Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

ποιο πετραδακι ?δεν εχει πουθενα το εχω βγαλει ολο και δεν βρηκα πετραδακι

δε βρηκα κατι τετοιο η δεν καταλαβα καλα..

Δεν το εξήγησα και εγώ καλά.

Θα ξεβιδώσεις εκεί που είναι το βελάκι.Από μέσα υπάρχει μία άλλη μικρή φλαντζούλα από σκληρό άσπρο πλαστικό.

Θα βγάλεις με προσοχή τη φλαντζούλα και θα κοιτάξεις στην πίσω πλευρά που υπάρχει η τρυπούλα και πάει το πετραδάκι που είπα  και δεν αφήνει το νερό να περάσει με πίεση.

Κλείσε πρώτα το νερό από τη βάνα μην τα κάνεις όλα μούσκεμα.:D

IMG_1480.JPG

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το ιδιο ακριβως εχω και εγω (συστημα)μονο που το φλοτερ ειναι καθετο...

επισης ειναι πολυ σφιγμενο...και δεν μπορω να το ξεσφιξω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, smoke0man2 είπε

πιανουν τα χερια μου..

2 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

ειναι πολυ σφιγμενο...και δεν μπορω να το ξεσφιξω

Αν έπιαναν τα χέρια σου, θα το είχες ξεσφίξει ήδη :)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν έπιαναν τα χέρια σου, θα το είχες ξεσφίξει ήδη :)

ρε μαστορα ,ειπαμε οτι πιανουν...αλλα αμα μερικες φορες δεν ξερεις. η δυναμη δεν εχει σημασια..και μπορει να χαλασει και λεφτα δεν περισσευουν

11 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν το εξήγησα και εγώ καλά.

Θα ξεβιδώσεις εκεί που είναι το βελάκι.Από μέσα υπάρχει μία άλλη μικρή φλαντζούλα από σκληρό άσπρο πλαστικό.

Θα βγάλεις με προσοχή τη φλαντζούλα και θα κοιτάξεις στην πίσω πλευρά που υπάρχει η τρυπούλα και πάει το πετραδάκι που είπα  και δεν αφήνει το νερό να περάσει με πίεση.

Κλείσε πρώτα το νερό από τη βάνα μην τα κάνεις όλα μούσκεμα.:D

IMG_1480.JPG

εδω τραβηξα  ενα βιντεακι να δειτε περιπου τι γινεται

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

ρε μαστορα ,ειπαμε οτι πιανουν...αλλα αμα μερικες φορες δεν ξερεις. η δυναμη δεν εχει σημασια..και μπορει να χαλασει και λεφτα δεν περισσευουν

Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει "πιάνουν τα χέρια μου", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως "τα καταφέρνω", ενώ εσύ δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι.

Βάλε παραπάνω δύναμη κρατώντας ταυτόχρονα το φλοτέρ με το άλλο χέρι ή με κάποια τσιμπίδα ή κάποιο γερμανικό.

Και να σπάσει πάντως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου:

https://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=4_200&products_id=3464&zenid=05cqehr8ida1l3b77cb94rql51

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει "πιάνουν τα χέρια μου", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως "τα καταφέρνω", ενώ εσύ δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι.

Βάλε παραπάνω δύναμη κρατώντας ταυτόχρονα το φλοτέρ με το άλλο χέρι ή με κάποια τσιμπίδα ή κάποιο γερμανικό.

Και να σπάσει πάντως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου:

https://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=4_200&products_id=3464&zenid=05cqehr8ida1l3b77cb94rql51

οντως εχουμε διαφορετικη αντιληψη γιατι σαν ηλεκτρονικος που ειμααι η "ωμη δυναμη" δεν φερνει κερδος..οποτ ετσι εχω μαθει παρολαυτα ευχαριστω απο οτι ειδα ειναι φθηνα τα φλοτερ !

επισης παιδια τη παροχη νερου για το φλοτερ μπορειτε να καταλαβετε εαν ειναι 1/2 ιντσασ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

οντως εχουμε διαφορετικη αντιληψη γιατι σαν ηλεκτρονικος που ειμααι η "ωμη δυναμη" δεν φερνει κερδος..οποτ ετσι εχω μαθει παρολαυτα ευχαριστω απο οτι ειδα ειναι φθηνα τα φλοτερ !

Κάπου χάθηκες... για να κολλήσεις μια δίοδο σίγουρα δεν χρειάζεται καθόλου δύναμη, όμως για να ξεσφίξεις ένα φλοτέρ κολλημένο από τα χρόνια χρειάζεται πολύ... καμία σχέση το ένα με το άλλο.

11 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

επισης παιδια τη παροχη νερου για το φλοτερ μπορειτε να καταλαβετε εαν ειναι 1/2 ιντσασ?

Ο έμπειρος το καταλαβαίνει με το μάτι, ο άπειρος μετράει το πάχος του σπειρώματος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Κάπου χάθηκες... για να κολλήσεις μια δίοδο σίγουρα δεν χρειάζεται καθόλου δύναμη, όμως για να ξεσφίξεις ένα φλοτέρ κολλημένο από τα χρόνια χρειάζεται πολύ... καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Ο έμπειρος το καταλαβαίνει με το μάτι, ο άπειρος μετράει το πάχος του σπειρώματος.

πως? δεν εχω παχυμετρο

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

πως? δεν εχω παχυμετρο

Δεν χρειάζεσαι ακρίβεια δεκάτου του χιλιοστού, οπότε μια χαρά μπορείς να μετρήσεις με πασέτο/μεζούρα whateva.

Αν πάλι δυσκολεύεσαι, πήγαινε να αγοράσεις το ανταλλακτικό με δείγμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν χρειάζεσαι ακρίβεια δεκάτου του χιλιοστού, οπότε μια χαρά μπορείς να μετρήσεις με πασέτο/μεζούρα whateva.

Αν πάλι δυσκολεύεσαι, πήγαινε να αγοράσεις το ανταλλακτικό με δείγμα.

ευχαριστω πολυ για το χρονο σας... ελπιζω αυριο οταν παω να παρω τις φουσκες να φτιαξει

να ειστε καλα !

Δημοσ.
5 ώρες πριν, smoke0man2 είπε

Καλησπέρα παιδιά, χάλασε το καζανάκι της τουαλέτας,(μόλις πατάω το μπουτον δεν κάνει εκενωση του νερού)τώρα έχει χαλάσει η φούσκα ;δεν ξέρω ..που μπορώ να βρω ανταλλακτικά;όπως καταλάβατε δεν γνωρίζω απλά ασχοληθηκα λίγο σήμερα, ευχαριστώ για το χρόνο σα;

Φωτογραφισε το σετ απ και πλατεια βαθη θα βρεις οτι θελεις το ιδιο ακομη και σε κατηργημενα μοντελα..αν εισαι αθηνα

Δημοσ.

καλησπερα και παλι

λοιπον τα εφτιαξα ολα λειτουργουν ρολοι

εκτος  του οτι σταζει λιγο απο την μερια του σπιραλ ..υπαρχει περιπτωση να χαλασε το σπιραλ ετσι οπως το επισκευαζα? γιατι απο αλλου δεν νομιζω να εχει διαρροη ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, smoke0man2 είπε

καλησπερα και παλι

λοιπον τα εφτιαξα ολα λειτουργουν ρολοι

εκτος  του οτι σταζει λιγο απο την μερια του σπιραλ ..υπαρχει περιπτωση να χαλασε το σπιραλ ετσι οπως το επισκευαζα? γιατι απο αλλου δεν νομιζω να εχει διαρροη ...

download (9).jpg

Μπραβο μαστορα.

Επεξ/σία από mp123
  • Confused 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα: Το καζανάκι δεν γεμίζει νερό, δεν ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει όταν τρέχει το νερό από το σωληνάκι. Το γέμισα με μια κατσαρόλα, το κουμπί δεν έχει πρόβλημα, όταν το πατάω λειτουργεί και αδειάζει το νερό, μετά δεν γεμίζει. Εσωτερικά είναι όπως στη φωτογραφία που έβαλε ο papoys1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...