Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, χάλασε το καζανάκι της τουαλέτας,(μόλις πατάω το μπουτον δεν κάνει εκενωση του νερού)τώρα έχει χαλάσει η φούσκα ;δεν ξέρω ..που μπορώ να βρω ανταλλακτικά;όπως καταλάβατε δεν γνωρίζω απλά ασχοληθηκα λίγο σήμερα, ευχαριστώ για το χρόνο σα;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...."τον πάω" αυτόν τον θερμο-υδραυλικο.

...με τα βίντεο του, με έχει βοηθήσει σε αρκετά μερεμέτια στο σπίτι.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Σε μαγαζι με.υδραυλικα αλλα ισως να θες εργαλεια η οχι αναλογα τη βλαβη

πιανουν τα χερια μου.. και ελεγα μηπως επιτελους αλλαζα φλοτερ και εβαζα πιεσεως και καζανακι διπλης ροης?(μπορει να μην τα λεω και σωστα)

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, TechnoState είπε

...."τον πάω" αυτόν τον θερμο-υδραυλικο.

...με τα βίντεο του, με έχει βοηθήσει σε αρκετά μερεμέτια στο σπίτι.

Έχει κουράσει πολύ ,όλοι είναι άσχετοι και αυτός μόνο τα κάνει σωστά . Συνέχεια κράζει και συνέχεια προωθεί τον εαυτό του 

Δημοσ.

θα ασχοληθουμε με το θεμα μου ? και οΧΙ ΜΕ ΤΟ βιντεο ?

https://www.allwater.gr/product/ydraulika-eidi/michanismoi-gia-kazanakia/lasticho-fouskaki-14101-spek

https://www.allwater.gr/product/ydraulika-eidi/michanismoi-gia-kazanakia/solinaki-gia-michanismo-aeros-200286-oscar

https://www.allwater.gr/product/ydraulika-eidi/michanismoi-gia-kazanakia/lasticho-fouska-balbidos-14100-spek 

αγγορασα αυτα τα 3 ανταλλακτικα μηπως και μου διορθωσουν το προβλημα μου

Δημοσ.

@aGka8l ... εντάξει ναι, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τεχνικών κ συμπεριφορών, δεν απέχει πολύ απο την περιγραφή "των κοντών" που κάνει συστηματικά, στα βίντεο του.

@smoke0man2 ... ανάλογα τι τύπος/μηχανισμός βρίσκεται μέσα στο καζανάκι σου. Το βγάζεις φωτογραφία, πας σε κατάστημα με υδραυλικά κ αγοράζεις τα σωστά ανταλλακτικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

θα ασχοληθουμε με το θεμα μου ? και οΧΙ ΜΕ ΤΟ βιντεο ?

https://www.allwater.gr/product/ydraulika-eidi/michanismoi-gia-kazanakia/lasticho-fouskaki-14101-spek

https://www.allwater.gr/product/ydraulika-eidi/michanismoi-gia-kazanakia/solinaki-gia-michanismo-aeros-200286-oscar

https://www.allwater.gr/product/ydraulika-eidi/michanismoi-gia-kazanakia/lasticho-fouska-balbidos-14100-spek 

αγγορασα αυτα τα 3 ανταλλακτικα μηπως και μου διορθωσουν το προβλημα μου

Εάν είναι παλαιού τύπου συνήθως κόβει αυτή η φλαντζούλα την οποία όπως βλέπω δεν αγόρασες.Τα άλλα που πήρες δεν σου χρειάζονται..

Θα ξεβιδώσεις το καπακάκι που καταλήγει όχι το πάνω αλλά το κάτω μέρος από το λαστιχάκι που φαίνεται στο δεύτερο σύνδεσμό σου.Εκεί θα τη δεις θα την αλλάξεις και είσαι οκ.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντικατέστησες τα παλιά ανταλλακτικά, με τα νέα, που αγόρασες κ εξακολουθεί να μην σου λειτουργεί? 

Το έχεις παρατηρήσει κατά την χρήση, ώστε να καταλάβεις που βρίσκεται το πρόβλημα? 

Βασικα, απο ποια εταιρεία είναι?

Είναι ψιλο-στανταρτ οι τύποι γιατί οι βασικές εταιρίες που έχουν τον δικό τους μηχανισμό είναι οι Geberit, Ideal Standard, Spek, Jacod Delafon,  Wirquin.

Στην τελική κ εφόσον πιάνουν τα χέρια σου κ δεν μπορείς εύκολα να τραβήξεις φωτογραφία, απομακρύνεις το φλοτερ (για να σου δώσει χέρι) βγάζεις όλο τον μηχανισμό κ πας αύριο σε κατάστημα με υδραυλικά ώστε να πάρεις τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι με το δείγμα στα χέρια.

@papoys1 ...την έχει αγοράσει, πρώτο link (κ μάλιστα σε καλύτερη τιμή, χεχεχε).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι παλαιού τύπου...και η φατσούλα είναι κομμένη για αυτό και πήρα τα ανταλλακτικά,αύριο θα τα πάρω από Μοναστηράκι...ελπίζω να φτιάξει.. ευχαριστώ πολυ

Τέλεια θα δω τι θα κάνω αύριο ευχαριστώ πολύ θα ενημερώσω

Επίσης μπορώ να πω ότι γεμίσει πολύ αργά το καζανάκι.μπορω να κάνω κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, smoke0man2 είπε

Είναι παλαιού τύπου...και η φατσούλα είναι κομμένη για αυτό και πήρα τα ανταλλακτικά,αύριο θα τα πάρω από Μοναστηράκι...ελπίζω να φτιάξει.. ευχαριστώ πολυ

Τέλεια θα δω τι θα κάνω αύριο ευχαριστώ πολύ θα ενημερώσω

Επίσης μπορώ να πω ότι γεμίσει πολύ αργά το καζανάκι.μπορω να κάνω κάτι;

Αυτή η φλαντζούλα είναι πολύ μαλακή για να εκτονώνει εύκολα την πίεση του αέρα κατά το πάτημα και συνήθως κόβει.

Στην αρχή πρέπει να πατάς 2-3-4 φορές το μπουτόν να λειτουργήσει το καζανάκι στο τέλος κόβει τελείως και δεν λειτουργεί καθόλου.Την έχω πάθει τόσο εδώ στην Αθήνα όσο και στο εξοχικό και πάντα έχω ανταλλακτικό πρόχειρο για αλλαγή.

Για το αργό γέμισμα μάλλον έχει πάει πετραδάκι στην εξωτερική μεριά που βιδώνει το σπιράλ.Εκεί ο αρχικός μηχανισμός έχει μία πολύ μικρή τρυπούλα να περνάει το νερό και αν πάει πετραδάκι περνάει  δύσκολα.Το έχω πάθει και αυτό για αυτό το λέω.

Εμπειρίες των άσπρων και λίγων μαλλιών μου.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αυτή η φλαντζούλα είναι πολύ μαλακή για να εκτονώνει εύκολα την πίεση του αέρα κατά το πάτημα και συνήθως κόβει.

Στην αρχή πρέπει να πατάς 2-3-4 φορές το μπουτόν να λειτουργήσει το καζανάκι στο τέλος κόβει τελείως και δεν λειτουργεί καθόλου.Την έχω πάθει τόσο εδώ στην Αθήνα όσο και στο εξοχικό και πάντα έχω ανταλλακτικό πρόχειρο για αλλαγή.

ακριβως αυτο συμβαινει και σε μενα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε

ακριβως αυτο συμβαινει και σε μενα

Δες και για το πετραδάκι γιατί μετά το συμπλήρωσα και μάλλον αυτό φταίει που γεμίζει αργά.:)

Βγάλε το σπιράλ και δες από την έξω μεριά.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Δες και για το πετραδάκι γιατί μετά το συμπλήρωσα και μάλλον αυτό φταίει που γεμίζει αργά.:)

ποιο πετραδακι ?δεν εχει πουθενα το εχω βγαλει ολο και δεν βρηκα πετραδακι

8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Βγάλε το σπιράλ και δες από την έξω μεριά.

δε βρηκα κατι τετοιο η δεν καταλαβα καλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...