epipi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να γίνω web designer, χωρίς όμως να μπω σε κάποια σχολή. Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν στο front end με web design, κυρίως με το εργαλείο joomla. Για κάποια χρόνια όμως το εγκατέλειψα και θέλω να ξαναμπώ στα πράγματα. Μου αρέσει να ασχολούμαι με ιστοσελίδες, περισσότερο με το front end κομμάτι από ότι το back end. Έχω κάποιες γνώσεις προγραμματισμού όπως html, css και java. Είμαι πτυχιούχος Πληροφορικής ΤΕ εδώ και χρόνια, ασχολήθηκα όμως με άσχετο επάγγελμα και τώρα θέλω να ξανα ασχοληθώ με αυτό. Η έλλειψη τεχνογνωσίας μου όμως είναι μεγάλη. Που μπορώ να απευθυνθώ για απόκτηση γνώσεων online αλλά και να αρχίσω να κάνω εξάσκηση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jgeorgiou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλλον στην περίπτωση σου πρέπει να ψαχτείς με το wordpress.
epipi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δηλαδή το wordpress χρησιμοποιείται κυρίως σήμερα για web design? Τι άλλα επιπλέον εργαλεία θα μου ήταν χρήσιμα να μάθω; Ευχαριστώ για την απάντηση.
kti23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Το Lynda έχει πάρα πολλά και ενδιαφέροντα courses
epipi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν το γνώριζα το Lynda. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και έχει αρκετά courses. Έχεις κάνει κάποιο; Φαντάζομαι αξίζει τον κόπο γιατί είδα πως έχουν αρκετό υλικό.
jgeorgiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, epipi είπε Δηλαδή το wordpress χρησιμοποιείται κυρίως σήμερα για web design? Τι άλλα επιπλέον εργαλεία θα μου ήταν χρήσιμα να μάθω; Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο σημείο που βρίσκεσαι ψάξου σε βάθος με το wordpress , χρησιμοποιείται ευρέως για κατασκευή websites και έχει πάρα πολλά έτοιμα εργαλεία. Φαντάσου το σαν είναι το SUPER ULTRA JOOMLA της δεκαετίας μας. Με τον τρόπο που περιγράφεις τον εαυτό σου μοιάζει ιδανικό για την περίπτωση σου. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από jgeorgiou
epipi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Άρα λοιπόν έχει την ίδια φιλοσοφία με Joomla να φανταστώ απλά πιο εξελιγμένο. 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μάθε πρώτα το Wordpress(.org) ως απλό εργαλείο για να το χρησιμοποιήσεις ως βάση. Courses θα βρεις σε YouTube, Udemy, Coursera, Lynda κτλ. Έχει άπειρα. Στη συνέχεια φτιάξε 2-3 Wordpress sites να μπεις στο κλίμα και να γνωρίσεις τους έτοιμους builders. Βασική αρχή, ο,τι ξεκινήσεις να φτιάχνεις, θα το τελειώνεις!! Μην αφήσεις με τίποτα κάτι στη μέση και ξεκινήσεις παράλληλα ένα άλλο. Στη συνέχεια στήσε ένα WooCommerce για να δεις και την διαδικασία για eshops, που έχει αρκετά περισσότερες παραμέτρους. Υπάρχουν και για αυτό άπειρα Courses κτλ. Αφού τελειώσεις με τα fundamentals του Wordpress και του WooCommerce, άρχισε να εφαρμόζεις πάνω στα site που έφτιαξες τις γνώσεις κώδικα που έχεις, για να κάνεις τις δικές σου customιές. Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα μάθεις στην εντέλεια μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες, αν κάνεις focus (πειθαρχία, το σημαντικότερο όλων) και ασχολείσαι περίπου 4 ώρες την ημέρα. Μετά παρακολούθεισε και ορισμένα courses για On-Site SEO, ώστε να παραδίδεις ένας πλήρως ολοκληρωμένο Website στον πελάτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα