pavloa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Πως μπορώ να κρατήσω ένα αντίγραφο των windows 10 ώστε σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά (ιός κτλ) να μπορώ να βάλω τον εξωτερικό δίσκο και να επαναφέρω τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 σε αυτά αναφέρεσαι? https://support.microsoft.com/el-gr/help/4027408/windows-10-backup-and-restore https://www.google.gr/searchq=image+disk+windows+10&oq=image+disk&aqs=chrome.1.69i57j0l5.34512j0j8&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Απλα... Control Panel\All Control Panel Items\Backup and Restore (Windows 7) > create a system image Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Οκ το βρήκα, έχω μπερδευτεί με τόσες ρυθμίσεις που έχουν τα 10αρια. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει και το Macrium Reflect που είναι και αρκετά αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Στις 30/9/2019 στις 7:35 ΠΜ, Crybal είπε Απλα... Control Panel\All Control Panel Items\Backup and Restore (Windows 7) > create a system image με αυτό δημιουργούμε και bootable usb stick;; εγώ πάω στο "Create a system repair disc" αλλά η διαδικασία δεν προχωράει γιατί το laptop μου δεν έχει dvd disc drive και επίσης δεν έχει επιλογή να τα κάνω save σε usb stick. από το "create a system image" γίνεται bootable to usbe stick;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Το image θα το βάλει σε εξωτερικο σκληρό. Πιθανότατα να μπορεί να το βάλει και σε ένα στικακι.Την δημιουργία repair disc την ζητάει στο τέλος αλλά δεν θυμαμαι εάν σου δινει επιλογη για usb. Μπορείς όμως να το κάνεις από άλλο ίδιο λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Crybal είπε Το image θα το βάλει σε εξωτερικο σκληρό. Πιθανότατα να μπορεί να το βάλει και σε ένα στικακι.Την δημιουργία repair disc την ζητάει στο τέλος αλλά δεν θυμαμαι εάν σου δινει επιλογη για usb. Μπορείς όμως να το κάνεις από άλλο ίδιο λειτουργικό. τι εννοείς από άλλο ίδιο λειτουργικό από άλλο pc; εγώ θέλω να κάνω bootable usb stick με το windows version που έχω τώρα εγκατεστημένο. έχω πάρει image σε εξωτερικό, τώρα θέλω να αγοράσω ένα usb stick 64g για να το κάνω bootable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δηλ εάν εχεις x64 να το φτιάξεις από άλλο με x64. Μπορεί και να μην έχει σημασία αλλά εμένα στο παρελθόν δεν μου είχε λειτουργήσει από x32. Μπορεί να ήταν και τυχαιο. Αν θέλεις και κάνεις repair usb (boot) γιατί δεν παίρνεις ένα φθηνό πχ 8g? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 το Create a system Image μου ζητάει 59 Gbytes για να το κάνει. έχω κάνει ένα σε εξωτερικό σκληρό αλλά δεν είναι bootable, τώρα θέλω να φτιάξω usb stick bootable αλλά ζητάει 59Gbytes. επίσης αν το πάρω από άλλο PC x64 δεν θα έχει το profile μου όπως το έχω στο δικό μου PC. εγώ θέλω να φτιάξω ένα bootable stick που να επαναφέρει το pc μου όπως το είχα εγώ διαμορφώσει. γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Control Panel\All Control Panel Items\Backup and Restore (Windows 7) > create a system repair disc. Δεν μπορεί να ζητάει 59gb. Αυτο το γραφει και σε dvd .Οποτε εαν σε αφησει να κανεις ενα boot usb ισως εκει μπορέσεις να αντιγραψεις και τους φακελους με το image που πηρες και να τα εχει ολα σε στικακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 εκεί θέλει dvd, το usb stick που έχω βάλλει δεν το αναγνωρίζει, πολύ περίεργο μου φαίνεται, κάτι δεν πάει καλά, εσένα σε αφήνει να το κάνεις σε stick;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Όπως ειπα πιο πάνω " Πιθανότατα να μπορεί να το βάλει και σε ένα στικακι.Την δημιουργία repair disc την ζητάει στο τέλος αλλά δεν θυμαμαι εάν σου δινει επιλογη για usb. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, techkid είπε εκεί θέλει dvd, το usb stick που έχω βάλλει δεν το αναγνωρίζει, πολύ περίεργο μου φαίνεται, κάτι δεν πάει καλά, εσένα σε αφήνει να το κάνεις σε stick;; Τα Windows 10 χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα (10ετίας) με τα Windows 7, που πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει CD/DVD drive για να δημιουργήσει το system repair disk! Aσχετα αν το backup μπορεί να μπει σε εξωτερικό σκληρό. Μη παιδεύεστε άδικα, βάλτε το macrium reflect που είναι δωρεάν, γρήγορο, και έχει επιλογές build ISO, Windows Boot Menu, USB. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techkid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 για να είναι τόσο περίπλοκο και προβληματικό με τα windows σημαίνει ότι δεν γίνεται, τουλάχιστον δεν γίνεται με το pc που έχω τώρα, πέρυσι το καλοκαίρι σε ένα laptop με είχε αφήσει να φτιάξω κανονικά bootable stick. nikosmile με αυτό το πρόγραμμα που λες θα είναι πολύ straight forward διαδικασία, έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα