Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, tsiro7 είπε Goliath και max force. Και τα δύο σε μορφή τζελ. Πολύ αποτελεσματικά από δική μου εμπειρία. Επίσης fendona, k-otherine. 30 λεπτά πριν, skiabox είπε Εμείς δεν είχαμε κατσαρίδες μέχρι που έγινε μια καινούρια οικοδομή κοντά και από τότε μονιμοποιήθηκε το πρόβλημα εδώ και δέκα χρόνια. Δεν φταίει η ανέγερση νέας οικοδομής, αυτό όμως που μας έχει συμβεί είναι το εξής, κοντά μας κατεδάφιζαν ένα παλαιό κτίσμα και οι κατσαρίδες που είχανε φολιάσει εκεί έβγαιναν έξω, τις βλέπαμε κιόλας, μετά γκρεμίστηκε, χτίστηκε κάτι άλλο και τέλος. Επίσης πρόβλημα μπορεί να υπάρξει αν κάνουν απολύμανση και ρίξουν φάρμακα σε γειτονικό κτίριο/διαμέρισμα, οι κατσαρίδες φεύγουν και πηγαίνουν σε όμορους χώρους στους οποίος αν δεν έχεις κάνει απολύμανση την έβαψες.
sensai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 παρήγγειλα αυτό https://www.skroutz.gr/s/4185011/Bayer-Maxforce-Wic-Gel-White-IC-20gr.html σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια 1
faust Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Παρε 2-3 γατες, χωρις χημικα και μαλακιες θα λυσεις το προβλημα
skiabox Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μιας και άρχισαν πάλι οι επισκέψεις από τα μαύρα θηρία, πιθανότατα από την αποχέτευση του μπάνιου, και κλασικά λίγο μετά την ετήσια απολύμανση της πολυκατοικίας στο υπόγειο πάρκινγκ, τι προτείνετε να βάλω;
papoys1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, skiabox είπε Μιας και άρχισαν πάλι οι επισκέψεις από τα μαύρα θηρία, πιθανότατα από την αποχέτευση του μπάνιου, και κλασικά λίγο μετά την ετήσια απολύμανση της πολυκατοικίας στο υπόγειο πάρκινγκ, τι προτείνετε να βάλω; Πετρέλαιο με βαποριζατέρ στο φρεάτιο ισογείου για μένα η καλύτερη προληπτική λύση. Το κάνω πάντα ειδικά στις αρχές καλοκαιριού άντε και 1-2 φορές το καλοκαίρι αν έχει μεγάλους καύσωνες όπως τώρα. Έχω βάλει πετρέλαιο σε ένα μπουκάλι από αζαξ τζαμιών ψεκάζω πολύ καλά ειδικά αν δω και οικογένειες τις ξεκάνω και δεν έχω από τότε που το εφαρμόζω προβλήματα. Σπάνια να δω καμία όλο το καλοκαίρι. Ακούω πολλά παράπονα για κατσαρίδες από τα απέναντι διαμερίσματα τους έχω πει για το κόλπο αλλά κανείς τους δεν το κάνει. Ας ζουν με τα ζωύφια. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις