simon27 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, σήμερα το πρωί πήγα στον ΟΤΕ και έβαλα 50αρι VDSL και μου είπαν πως θα έρθει τεχνικός σε 1 βδομάδα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ο τεχνικός απλά θα συνδέσει το ρούτερ στην πρίζα και στην πρίζα του τηλεφώνου ή έχει να κάνει και κάποιες άλλες διαδικασίες τις οποίες εγώ δεν μπορώ να κάνω σίγουρα; Άμα είναι απλά να συνδέσει το ρούτερ και να βάλεις τους κωδικούς που χρειάζονται, πιστεύω πως μπορώ να το κάνω και μόνος μου και να μην περιμένω μια βδομάδα χωρίς ίντερνετ. Ξέρει κανείς;
spectaculator Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Αν έχεις τον εξοπλισμό, σύνδεσέ τον στη πρίζα. Αν θα συνδεθεί και συγχρονιστεί όμορφα. Αν όχι, τότε περιμένεις τον τεχνικό. Δεν χάνεις τίποτα. 1
soundou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Θα πρεπει αν θυμαμαι καλα κατω στα boxakia να συνδεσει την γραμμη. 1
simon27 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το δοκιμάσω.
bill2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα και καλό μήνα Ανάλογα είναι αλλαγή απο 24 η 30; είναι νέα γραμμή η φορητότητα απο άλλο πάροχο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα