένω δλδ ? Ειδικά στο 6 θα τρως μια ψιλοφρίκη
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μόνο που στο Άμστερνταμ είναι και οι μισθοί διπλάσιοι... Ειδικά στο 6 θα τρως μια ψιλοφρίκη Στο Άμστερνταμ τα ενοικια εχουν ανέβει παρα πολυ(40%) τα 4 τελευταία χρονια και οι μισθοί ελάχιστα. Μη λεμε οτι θέλουμε θέλουμε. 800 ευρω δωματιο νοικιαζεις. Προς ts, μη σκεφτείς Νεα Μακρη, Ραφήνα και λοιπά. Κοιτα το Αγια Παρασκευή, Μαρούσι, αν και υπάρχουν και καλα σπίτια στο Γέρακα απλα ολες αυτές οι περιοχες ειναι παναγια μου βοήθα απο θεμα ντόπιων. Κοιτα λίγο πιο μακριά αλλα κοντά σε Αττική οδό, χωρις ομως να κάνεις τα ταξιδια του Γκιουλιβερ για να μπεις Αττική οδό. Πάντως πριν ενα μιση χρόνο Μαρουσι στη Μαραθωνοδρομων (πολυ κοντα στο δαχτυλιδι και στο Mall) ειχε σπιτια ενα δυο σπίτια με 500 ευρώ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Talepwros
ParhsG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατι δε κοιτας μαρκοπουλο κορωπι; Με αττικη οδο απο μαρκοπουλο εισαι σε 20 λεπτα κατεχακη και πιο χαλαρα. Αλλα αφου θες Παιανία τοτε σε 15 20 λεπτα θα εισαι δουλεια απο Μαρκόπουλο μαξ. Εκτος αν θες πολιτισμο και κουλτουρα. Πχ θες πολιτισμο αγιας παρασκευης κτλ αλλα δε νομιζω να εχεις χρονο πλεον και με το μωρο ειδικα αν γυριζεις 7 η ωρα σπιτι 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Επειδή το έφερε η τύχη μου να μένω Γέρακα ένα θα σου πω. Μακριά από Γέρακα - Παλλήνη - Παινανία - Γλυκά Νερά και γενικά Μεσόγεια διότι δυστυχώς δεν έχουμε αποχέτευση αλλά βόθρους με όλα τα συνεπακόλουθα. Βρώμα όταν κάποιος αδειάζει , λύματα στους δρόμους ,πολύ τα ρίχνουν στα όμβρια και τα κουνούπια κάνουν πάρτυ.Δες Αγία Παρασκευή - Βριλήσια - Χαλάνδρι και τριγύρω Και χαλανδρι που ειμαι αν σε φερω στο κηπο θα εχεις 10 τσιμπηματα σε 5 sec. Οσο για το βοθρο δεν ειναι τοσο τραγικα πολυκατοικιες δεν αδειαζουν στο δρομο κυριως μονοκατοικιες. Αλλοι αδειαζουν πλυντηριο μονο. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από ParhsG 1
fabiars Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δες και Νέο Ηράκλειο . Κοντά σε Αττική οδό . Έχει πολιτισμό . Κεντρικά είναι . το θεμα είναι τι θες εσυ , διαμέρισμα ή εξοχή ; 2 1
markoliaz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 αν θες ποιο φυση αλλα οχι απαραιτητα απομερα, με αυτα τα λεφτα νοικιαζεις καινουργιο και μεγαλο σπιτι σε περιοχες οπως σπατα κοντα στο smart park, ραφηνα, λουτσα, πικερμι...με 650 δηλαδη στην αγια παρασκευη βρισκεις σπιτι 60τμ κατασκευης 80-90...ενω στις περιοχες που σου ειπα με τα ιδια λεφτα βρισκεις μεζονετες-μονοκατοικιες καινουργιες..
thodorh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 αν εισαι ανετος με Αττικη οδο, οπου περναει ο δρομος ή η περιφερειακη. Ακομα και Καισαριανη-Ζωγραφου-Παπαγου εχει σπιταρωνες σε αυτα τα λεφτα και εισαι κοντα στα παντα συνυπολογιζοντας και τον ερχομο του μωρου. Αλλα αν θες να κανεις και ζωη ποιοτικη, στο 25λεπτο απο τη δουέια σου η εκ των κορυφαιων περιοχων στο οριο της της αστικης ζωνης, η Βαρκιζα. Στα λεφτα αυτα ως 75 μετρα που για ζευγαρι (ακομα και με μωρο) ειναι οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα