vagelis81 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μεχρι πριν απο 2 μερες ειχα μια gtx 770 και ειχα ηχο στο pc απο τη καρτα ,δεν ειχα δηλαδη ηχεια απλα ο ηχος ακουγοταν απο την οθονη που ειχα συνδεδεμενο τον υπολογιστη .Θυμαμαι οτι καπου στο ηχειακι ( διπλα στην ωρα) επελεγα το nvidia ...κατι για να εχω ηχο.Το θεμα ειναι οτι αλλαξα καρτα γραφικων πηρα μια πολυ υποδεεστερη την 8500gt και απο τη στιγμη που τη συνεδεσα δεν εχω ηχο στο pc και δε ξερω τι πρεπει να κανω.Η καρτα ειναι συνδεδεμένη με HDMI καλωδιο .Τι να κανω ρε παιδια;
Sheogorath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vagelis81 είπε Μεχρι πριν απο 2 μερες ειχα μια gtx 770 και ειχα ηχο στο pc απο τη καρτα ,δεν ειχα δηλαδη ηχεια απλα ο ηχος ακουγοταν απο την οθονη που ειχα συνδεδεμενο τον υπολογιστη .Θυμαμαι οτι καπου στο ηχειακι ( διπλα στην ωρα) επελεγα το nvidia ...κατι για να εχω ηχο.Το θεμα ειναι οτι αλλαξα καρτα γραφικων πηρα μια πολυ υποδεεστερη την 8500gt και απο τη στιγμη που τη συνεδεσα δεν εχω ηχο στο pc και δε ξερω τι πρεπει να κανω.Η καρτα ειναι συνδεδεμένη με HDMI καλωδιο .Τι να κανω ρε παιδια; Με DX10 κάρτες της nvidia ήθελες και ένα διπολικό spdif καλώδιο από την κάρτα ηχου να πάει στην κάρτα γραφικών. Αυτές δεν είχαν τσιπάκι ηχου πάνω τους. Η θύρα που το δέχεται στην κάρτα μοιάζει σαν θέση για δικό ο ανεμιστηρακι. https://www.google.gr/search?q=nvidia+spdif+cable&client=safari&hl=en-gr&prmd=isnv&sxsrf=ACYBGNTmrWl6fsXnW8_8c4uc4kRVjZ7R9A:1569790476674&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjOje-d9fbkAhVIiqQKHd11BQYQ_AUoAXoECAoQAQ&biw=320&bih=454#imgrc=_jiUBDgFVQ0GNM
vagelis81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η συνδεση δηλαδη πως θα γινει; Θα ανοιξω το πυργο και θα κανω τη συνδεση εσωτερικα; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από vagelis81
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagelis81 είπε Η συνδεση δηλαδη πως θα γινει; Θα ανοιξω το πυργο και θα κανω τη συνδεση εσωτερικα; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Sheogorath 1
vagelis81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Deka013 είπε Η μητρική σου δεν έχει κάρτα ήχου; Εχει φιλε μου.Και εχω και καλωδιο καρφι με καρφι (ελπιζω να το λεω σωστα)Αλλα δε ξερω που πρεπει να το συνδεσω ακριβως στη tv .Να σας πω τελος οτι δοκιμασα ακουστικα τηλεφωνου στη καρτα ηχου και εχω ηχο κανονικα
Deka013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, vagelis81 είπε Εχει φιλε μου.Και εχω και καλωδιο καρφι με καρφι (ελπιζω να το λεω σωστα)Αλλα δε ξερω που πρεπει να το συνδεσω ακριβως στη tv .Να σας πω τελος οτι δοκιμασα ακουστικα τηλεφωνου στη καρτα ηχου και εχω ηχο κανονικα Σωστά το λες.Στο line in της οθόνης το βάζεις.
vagelis81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Που ακριβως;Δεν εχει τετοια υποδοχη Επισης στο ηχειακι διπλα στην ωρα εχω 2 επιλογες Η μια λεει realtek digital output high definition audio kαι η δευτερη speakers high definition audio.Δε ξερω αν καποια απο τις 2 ειναι η σωστη.Λογικα θα πρεπε να φαινεται και η τηλεοραση μου Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από vagelis81
vagelis81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστω πολυ .Οσο για τυχον ρυθμισεις τι κανω;Πως θα το ρυθμισω να εχει σαν output συσκευη ηχου την οθονη μου;
Deka013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vagelis81 είπε Ευχαριστω πολυ .Οσο για τυχον ρυθμισεις τι κανω;Πως θα το ρυθμισω να εχει σαν output συσκευη ηχου την οθονη μου; Δεν νομίζω να χρειάζεται ρύθμιση.Αν είναι σωστό το βύσμα που το σύνδεσες απλά θα ακούγεται.
vagelis81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Πρεπει να ναι σωστο.Ειναι καρφι με καρφι
Deka013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Εννοώ αν είναι η σωστή υποδοχή στην tv.Στην τελική βέβαια,βάλε ένα videaki στο youtube να παίζει και πάρτες με τη σειρά,κάποια στιγμή θα τη βρεις.
vagelis81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Το χω κανει αδερφε.Γι αυτο λεω αν χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση
Deka013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vagelis81 είπε Το χω κανει αδερφε.Γι αυτο λεω αν χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση Νομίζω δεν θέλει.Αλλά προφανώς κάτι γίνεται λάθος αν δεν ακούς τίποτα.Δεν ξέρω το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα