Deja Vu 1990 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Ήταν από bios update όμως; Τους το είχες πει; Απαά πιστεύω ότι μόλις την πάρουν θα με ρωτήσουν και δε ξέρω τι να τους λέω, για την ώρα είπα ότι χάλασε ο υπολογιστής τον είδε τεχνικός και είπε ότι φταίει η μητρική. Ότι bios κατέβαζα ήταν από τη σελίδα της Asus και μόνο, δεν το έψαξα ποτέ παραπέρα για κάτι άλλο (δε βλέπω και το λόγο, αλλά δεν το έχω ψάξει γιατί να βάλεις bios που δεν είναι της Asus η γενικά κάποιο επίσημο της μητρικής, ίσως αν κάποια μητρική είναι πολύ παλιά;)
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, Deja Vu 1990 είπε Ήταν από bios update όμως; Τους το είχες πει; Απαά πιστεύω ότι μόλις την πάρουν θα με ρωτήσουν και δε ξέρω τι να τους λέω, για την ώρα είπα ότι χάλασε ο υπολογιστής τον είδε τεχνικός και είπε ότι φταίει η μητρική. Ότι bios κατέβαζα ήταν από τη σελίδα της Asus και μόνο, δεν το έψαξα ποτέ παραπέρα για κάτι άλλο (δε βλέπω και το λόγο, αλλά δεν το έχω ψάξει γιατί να βάλεις bios που δεν είναι της Asus η γενικά κάποιο επίσημο της μητρικής, ίσως αν κάποια μητρική είναι πολύ παλιά;) Απλώς λες μια μέρα δεν άνοιξε ο υπολογιστής. Τον πηγες σε τεχνικό και απεφάνθη ότι είναι νεκρή η μητρική. Αν το παίξεις άσχετος, λιγότερες πιθανότητες να σε κατηγορήσουν ότι το χάλασες. Δεν ξέρεις από αυτά δεν ανακατεύτηκες. Και μεταξύ μας, αν χαλασε με update χωρίς να πέσει το ρεύμα/το κλείσεις εσυ, δεν έκανες κάτι λάθος. Ακομα και να το πεις δηλαδή δεν θα σε κατηγορήσουν πιστεύω. 3
Deja Vu 1990 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 χαχα οκ σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Αυτό θα κάνω τότε, το αφήνω ως έχει! Όχι δεν έγινε και κάτι άλλο, πήγα να κάνω το update δεν ξεκίνησε καθόλου να προχωράει η πρόοδος, το άφησα περίπου 15-20 λεπτά και ξέρω ότι όσες φορές το έχω κάνει δεν έχει κάνει πάνω από 1-2 λεπτά.. εκεί μόνο το έκλεισα αναγκαστικά γιατί δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι όσο και να το άφηνα. Επίσης γενικά και από bios το μόνο που άλλαζα ήταν η σειρά που κάνει boot οταν έκανα εγκατάσταση windows/linux ούτε overclock ούτε τπτ άλλο που θα μπορούσε να δημιουργήσει το οποιοδήποτε θέμα. 1
Deja Vu 1990 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και πάλι! Λοιπόν σήμερα μου ήρθε η μητρική, την είχα στείλει στο μαγαζί και το μαγαζί στην Asus. Από την Asus το χαρτί γράφει: Diagnosed problem: power on with no reaction Executed service: update bios/fw can solve the problem Passed final test: pass Άρα την έφτιαξαν; Τα έχω συνδέσει όλα εγώ αλλά πρέπει να περιμένω το τεχνικό για να βάλει τη ψήκτρα.. Μπορώ να ανοίξω τον υπολογιστή να δω αν δουλεύει χωρίς ψήκτρα ή θα καεί τίποτα; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από Deja Vu 1990
tsofras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Deja Vu 1990 είπε Καλησπέρα και πάλι! Λοιπόν σήμερα μου ήρθε η μητρική, την είχα στείλει στο μαγαζί και το μαγαζί στην Asus. Από την Asus το χαρτί γράφει: Diagnosed problem: power on with no reaction Executed service: update bios/fw can solve the problem Passed final test: pass Άρα την έφτιαξαν; Τα έχω συνδέσει όλα εγώ αλλά πρέπει να περιμένω το τεχνικό για να βάλει τη ψήκτρα.. Μπορώ να ανοίξω τον υπολογιστή να δω αν δουλεύει χωρίς ψήκτρα ή θα καεί τίποτα; Καλημέρα μία χαρά μπράβο ρε φίλε, Από ότι φαίνεται σου έκαναν αυτοί update το BIOS και είναι οκ. Αν το δοκιμάσεις χωρίς ψυκτρα δεν νομίζω να έχεις θέμα γιατί αν ανέβει η θερμοκρασία θα κλείσει το pc αφού έχει προστασία από θερμοκρασία μέσα από το BIOS. Καλό όμως είναι απλά να περιμένεις τον τεχνικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τόσο καιρό περίμενες μην τρέχεις για άλλα
Deja Vu 1990 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό θα κάνω θα τον περιμένω και ελπίζω να μην κάνει μέρες να έρθει, είναι καλός αλλά πάντα αργεί γενικά.. στο ίντερνετ που κοίταξα δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση αν κάνει ή όχι οπότε θα περιμένω Edit: Ήρθε, όλα κάλα για την ώρα τουλάχιστον, ευχαριστώ όσους απάντησαν αλλά και γενικά όλους στο insomnia που βοηθούν όπως μπορούν τους άλλους ανιδιοτελώς. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από Deja Vu 1990 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα