george_orf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας! Ξέρει κανείς πως μπορείς να κάνεις export τις δραστηριότητες σου και να τις ανεβάσεις στο strava π.χ. ;; Διάβασα λίγα πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη...
stark Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, george_orf είπε Καλησπέρα σας! Ξέρει κανείς πως μπορείς να κάνεις export τις δραστηριότητες σου και να τις ανεβάσεις στο strava π.χ. ;; Διάβασα λίγα πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη... Η μεγάλη πληγή των Huawei smart bands / watches. Κάποιοι αναφέρουν ότι κάνουν sync με το Google Fit, και απο το Google Fit κάνουν export το TCX αρχείο και το ανεβάζουν σε Strava, κλπ. Αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για το αν αυτά τα αρχεία περιλαμβάνουν το HR. Αναφορά σε κείμενο I found an easy workaround for Watch GT with P30 Pro. I Synced the app with google fit Then in my google account I exported the google fit data. This gave me an archive with TCX files, which have the GPS track. Υπάρχει και τρόπος που μάλλον απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ...άπλετο ελεύθερο χρόνο να σπαταλήσουν. Ειλικρινά δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Εύχομαι να βγάλεις άκρη (νομίζω ότι χρειάζεσαι rooted phone). https://github.com/aricooperdavis/Huawei-TCX-Converter https://forum.xda-developers.com/smartwatch/huawei-watch/huawei-watch-gt-export-data-health-t3874330 https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/gpx-file-3019
george_orf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ... Ή απλά το πουλάς και παιρνεις άλλο😂😂😂 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από george_orf
PedroG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 κατοχος του GT και μεχρι τωρα σε καθημερινη χρήση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος...... Προερχομαι απο Forerunner 235 Garmin, Fenix 3 HR και Stratos 2! Oμολογω οτι τους βαζει τα γυαλια σε πολλα πραγματα. Το μονο που με χαλαει και δεν εντοπισα ακομη τον τροπο....ειναι γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω EXPORT οποιαδηποτε Υπαιθρια δραστρηριοτητα με οποιοδηποτε τροπο για να χρησιμοποιησω μετεπειτα στο αρχειο μου? 😉😉😉😉
Live in chaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Στις 21/1/2020 στις 2:38 ΜΜ, PedroG είπε κατοχος του GT και μεχρι τωρα σε καθημερινη χρήση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος...... Προερχομαι απο Forerunner 235 Garmin, Fenix 3 HR και Stratos 2! Oμολογω οτι τους βαζει τα γυαλια σε πολλα πραγματα. Το μονο που με χαλαει και δεν εντοπισα ακομη τον τροπο....ειναι γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω EXPORT οποιαδηποτε Υπαιθρια δραστρηριοτητα με οποιοδηποτε τροπο για να χρησιμοποιησω μετεπειτα στο αρχειο μου? 😉😉😉😉 Απο το reddit Use Google Fit on your watch, or Sport Gear Tracker, and it'll sync with Fit. Fit will save all data to your google account. Export the data with https://takeout.google.com/settings/takeout - as TCX file Install mytourbook on PC Change the activity desciption field >>options>>import>>TCX Import the TCX files. It can import all at once... or use Ghostracer. 1
Live in chaos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Στις 21/1/2020 στις 2:38 ΜΜ, PedroG είπε κατοχος του GT και μεχρι τωρα σε καθημερινη χρήση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος...... Προερχομαι απο Forerunner 235 Garmin, Fenix 3 HR και Stratos 2! Oμολογω οτι τους βαζει τα γυαλια σε πολλα πραγματα. Το μονο που με χαλαει και δεν εντοπισα ακομη τον τροπο....ειναι γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω EXPORT οποιαδηποτε Υπαιθρια δραστρηριοτητα με οποιοδηποτε τροπο για να χρησιμοποιησω μετεπειτα στο αρχειο μου? 😉😉😉😉 Βρήκα κι άλλο τρόπο αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα έχουν κάποιο θέμα οι σέρβερ της huawei. Ανοίγεις την εφαρμογή και πατάς δυο φορές να πας στο προφίλ, μετά πηγαίνεις ρυθμίσεις - Αίτημα θέματος δεδομένων κανείς επαλήθευση και έρχεται στο Mail σου όλο το ιστορικό 1
PedroG Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Στείλε...όταν το βρεις σε πρκλω... προσπαθώ να κατεβασω μήνες τώρα σε αρχείο τις δραστηριότητες μάταια. Ήδη εγκατέστησα το Google fit στο κινητό και θα το ελέγξω αύριο αν γίνεται καταγραφή σε tcx από το gt.
PedroG Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Live in chaos είπε Βρήκα κι άλλο τρόπο αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα έχουν κάποιο θέμα οι σέρβερ της huawei. Ανοίγεις την εφαρμογή και πατάς δυο φορές να πας στο προφίλ, μετά πηγαίνεις ρυθμίσεις - Αίτημα θέματος δεδομένων κανείς επαλήθευση και έρχεται στο Mail σου όλο το ιστορικό Βασικά δεν βλέπω να υπάρχουν ρυθμίσεις πάνω στο λογαριασμό που να υπάρχει αυτή η επιλογή αποστολή αιτήματος δεδομενων....λίγο μουφα μου ακούγεται ολο το παραπάνω
PedroG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Ενεργοποιω μετα απο καιρο ξανα την συζητηση γιατι μολις εμαθα οτι υπαρχει τροπος συνδεσης του Heawei watch λογισμικου με Strava με καποια χρεωση εφαπαξ (3 ευρω) και ανα εξαμηνο ( της ταξης 0,8 ευρω). Δεν εχω καταφερει να το ενεργοποιησω αν και εχω προσπαθησει αλλα διαβαζω σχολια οτι υπαρχει τροπος με την εφαρμογη Heawei sync app
mike_kiko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος που να δουλεύει;
stark Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, mike_kiko είπε Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος που να δουλεύει; Ρίξε αν θέλεις μια ματιά σε αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appyhapps.healthsync&hl=el&gl=US
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα