Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το κινητο που λεει ο τιτλος αλλα λειτουργείμονο οταν ειναι συνδεδεμενος ο φορτισυης του.Με το που αποσυνδεθει κλεινει.Θελω λοιπον να ρωυησω κατα ποσο μπορει να φταιει η μπαταρια,αν δηλαφη αγοραζοντας μια καινουρια θα λυθείτο προβλημα η αν αυτη η βλαβη δεν οφειλεται στη μπαταρια

Δημοσ.

προσωπικά δεν βλέπω να δώσεις χρήματα για κάτι τέτοιο, πάρε μια νεότερη συσκευή.

Και γρηγορότερη θα είναι και με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.

Δημοσ.

Έλα μωρέ . Κινητό του 15  με 1.5 giga ram.  Βαλτο σ ένα συρτάρι να το βλέπεις . Καλό ήταν και κράτησε το ειχα κ γω τοτε κ ήταν τίμιο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Έλα μωρέ . Κινητό του 15  με 1.5 giga ram.  Βαλτο σ ένα συρτάρι να το βλέπεις . Καλό ήταν και κράτησε το ειχα κ γω τοτε κ ήταν τίμιο

To 2014 βγηκε (Απριλιο)

Ακομα χειροτερα δηλαδη 😁

Ο,τι και να παρει πλεον και τα ελαχιστα δυνατα λεφτα να δωσει, θα ναι καλυτερο απ το να προσπαθει να αναστησει τον "πεθαμενο"

Δημοσ.
Στις 29/9/2019 στις 6:04 ΜΜ, vagelis81 είπε

Εχω το κινητο που λεει ο τιτλος αλλα λειτουργείμονο οταν ειναι συνδεδεμενος ο φορτισυης του.Με το που αποσυνδεθει κλεινει.Θελω λοιπον να ρωυησω κατα ποσο μπορει να φταιει η μπαταρια,αν δηλαφη αγοραζοντας μια καινουρια θα λυθείτο προβλημα η αν αυτη η βλαβη δεν οφειλεται στη μπαταρια

Βιαζομουν για τηλέφωνο .

Τα πιο χαμένα λεφτά που είχα δώσει κάπου στα 230€.

Καθόλου ευχαριστημένος.

Στο 1ο χρόνο άρχισε να κολλάει και είχα ήδη αλλάξει εντός εγγύησης μπαταρία και φορτιστή.

Είχα κοιτάξει τότε το αντίπαλο του LG G3 

Πάρε κάποιο πιο σύγχρονο τηλέφωνο και μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο

Δημοσ.
Στις 29/9/2019 στις 6:04 ΜΜ, vagelis81 είπε

Εγώ θα αγόραζα καινούρια συσκευή και θα έπαιρνα 1 μπαταρία των 5€ απο Σκρούτζ για να το έχω ως 2ο.Η γνήσια μπαταρία κοστίζει 20-25€, δεν αξίζει με τίποτα για το συγκεκριμένο κινητό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...