Aleksia97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω. Θελω να βγάλω βίζα για Αγγλία . Έχω αλβανικό διαβατήριο . Είχα προσπαθήσει μέσω ινστερνετ αλλά δεν τα κατάφερα μπορώ μέσω ταξιδιωτικού γραφείου ;; Όσα και αν πληρώσω δεν έχω θέμα απλά να μ βγάλουν θέλω . Ειναι απίθανο ; Μπορώ να έχω και πρόσκληση από εκεί
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Visa μπορείς να βγάλεις μέσω Πρεσβείας. Πάρε τηλέφωνο και θα σε ενημερώσουν. Με εκτίμηση, Δημήτρης
Aleksia97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Είχα προσπαθήσει , είχα πάρει τηλέφωνα αλλά με έβαζαν να μπω σε ένα σάιτ το οποίο το έκανα και στην τελική δεν μου βγήκε γιατί είχε ένα πεδίο παράξενο. Αν πάω πρεσβεία τι χρειάζεται ;
jgeorgiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Το αλβανικό διαβατήριο και θα σου πουν τα υπόλοιπα. Αν δεν βγάζεις άκρη από site δεν έχεις άλλη λύση.
Aleksia97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Dimitris_UK είπε Καλησπέρα, Visa μπορείς να βγάλεις μέσω Πρεσβείας. Πάρε τηλέφωνο και θα σε ενημερώσουν. Με εκτίμηση, Δημήτρης Μένω θεσσαλονικη και θα κατέβω Αθήνα να πάω στο προξενείο , τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου; Και αν πάω εκεί υπάρχει πιθανότητα να με βοηθήσουν με το σάιτ ;; Ή τα θέλουν έτοιμα ; 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Το αλβανικό διαβατήριο και θα σου πουν τα υπόλοιπα. Αν δεν βγάζεις άκρη από site δεν έχεις άλλη λύση. Μένω Θεσσαλονίκη κ τώρα θα κατέβω Αθήνα να πάω στην πρεσβεία. Τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου ;;;
jgeorgiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Aleksia97 είπε Μένω θεσσαλονικη και θα κατέβω Αθήνα να πάω στο προξενείο , τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου; Και αν πάω εκεί υπάρχει πιθανότητα να με βοηθήσουν με το σάιτ ;; Ή τα θέλουν έτοιμα ; Μένω Θεσσαλονίκη κ τώρα θα κατέβω Αθήνα να πάω στην πρεσβεία. Τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου ;;; https://www.gtp.gr/TDirectoryDetails.asp?id=5870 πήγαινε στο προξενείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ρώτησε τους.
Aleksia97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε https://www.gtp.gr/TDirectoryDetails.asp?id=5870 πήγαινε στο προξενείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ρώτησε τους. Σας ευχαριστώ ειλικρινά πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα