Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις διαπιστωσα οτι βαζοντας ακουστικα τηλεφωνου στη τηλεοραση δεν εχω ηχο.Δοκιμασα ολες τις υποδοχες.Δε ξερω ...ισως αυτο να ειναι στοιχειο κλειδι στο προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2019 στις 4:39 ΜΜ, vagelis81 είπε

Που ακριβως;Δεν εχει τετοια υποδοχη

2.jpg

1.jpg

Επισης στο ηχειακι διπλα στην ωρα εχω 2 επιλογες

Η μια λεει realtek digital output high definition audio kαι η δευτερη speakers high definition audio.Δε ξερω αν καποια απο τις 2 ειναι η σωστη.Λογικα θα πρεπε να φαινεται και η τηλεοραση μου δίνεις την ορεινή έξοδο από τοpc στο βύσμα 

Συνδέεις την πράσινη υποδοχή από το pc στo PC in της τηλεόρασης.

Στις επιλογές που αναφέρεις επιλέγεις το speaker.

Λογικά θα έχεις ήχο έτσι. Μια περίπτωση να έχεις θέμα είναι εάν περιμένει ήχο από το hdmi η τηλεόραση και δεν ενεργοποιεί το PC in. Δοκίμασε να βάλεις κάτι να παίζει με ήχο στο PC και επέλεξε σαν input PC στην τηλεόραση. Θα χάσεις την εικόνα αλλά εάν έχεις ήχο, αυτό είναι το πρόβλημα επί

Στις 30/9/2019 στις 4:39 ΜΜ, vagelis81 είπε

Που ακριβως;Δεν εχει τετοια υποδοχη

2.jpg

1.jpg

Επισης στο ηχειακι διπλα στην ωρα εχω 2 επιλογες

Η μια λεει realtek digital output high definition audio kαι η δευτερη speakers high definition audio.Δε ξερω αν καποια απο τις 2 ειναι η σωστη.Λογικα θα πρεπε να φαινεται και η τηλεοραση μου δίνεις την ορεινή έξοδο από τοpc στο βύσμα 

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.

Στις τηλεοράσεις συνήθως όταν συνδέεις hdmi δεν διαβαζει το line in, παρά μόνο όταν συνδέεται με VGA.

Για να έχεις ήχο θέλεις το εσωτερικό καλώδιο που έδειξα νωρίτερα, να περνάει μέσω HDMI.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Στις τηλεοράσεις συνήθως όταν συνδέεις hdmi δεν διαβαζει το line in, παρά μόνο όταν συνδέεται με VGA.

Για να έχεις ήχο θέλεις το εσωτερικό καλώδιο που έδειξα νωρίτερα, να περνάει μέσω HDM

Μια ακόμα λύση είναι να βάλει ένα μετατροπέα HDMI σε VGA.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mike299 είπε

Μια ακόμα λύση είναι να βάλει ένα μετατροπέα HDMI σε VGA.

Δεν χρειάζεται, DVI->VGA που είναι passive. Αλλά είναι χαζό να πάει σε αναλογικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιρνεις  καλωδιο mini jack σε RCA,  στο μηκος που χρειαζεσαι και το βαζεις στο ασπρο- κοκκινο και το hdmi στην θεση 2.Θα παιξουν, γιατι  ειναι στην ιδια εισοδο.Λογικο ειναι οταν βαζεις σε αλλη εισοδο εικονα και σε αλλη ηχο να μην παιζει. https://www.e-shop.gr/lanberg-cable-stereo-mini-jack-m-2x-chinchm-020m-p-PER.644061

zzzzzz.png

Επεξ/σία από toyo73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...