Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, αν κάποιος αναλαμβάνει να αλλάξει το SMC chip σε ένα MacBook 12" 2015 στην Αθήνα ας μου στείλει pm.
Zenor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Πως ξέρεις ότι το smc είναι τα πρόβλημα και θέλει αλλαγή;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Zenor said: Πως ξέρεις ότι το smc είναι τα πρόβλημα και θέλει αλλαγή; Διότι όλες οι ενδείξεις εκεί παραθέτουν. Φυσικά μακάρι να κάνω λάθος και να είναι κάτι άλλο πιο απλό! Το Macbook δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Dr.Fuzzy
Zenor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε Διότι όλες οι ενδείξεις εκεί παραθέτουν. Φυσικά μακάρι να κάνω λάθος και να είναι κάτι άλλο πιο απλό! Το Macbook δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου. Τα συγκεκριμένα μένουν από cpu συνήθως. Και να είναι smc δεν βρίσκεις πάρα μόνο από donor.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το λαπτοπ ανοίγει δουλεύει κανονικά, ξαφνικά κλείνει και μετά ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει είναι με smc reset. Επομένως πρόβλημα με το cpu δεν κολλάει εδώ.
Zenor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Το λαπτοπ ανοίγει δουλεύει κανονικά, ξαφνικά κλείνει και μετά ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει είναι με smc reset. Επομένως πρόβλημα με το cpu δεν κολλάει εδώ. Οκ. Απλά το ότι ανοίγει με smc reset δεν σημαίνει οτι το πρόβλημα είναι στο smc.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, Zenor said: Οκ. Απλά το ότι ανοίγει με smc reset δεν σημαίνει οτι το πρόβλημα είναι στο smc. Μακάρι να μην είναι το SMC, δυστυχώς όμως του έκανα clean install, ssd ειναι ΟΚ, και τα hardware diagnostics της Apple περνάνε και συνεχίζει το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα