dimitrisOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα δωρεάν για διαχείριση υπολογιστή από άλλο δίκτυο. Είχα το teamviewer 24ωρο το 24ωρο για συνδέομαι από 2 υπολογιστές και τον τελευταίο καιρό όλο block μου δίνει γιατί πρέπει να το πληρώσω. Έχεις κανείς υπόψιν κάποιο free και lite δεν θέλω έξτρα λειτουργίες μόνο το pc θέλω να συνδέομαι. Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Κι εγώ είχα παρόμοια θέματα με το tv και το γύρισα στο ammy admin. Θα πρέπει όμως να το κατεβάσεις από ie ή edge ή opera γιατί ο chrome και ο firefox δε σου επιτρέπουν να το κατεβάσεις.
dimitrisOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα, δοκίμασα το anydesk φαίνεται πολύ καλό, έβαλα access με κωδικό ώστε να πατάει κάποιος access στο υπολογιστή που δεν θα είναι. Το ID που μου δίνει θα είναι πάντα αυτό ; δεν υπάρχει περίπτωση να αλλαχτεί και εγώ να μην μπορώ να το συνδεθώ μετά ;
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Το ID που μου δίνει θα είναι πάντα αυτό ; δεν υπάρχει περίπτωση να αλλαχτεί και εγώ να μην μπορώ να το συνδεθώ μετά ; Ναι, αυτό θα είναι εκτός κι αν κάποιος κάνει απεγκατάσταση το πρόγραμμα και μετά το ξαναστήσει από την αρχή.
dimitrisOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι, αυτό θα είναι εκτός κι αν κάποιος κάνει απεγκατάσταση το πρόγραμμα και μετά το ξαναστήσει από την αρχή. χαχαχα οοκ ευχαριστω πολυ!
accipio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Αφότου το Teamviewer εντόπισε "επαγγελματική" χρήση εκ μέρους μου (ενώ κατά μέσο όρο το χρησιμοποιούσα μία φορά την εβδομάδα) στράφηκα στο Anydesk. Απορώ όμως, πώς προέκυψε αυτή η "επαγγελματική" χρήση· αυθαίρετα, υποθέτω.
kormos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, accipio είπε Αφότου το Teamviewer εντόπισε "επαγγελματική" χρήση εκ μέρους μου (ενώ κατά μέσο όρο το χρησιμοποιούσα μία φορά την εβδομάδα) στράφηκα στο Anydesk. Απορώ όμως, πώς προέκυψε αυτή η "επαγγελματική" χρήση· αυθαίρετα, υποθέτω. Από τις ώρες σύνδεσης...
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Γενικά το TV έχει γίνει πολύ δύστροπο και σφιχτό τελευταία όσον αφορά την ανεκτικότητα του για τη δωρεάν χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα