KnightRider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Ακομα κ για τον υπαλληλακο του Πλαισιου που προσπαθει να πουλησει, ειναι πολυ πιο ευκολο να σου σπρωξει αλλη μια πρασινη Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει γιατί πολύς κόσμος ξέρει ότι πιέζουν άσχημα τους υπαλλήλους στο plaisio ώστε να προσπαθήσουν να πουλήσουν (γι αυτό άλλωστε ακούς από αρκετούς γνωστούς να λένε ""μην πας να δουλέψεις στο plaisio"") + που τα προιόντα τους είναι ακριβά και δεν φέρνουν κιόλας πολλά πράγματα. Όσο για την Nvidia αυτό το πράγμα που κάνει με τις κάρτες γραφικών στο να βγάζει αχρείαστα μοντέλα (όπως με τα κινητά) το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται γιατί είναι τελείως ηλίθιο το να βγάζει καινούργια κάρτα γραφικών και μετά από λίγο καιρό να πουλάει το ίδιο μοντέλο με ονομασία super χωρίς ιδιαίτερα καλύτερες επιδόσεις. Αν η Nvidia βάλει μυαλό τότε καλά θα κάνει την επόμενη φορά που θα βγάλει νέα μοντέλα καρτών να έχουν ήδη λίγο χαμηλές τιμές και να σταματήσουν να βγάζουν ίδια μοντέλα με super duper και άλλες αηδίες - τα Ti που βγάζουν πολύ τους είναι !!! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από KnightRider
nicksoti Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Σε μεσαίες κάρτες τι τα θες τα 8gb? Για 1080π gaming τα 6gb είναι παραπάνω από υπεραρκετά Για video editing ακόμα και σε 1440p δίχως να πρέπει να σκασεις 400άρες... εμένα τα 8gb κάποιες φορές οριακά φτάνουν! To vegas προτιμά radeon έτσι κι αλλιώς. Στο Davinci Resolve, μια RX 570-580 έχει 2πλάσιες επιδόσεις από 1050ti και λίγο πιο κάτω από 1070 (αν θυμάμαι καλά τότε που τό έψαχνα ήταν στην έκδοση 14 ή 15, σε κάποιες περιπτώσεις ισοφάριζε). Με πολύ λιγότερα χρήματα. Η Vega απλά άπιαστη στα χρήματα που έχει τώρα. Οκ για παιχνίδια πάω πάσο, καλύτερες επιδόσεις με λιγότερα watt. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από nicksoti
SilverMachine Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, KnightRider είπε Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει γιατί πολύς κόσμος ξέρει ότι πιέζουν άσχημα τους υπαλλήλους στο plaisio ώστε να προσπαθήσουν να πουλήσουν (γι αυτό άλλωστε ακούς από αρκετούς γνωστούς να λένε ""μην πας να δουλέψεις στο plaisio"") + που τα προιόντα τους είναι ακριβά και δεν φέρνουν κιόλας πολλά πράγματα. Όσο για την Nvidia αυτό το πράγμα που κάνει με τις κάρτες γραφικών στο να βγάζει αχρείαστα μοντέλα (όπως με τα κινητά) το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται γιατί είναι τελείως ηλίθιο το να βγάζει καινούργια κάρτα γραφικών και μετά από λίγο καιρό να πουλάει το ίδιο μοντέλο με ονομασία super χωρίς ιδιαίτερα καλύτερες επιδόσεις. Αν η Nvidia βάλει μυαλό τότε καλά θα κάνει την επόμενη φορά που θα βγάλει νέα μοντέλα καρτών να έχουν ήδη λίγο χαμηλές τιμές και να σταματήσουν να βγάζουν ίδια μοντέλα με super duper και άλλες αηδίες - τα Ti που βγάζουν πολύ τους είναι !!! Βρε καλα τα λες. Αλλα για εμας. Ο κοσμος ΔΕΝ ειμαστε εμεις ομως. Ο απλος ανθρωπακος που παει να παραγγειλει την καρτουλα του δεν γνωριζει την γκαμα των μοντελων της πρασινης, για να πει αυτα που λες εσυ (κ γω). Ρωταει απλα ποιο απ τα καινουργια μοντελα (για να του "κρατησει" κ λιγα χρονια) ειναι στα λεφτα που δινει. Τελεια κ παυλα. Αν η πρασινη δεν βγαλει μοντελα η απαντηση θα ειναι μια καρτα της κοκκινης. Τοσο απλα γινεται η αγοραπωλησια για την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου. Αν ο υπαλληλος του αναφερει το παλαιοτερο μοντελο θα τον μπερδεψει περισσοτερο. Ουτε το ξερει, ουτε κ τον πολυενδιαφερει. Ολη του η γνωση για καρτες γραφικων μπορει να ειναι η γνωμη ενος φιλου που "ξερει καλα" κ του ειχε πει "παντα παιρνε nvidia". Τα υπολοιπα που λες ειναι μερος της ΛΟΓΙΚΗΣ. Αλλα οι πωλησεις ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας του καθενα μας, ακομα κ ενος που δεν ξερει απο καρτες γραφικων. Οχι της λογικης- γιατι τοτε δεν θα αγοραζε, αν δεν κατεβαζε πρωτα δυο-τρεις τομους με γνωσεις για γραφικα, πλακετες κ ειδη ψυξης. Οσο για το Πλαισιο, δυστυχως θα επιμεινω. Ναι, μεταξυ μας αυτα που λες ισχυουν 100%. Παραεξω ο πολυς ο κοσμος δεν χαμπαριαζει τιποτα. Πριν λιγες μερες η μανα μου (γρια γυναικα) ηρθε με δωρακια για την εγγονα της (την κορη μου) απο Πλαισιο!!! Της ριξαν φυλαδιο στην πορτα με προσφορες για σχολικα σε καλες τιμες κ αυτη πηγε κ εκανε φορτωτικη !!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αδερφε. Οχι εμεις. Τι μου λες τωρα εσυ για πιεση σε υπαλληλους κ ακριβα ηλεκτρονικα.... Χεστηκε η μανα μου κ η μανα του καθενος. Ο κοσμος ειναι αδιαφορος στο ζορι που τραβαν καποια παιδια εκει μεσα. Ασε που αμα το πεις σε κανεναν "παλεας γενεας" θα ακουσεις κ κανα "εγω μεγαλωσα ξυπολυτος, αρα για τι ζορια μου μιλας εσυ?" κ θαχουν κ τα δικια τους.... Εδω εγω ειμαι ηλεκτρονικος κ η αδερφη μου προτιμησε να παρει ταμπλετα (απο καποιο Πλαισιο) στην κορη της, απ το να της δωσω εγω πυργο στα ιδια λεφτα, κ θα μου πεις εσυ οτι τα προιοντα τους ειναι ακριβα? Παμφτηνα ειναι, αν αναλογιστεις την ηλιθιοτητα που κουβαλαει ο κοσμος.... (ευτυχως που στο Πλαισιο δεν το εχουν καταλαβει ακομα φαινεται). 1
Menelegr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Ότι τους έχει μείνει από τα σάπια χαμηλών συχνοτήτων pcb τα βγάζουν στην αγορά για ξεφορτωμα με άλλη κωδική ονομασία ....λογική ιντελας...ότι να ναι.... 1
alexinhogr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Πότε; Όταν τελειώσουν οι rx580 😅😂😂😂 Λέω να πουλήσω την rx580 nitro 8gb 180€ με τρία games και να κάνω αναβάθμιση αλλά δεν ξέρω σε 6gb 1660 s ti? 😂😂😂
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 3 hours ago, Nikosmile said: Τον επόμενο μήνα θα έχουμε RX 5300XT και B550(A) από τους OEM. Οπότε, "μπορεί" και τόσο σύντομα. Rebrand 1000% και εντελώς αδιάφορα τα συγκεκριμένα.
Arkin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Πολλά άχρηστα προϊόντα στην αγορά gpu τον τελευταίο χρονο. Η Nvidia το έχει τερματίσει και η amd ακολουθεί στα ίδια. 5% διαφορές σε επιδόσεις με 10 20 ευρώ διαφορά τιμής. Για πιο λόγο είπαμε? Δεν βοηθάνε τον καταναλωτή τέτοια προϊόντα.
tsibosp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, SilverMachine είπε Ασε που αμα το πεις σε κανεναν "παλεας γενεας" θα ακουσεις κ κανα "εγω μεγαλωσα ξυπολυτος, αρα για τι ζορια μου μιλας εσυ?" κ θαχουν κ τα δικια τους.... Σε ολα μαζι σου εκτος απο "τα δικια τους". Δεν εχουν κανενα δικιο φιλαρακι. Αυτη η ακρωτηριασμενη λογικη εγω δουλευα οικοδομη ξυπολυτος τι να μας πεις και συ απο την ζωη σου δεν εχει κανενα νοημα. Οτι δουλευε καποιος πριν 50 χρονια σε αθλιες συνθηκες δεν δικαιολογει τις τωρα κακες, εχει προχωρησει ο κοσμος. ΕΙναι σαν να σ εχει χαλασει το δικτυο νερου και να μην εχεις νερο σπιτι καμμια βδομαδα και ο αλλος να σου λεει καλα δεν θα παθεις τπτ εγω στην ηλικια σου πηγαινα στο πηγαδι και επαιρνα νερο. Αυτο δεν αλλαζει οτι εγω δεν εχω νερο μια βδομαδα, επισης δεν αλλαζει οτι πλεον δεν υπαρχει κοντα καποιο πηγαδι. Εχει προχωρησει ο κοσμος. Ευτυχως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Χαραμίζεστε στο insomnia μερικοί, να σας πάρουν οι εταιρείες ως συμβούλους για το τι προϊόντα πρέπει να βγάζουν στην αγορά.
SilverMachine Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tsibosp είπε Σε ολα μαζι σου εκτος απο "τα δικια τους". Δεν εχουν κανενα δικιο φιλαρακι. Αυτη η ακρωτηριασμενη λογικη εγω δουλευα οικοδομη ξυπολυτος τι να μας πεις και συ απο την ζωη σου δεν εχει κανενα νοημα. Οτι δουλευε καποιος πριν 50 χρονια σε αθλιες συνθηκες δεν δικαιολογει τις τωρα κακες, εχει προχωρησει ο κοσμος. ΕΙναι σαν να σ εχει χαλασει το δικτυο νερου και να μην εχεις νερο σπιτι καμμια βδομαδα και ο αλλος να σου λεει καλα δεν θα παθεις τπτ εγω στην ηλικια σου πηγαινα στο πηγαδι και επαιρνα νερο. Αυτο δεν αλλαζει οτι εγω δεν εχω νερο μια βδομαδα, επισης δεν αλλαζει οτι πλεον δεν υπαρχει κοντα καποιο πηγαδι. Εχει προχωρησει ο κοσμος. Ευτυχως. Χωρις να θελω να επεκταθω γιατι ειναι εκτος θεματος- οση αποσταση χωριζει την παλια γενεα απο το σημερα, αλλο τοσο χωριζει την καινουργια απ το χτες. Καποτε ορκιζοσουν στα ματια του Θεου για να παντρευτεις. Σημερα χωριζεις γιατι η γυναικα σου ροχαλιζει το βραδυ οταν κοιμαται.... Καθε εποχη με τα δικα της. Καλοι ειμαστε, αλλα δεν παιρνουμε τιποτα απ τους παλιους. Αν το σκεφτεις, ισως λιγη -σε καποια σημεια- απ την νοοτροπια τους να μας εκανε καλο. Ιδιως σε σχεση με τις καταναλωτικες μας συνηθειες, που σε μερικους εχουν ξεφυγει εντελως. Συμφωνω οτι καποιες φορες τα γεροντια εχουν "ακρωτηριασμενη λογικη" (κ πως θα γινοταν αλλοιως, αμα περασαν καποιους πολεμους...), αλλα κ μεις τα εχουμε ολα γραμμενα κ βαδιζουμε στο πουθενα χωρις σταματημο. Ισως πολλα απ τα οποια παραπονιομαστε σημερα να μην ηταν καν θεματα αν δεν αποχωριζομασταν τους παλαιοτερους τροπους σκεψεις τοσο πολυ. Βρισκομαστε ολοι πανω σε μια ευθεια χωροχρονου. Κατα παραξενο τροπο ειμαστε οι πρωτες γενιες που δεν εχουμε πλεον ριζες πουθενα. Ολοι οι προηγουμενοι πηγαιναν καπου (σωστο η λαθος δεν κρινω), αλλα ξεραν απο που ερχονταν. Εμεις δεν εχουμε ιδεα για κανενα απ τα δυο. Δεν λεω "δυστυχως" που εχει προχωρησει ο κοσμος, αλλα δεν θα βιαζομουν να πω κ "ευτυχως". Κλεινω εδω. 2
tsibosp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Χωρις να θελω να επεκταθω γιατι ειναι εκτος θεματος- οση αποσταση χωριζει την παλια γενεα απο το σημερα, αλλο τοσο χωριζει την καινουργια απ το χτες. Πιο εκτος θεματος δεν γινεται , αλλα ωραιες ειναι αυτες οι συζητησεις! Θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε στην ουσια φιλε μου! Να εισαι καλα! 1
Psyber Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Από τη μύγα ξυγκι αυτή η εταιρία. Είναι πραγματικά εμετικές οι τακτικές της.
balt123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 μετά τους super sayan έχουμε τις super nvidia.. να δω αν θα ακολουθήσει και τη σειρά/ονοματολογία (super , super 2, super 3, super 4, red, blue, purple και δε συμμαζεύεται )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα